bizim topikin kocişleri beceriksiz anlaşılar, elfininkisini ayrı tutuyorum yine
Bizim dün gece randevumuz vardı:89:
Ay benimki de bana 1 nisan şakası yaptı uyuz
"kuzu, beni 10 günlüğüne şehir dışına göndericekler konya, niğde felan" demesiyle benim yüzüm asıldı tabi.. Hemen "şaka şaka" diyo
dayanamaz hiç
makarnayı daha çok çekiyo canımakşama köfte yaparsan aynına kızart işte
canım evi iş yerine göre bakıcaz demişsin de hiç tavsiye etmem BağcılarıNektarcım bağcılara taşınıcaz. Şişliden bağcılara. Şimdi kocamustafapaşada oturuyoruz.. Ordan nasıl gidicem bilmiyorum.
Fundacm evt istanbuldayım. Eşimler 10 yıldır oturdukları evde olduğu için kiramız 650tl. Normalde oturduğumuz yerde ev kiraları daha yüksek. Onun için bi ev alalımda kira yerine bankaya verelim diyoruz.
ben duydum da yapmadım, deniycem ama bi arahiç duymamıştım ben
Hayırlısı olsun cnm walla en iyisi kira öder gibi ev sahibi olmak umarım gönlünüze göre bulursunuz. İnsanın kendi evi gibisi yok. Bizim oturduğumuz ev eşimin ailesinin. Ama ben kendimize ait olmasını daha çok istersim. Eşimin tek hayali de kendi bir ev sahibi olmak kısmet bakalım ilerde inş.
off kızlar bu görümcem beni deli ediyor. Eşime pasta olayını söylemiştim ben yok ya pastada ne işi var torunu ile onun fotosuna. Ben güzel bi pasta alıcam dedi. şimdi görümcem msnden yazıyor abim fikrimi beğenmemiş kızım ile annemin fotosunu istemedi. Bende dedim sorun fotoğrafta değil ki yine gidecek güzel bi pasta alacak. Resimli pastaya gerek yok sadece dedim.
Iyi alsın kendi fotosunu koysun dedi :)))
iyi fikir yarencim ama benimkisi 1 de çıkıyo evden, işe gidiyo
yırttı yani
bir ara kendime patates kızartıyım bari
kızlaar, patatesleri kızartmalık doğrayıp sütte bekletip sonra kızartınca çok daha güzel oluyomuş
bi yerde okumuştum deneyeniniz var mı :26:
Hayırlısı olsun cnm walla en iyisi kira öder gibi ev sahibi olmak umarım gönlünüze göre bulursunuz. İnsanın kendi evi gibisi yok. Bizim oturduğumuz ev eşimin ailesinin. Ama ben kendimize ait olmasını daha çok istersim. Eşimin tek hayali de kendi bir ev sahibi olmak kısmet bakalım ilerde inş.
tam da bu şaka muhabbetinin üstüne babam aradı az önce (bu arada hala hastanede ama daha iyi artık) "kızım nerdesin sen, annen gelmedi senin geleceğini söyledi arıyorum telefonu da açmıyor " dedi. Ay sesi de bi kötü geliyor, "dur baba benim öyle bişeyden haberim yok annem bana biey söylemedi yanlız mısın sen şimdi" dedim telaşlandım annemi aradım hemen. "çarşıdayım ben" diyor ama arkadaki seslerden belli hastanede, önce "şaka mı yapıyosunuz bana" dedim, yok mok dedi neyse sonra anladım. Korktum yaa babamın sesi kötü gelince. Ama yazık sabah halama yapmış çok kötüyüm arayıp sormuyorsunuz ölünce mi geliceksiniz falan demiş ağlatmış kadını hayret bişey yaniiii
hiç bişi deme artık, bırak olay böyle kalsın işteOff kızlar bu görümcem beni deli ediyor. Eşime pasta olayını söylemiştim ben yok ya pastada ne işi var torunu ile onun fotosuna. Ben güzel bi pasta alıcam dedi. Şimdi görümcem msnden yazıyor abim fikrimi beğenmemiş kızım ile annemin fotosunu istemedi. Bende dedim sorun fotoğrafta değil ki yine gidecek güzel bi pasta alacak. Resimli pastaya gerek yok sadece dedim.
İyi alsın kendi fotosunu koysun dedi :)))
Benim kocişide ayır...pazar kahvaltılarını o hazırlar genelde :)))
geçmiş olsun babana aoktam da bu şaka muhabbetinin üstüne babam aradı az önce (bu arada hala hastanede ama daha iyi artık) "kızım nerdesin sen, annen gelmedi senin geleceğini söyledi arıyorum telefonu da açmıyor " dedi. Ay sesi de bi kötü geliyor, "dur baba benim öyle bişeyden haberim yok annem bana biey söylemedi yanlız mısın sen şimdi" dedim telaşlandım annemi aradım hemen. "Çarşıdayım ben" diyor ama arkadaki seslerden belli hastanede, önce "şaka mı yapıyosunuz bana" dedim, yok mok dedi neyse sonra anladım. Korktum yaa babamın sesi kötü gelince. Ama yazık sabah halama yapmış çok kötüyüm arayıp sormuyorsunuz ölünce mi geliceksiniz falan demiş ağlatmış kadını hayret bişey yaniiii
pörfektsin fundammmBi yemeğe gittim yine birsürü yazmışınızyetişebildim sonunda ne şakası yaptın zuzu aynen aok bizim oturduğumuz evde eşimin annesinin eşim benim diyo ama avcunu yalar ozaman kendi adına yap diyorum ne farkeder diyo
Watisyorneym nasıl hocam ingilizcem
canım kira derdiniz yokmuş sizin ne güzel. sen de hayırlısıyla bir iş ayarlarsan çok rahat alırsınız kendi evinizi bence.
sende yaz..şimdi aradım öyle yapıcakmış de
Hatta ben olsam üçünüzün fotosunu koydururdum :))
kızlaar, koşa koşa gittim eve patates kızartması yicem diye
eve girdim, benim sevgili kocişim aspiratörü açmamış tüm ev yağ kokmuş
hemen açtım pencereleri, patateslere baktım anam o ne öylee!!
kızartmış iyice kurutmuş böyle kıpkırmızı olmuşlar (ki sms atmıştım yapıcaksan patatesleri sarı bırak benim öyle sevdiğimi biliyo)
dedim ben bunları yemem, bunlar ne böyle
yumurta pişirdim kendime, çayı demlemiş o iyi bari
baktım oturmuş oturma odasına küsmüş
gittim sarıldım öptüm, emeğin için teşekkürler ama patatesler berbat
nazlandı biraz geldi yedik beraber
bir daha bişi yap demem ona, mümkünse mutfağımdan uzak dursun
aa hiç deneyip süt israfı yapmim o zaman :26:canım ben denedim onu çok büyük umutlarla. ama inan bana hiç bir farkı olmadı. bir de bir gün beklettim yani ben onları, ağzım sulana sulana. sadece hayal kırıklığı oldu maalesef
ay yazzz yazık kardeşine kötü olmuş..ama gelmiyolarmıki öle dedi baban
pörfektsin fundammmBizim ev illa ki eşime kalcak ilerde ama aynı şey diil ki yaa. Bi de 15 yıllık ev eski baya içi. Mümkün olduğu kadar yaptırdık ama daha değişecek bir sürü şeyi var, yenisi gibi olur mu hiç
Inş.cnm allah herkese versin
seninki yine iyimiş canım benim benimki tosttan başka bişey bilmez bide yatağımızı yarım yamalak toplar hehe:)
aa hiç deneyip süt israfı yapmim o zaman :26:
Toplamıyo benim eşim yatağı, yatak örtüsüne uyuz oluyomuş, ordan çekiyomuş berisi kayıyomuş muş
ya yanenn biz oturuyoruz otarz şeyler hiç konuşulmuyoda ben öyle düşünüyorum sonuçta bizim değil diyorum eşim kızıyo bana..canım bizim bina yeni bina içide temiz sadece yerler laminat değil onu yaptırıcaz:18:
toplamıyo benim eşim yatağı, yatak örtüsüne uyuz oluyomuş, ordan çekiyomuş berisi kayıyomuş muş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?