2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Benim kocişide ayır...pazar kahvaltılarını o hazırlar genelde :)))

tam da bu şaka muhabbetinin üstüne babam aradı az önce (bu arada hala hastanede ama daha iyi artık) "kızım nerdesin sen, annen gelmedi senin geleceğini söyledi arıyorum telefonu da açmıyor " dedi. Ay sesi de bi kötü geliyor, "dur baba benim öyle bişeyden haberim yok annem bana biey söylemedi yanlız mısın sen şimdi" dedim telaşlandım annemi aradım hemen. "Çarşıdayım ben" diyor ama arkadaki seslerden belli hastanede, önce "şaka mı yapıyosunuz bana" dedim, yok mok dedi neyse sonra anladım. Korktum yaa babamın sesi kötü gelince. Ama yazık sabah halama yapmış çok kötüyüm arayıp sormuyorsunuz ölünce mi geliceksiniz falan demiş ağlatmış kadını hayret bişey yaniiii

akşama köfte yaparsan aynına kızart işte
makarnayı daha çok çekiyo canım pazar kahvaltısına kızartırım belkim pattisi

canım evi iş yerine göre bakıcaz demişsin de hiç tavsiye etmem Bağcıları
nerde sorunlu insan var hep orda, nerde olay var hep Bağcılarda
semt olarak da hiç güzel değil, kayınvalidemler/eşim orda oturuyolardı eskiden
şimdi Şirinevlerdeler (ki Şirinevleri tavsiye ederim bak, çok güzel oralar)

hiç duymamıştım ben
ben duydum da yapmadım, deniycem ama bi ara

İnşallah sizinde bir eviniz olur. Allah hepimizin gönlüne göre bi ev nasip etsin.

sende yaz..şimdi aradım öyle yapıcakmış de
Hatta ben olsam üçünüzün fotosunu koydururdum :))

Bi yemeğe gittim yine birsürü yazmışınız yetişebildim sonunda ne şakası yaptın zuzuaynen aok bizim oturduğumuz evde eşimin annesinin eşim benim diyo ama avcunu yalarozaman kendi adına yap diyorum ne farkeder diyo
Watisyorneym nasıl hocam ingilizcem

canım ben denedim onu çok büyük umutlarla. ama inan bana hiç bir farkı olmadı. bir de bir gün beklettim yani ben onları, ağzım sulana sulana. sadece hayal kırıklığı oldu maalesef

canım kira derdiniz yokmuş sizin ne güzel. sen de hayırlısıyla bir iş ayarlarsan çok rahat alırsınız kendi evinizi bence.

ay yazzz yazık kardeşine kötü olmuş..ama gelmiyolarmıki öle dedi baban

hiç bişi deme artık, bırak olay böyle kalsın işte
konuşursan yine açar konuyu, biz yaptıralım felana gelir olay tekrar :44:

Benim kocişide ayır...pazar kahvaltılarını o hazırlar genelde :)))

geçmiş olsun babana aok
hiç sevmiyorum 1 nisanı :26:

pörfektsin fundammm bizim ev illa ki eşime kalcak ilerde ama aynı şey diil ki yaa. Bi de 15 yıllık ev eski baya içi. Mümkün olduğu kadar yaptırdık ama daha değişecek bir sürü şeyi var, yenisi gibi olur mu hiç
canım kira derdiniz yokmuş sizin ne güzel. sen de hayırlısıyla bir iş ayarlarsan çok rahat alırsınız kendi evinizi bence.

inş.cnm allah herkese versin

sende yaz..şimdi aradım öyle yapıcakmış de
Hatta ben olsam üçünüzün fotosunu koydururdum :))

ha haha zuzu valla yapardın kız
Ben olsam foto falan koyup şişirmezdim bi pasta alın işte normal kocaman kadın ne gerek resime..senin doğum günü nezaman bakiyim zuzuş

seninki yine iyimiş canım benim benimki tosttan başka bişey bilmez bide yatağımızı yarım yamalak toplar hehe:)

canım ben denedim onu çok büyük umutlarla. ama inan bana hiç bir farkı olmadı. bir de bir gün beklettim yani ben onları, ağzım sulana sulana. sadece hayal kırıklığı oldu maalesef
aa hiç deneyip süt israfı yapmim o zaman :26:

ay yazzz yazık kardeşine kötü olmuş..ama gelmiyolarmıki öle dedi baban

yok kız gündüzleri annem duruyor yanında haftada bir falan ben giderim, çoğu gece de halam kalır. Aman şaka olsun diye söylemiş işte, kdının yüreğine indirecek. :18:

ya yanenn biz oturuyoruz otarz şeyler hiç konuşulmuyoda ben öyle düşünüyorum sonuçta bizim değil diyorum eşim kızıyo bana..canım bizim bina yeni bina içide temiz sadece yerler laminat değil onu yaptırıcaz:18:

ay kiracılar çıktıktan sonra bu evin halini bi görseydin aman allahım leş gibiydi her yer. Bu eve yeni laminat yapıldı mutfak dolapları yeni yapıldı. tuvalet lavabo musluklar değişti. Asıl olmasını istediğim şeyler kapı pencerelerin değişmesi. Pimapen olsun istiyorum inş. seneye falan yaptırırız oda kapılarını da amerikan kapı istiyorum. Bi de banyo wc mutfak koridor fayansları eski onları yaptırırsam tam olacak Düğün zamanı çok masraf olmasın diye her istediğimi yaptıramadım yavaş yavaş kendimiz yaparız artık

toplamıyo benim eşim yatağı, yatak örtüsüne uyuz oluyomuş, ordan çekiyomuş berisi kayıyomuş muş

benmki toplamayı bırak varlğna gıcık oluo örtünün kim görüomş odamızı ne gerek varmış her gece kaldrmak zormuş:) hele gelinlik örtüm taşlı fırfırlıydı uzandğnda batıo die onu hiç sevmiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…