maşallah karnın felan ağrımıyo o zaman regl olmadan önce seninbenimde başım ağrıdı ama sessizlikten :))
şaka şaka :) regl olcam ya ondan heralde ,gelmedi giti...zırt pırt wc ye gidip bakıyom
eşimin de gelmesi gerekiyor zuzum market için, renkliler için deterjanım bitmiş tuvalet kağıdı, mutfak havlusu felan bir sürü alınacak varolduğum zaman karnım ağrıyor canım..ilk iki gün ağrım oluyor ..
olmadan önce başım ağrıyor, oluncada karnım ağrıyorr
bence çıkışta markete uğra, alışverişini yap ordanda hazır pizzalardan al ısıt iki dk.yiyin bitsin :)
yemekten sonraa keki atarsın fırına..pişene kadar ortalık toplarsın...
tabii bunları yaparken eşinde yardım etsin yoksa çok yorulursun....
canım geçmiş olsun, çok bol şekerli papatya çayı iç iyi geliyo bu durumlardaselam kızlarrrr...Ay ben çok fenayım sabahtan beri kıvranıyorum regl olmuşum dünden beri hafiften karın ağrıodu ama daha 2 gün var gelmez diyordum geldi gıcıkk erkendenBu sefer bi garip oldum ya içimde bi şey kalmadı çıkarmaktan, bi şey de yemedim ki zaten. Neyse şimdi en azından daha iyiyim bi iki lokma bişey yedim kafam dağılsın diye size bakayım dedim.
selam kızlarrrr...Ay ben çok fenayım sabahtan beri kıvranıyorum regl olmuşum dünden beri hafiften karın ağrıodu ama daha 2 gün var gelmez diyordum geldi gıcıkk erkendenBu sefer bi garip oldum ya içimde bi şey kalmadı çıkarmaktan, bi şey de yemedim ki zaten. Neyse şimdi en azından daha iyiyim bi iki lokma bişey yedim kafam dağılsın diye size bakayım dedim.
günaydın kızlar :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?