2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Ay tüm gün tepemde bugün patronum, susmuyo Başıma ağrılar girdi ve daha 2 saat var

benimde başım ağrıdı ama sessizlikten :))
şaka şaka :) regl olcam ya ondan heralde ,gelmedi giti...zırt pırt wc ye gidip bakıyom

benimde başım ağrıdı ama sessizlikten :))
şaka şaka :) regl olcam ya ondan heralde ,gelmedi giti...zırt pırt wc ye gidip bakıyom
maşallah karnın felan ağrımıyo o zaman regl olmadan önce senin

son 1 saat, kayınpederim gelmemiş kaynım gelmiş liseye giden
yarın da misafirim var 4 çayına
eve gidince market alışverişine mi çıksam, temizlik mi yapsam, akşam yemeği mi hazırlasam, yarınki misafirlere ikramlık mı bilmiyorum walla

olduğum zaman karnım ağrıyor canım..ilk iki gün ağrım oluyor ..
olmadan önce başım ağrıyor, oluncada karnım ağrıyorr

bence çıkışta markete uğra, alışverişini yap ordanda hazır pizzalardan al ısıt iki dk.yiyin bitsin :)
yemekten sonraa keki atarsın fırına..pişene kadar ortalık toplarsın...
tabii bunları yaparken eşinde yardım etsin yoksa çok yorulursun....

selam kızlarrrr...Ay ben çok fenayım sabahtan beri kıvranıyorum regl olmuşum dünden beri hafiften karın ağrıodu ama daha 2 gün var gelmez diyordum geldi gıcıkk erkenden Bu sefer bi garip oldum ya içimde bi şey kalmadı çıkarmaktan, bi şey de yemedim ki zaten. Neyse şimdi en azından daha iyiyim bi iki lokma bişey yedim kafam dağılsın diye size bakayım dedim.

eşimin de gelmesi gerekiyor zuzum market için, renkliler için deterjanım bitmiş tuvalet kağıdı, mutfak havlusu felan bir sürü alınacak var
inş yardım eder bana bu akşam yoksa huysuzluk çıkartırım

canım geçmiş olsun, çok bol şekerli papatya çayı iç iyi geliyo bu durumlarda

ben bekarlıkta her ay böle olurdum canım..2 ayda bir acillik
evlendim 1 ay sadece böle kötü oldum..eskisi gibi değilim çok şükür..
yine çok ağrım oluyor ama enazından çıkarmıyorum

offf çok canım sıkılıyor ya... eşim hala gelmedi işten. henüz çıkacak gibi de değillermiş. annemle ablam az önce gittiler. moralim bozuk, nedeni yok. hava biraz açıldı, güneş açtı bu saatte. ama beni kendime getirmeye yetmiyor :95::95:

kocanı özlemişin ondan :)
bende çamaşırları makinaya attım, bulaşık mak.boşalttım...yatağımı topladım, çamaşırlarımı katladım..aldım battaniyemi oturyom :))) kocişi bekliyom bende ..

Sineeeem meraba canım nasılsın? benepeydir giremiyordum topiğe de geçmişi okuyordum sen napıosun?:13:

aa çıktın mı hemen yaa ben hafta içi giremez oldum kızlar çok kötüü bu yoğnluğumun en kısa sürede bitmesini diliyorum artık :2:

günaydın kızlarnigar güllü bohça geldi tadını beğendim yeşil çay içemeyenler için hoş bi çay

Yorgunum sadece canım, cumartesi-pazar hep misafir ağırladım öyle yani
hiç dinlenmiş gelmiş, tatil yapmış halde değilim

Son düzenleme:
selam kızlar günaydın herkese..
bayadır giremiyordum yoğun işler arada biraz bakıp çıkıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…