Yorgunum sadece canım, cumartesi-pazar hep misafir ağırladım öyle yani
hiç dinlenmiş gelmiş, tatil yapmış halde değilim
anladım canım..benimde cumartesi güzeldi gezdim hep kardeşimin doğum günü yaklaşıyo ana tel aldımpazar günüde bağa gittik mangal yaptık hoştu hafta sonu buarada hata sonu çok güzel bi çanta aldım hemde 20 tl ya
güle güle kullanın kızlarFunda bende dün 20 liraya bi çanta aldım :))))
Funda bende dün 20 liraya bi çanta aldım :))))
nasıl bişe elfi valla dışarı çıkınca anladımki netten alışveriş yapmanın hiçbir anlamı yok çünkü aynı kıyafetler aynı fiyata hatta daha ucuza var
Defactodan aldım siyah küçük çantam yoktu yazın zor oluyor koca koca çantalar. bi tane alayım dedim resmini çekerim müsait olunca. Yine defacto dan 10 liraya tişört aldım nette 9.90 olan tişörtler gibi. Aynı fiyat
evet dışarıda ucuz şeyler var, ama hep aynı şeylernasıl bişe elfi valla dışarı çıkınca anladımki netten alışveriş yapmanın hiçbir anlamı yok çünkü aynı kıyafetler aynı fiyata hatta daha ucuza var
evet dışarıda ucuz şeyler var, ama hep aynı şeyler
ben şahsen çok memnunum netten alışveriş yapmaktan
dışarıdan 18 tl ye anca lekeden hırka alınabiliyo, misal
:)))
bilmem, ben tunik felan almadım dahaValla canım limango ve trendyolda olan elbise ve tuniklerin aynılarını cumartesi gördüm ben mağazalardaistersen sana haftaya resimlerini çekebilirim lekemi nektarcım yok ya ne yaptın
bilmem, ben tunik felan almadım daha
yeni sezon mağazadaki kıyafetleri de bilmiyorum henüz (2-3 haftadır çıkmadım alışverişe)
ama 1-2 ay öncesini hatırlıyorum, bir-kaç tane hırka almaya çıktık batik, koton, bershka dan baktık
fiyatlar 40-90 arasıydı
ben netten aldıklarımdan memnunum şahsen :)))
ben memnunum, herkes olucak diye bişe de yok tabi
yoo sevdiğimden değil, dışarıdaki fiyatlara göre daha uygun bulduğum için alıyorum :92:bulunduğun ile göre değişiyo demekki tatlım burda kotonda %70 indirim var 60 tl bi kaban aldım
sen seviyosun netten alışverişi senin için söylemedim zaten ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?