2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

off çok uykusuzum bugün ve çok da yoğunuz. dün akşam annem bizdeydi 10'a kadar. O gidince kocişle av mevsimi'ni izledik, bira çerez eşliğinde. gece 1'de ancak yatabildik. sabah da 7'de kalktık, fenayıımmm.
ben iki gündür geç yatıyorum,
cumartesi saat 3 te ıspanak kavuruyodum, çamaşırları katladım yattım 3 ü geçiyodu
dün gece de 2 oldu uyku düzenim bozuldu
mümkünse 2-3 hafta misafir gelmesin bana

kızlar Survivor ünlüler & ünsüzleri izliyomusunuz

Son düzenleme:
off çok uykusuzum bugün ve çok da yoğunuz. dün akşam annem bizdeydi 10'a kadar. O gidince kocişle av mevsimi'ni izledik, bira çerez eşliğinde. gece 1'de ancak yatabildik. sabah da 7'de kalktık, fenayıımmm.

av mevsimini beğendinmi yarenay:26:biz sinemada izlemiştik beğendik değişikti yani

kız o ünlüler& gönüllüler değilmiydi :))

Bende sinemada izlemiştim çok güzel bir filmdi. Bu arada kocişim bana süpriz yapıp yarına sinema bileti almış. 3D li film izlemedim hiç. İntikam ateşi diye bi film almış fragmanına baktım fena değil gibi.

ay o cumartesi,pazar oluyomuş ama c.ertesi izleyemem yahşi cazibe var..
e bigün izle bigün izlemede olmaz..anlamıcam devamını...

ohh süper 2 haftadır biz hiç sinemaya gitmedik..bende kocişinin sana yaptığı süprizi bende kocişemi yapsambuarada eklenti ekleyemiyorum elfi çantayı ekliycem

Selam kızlarrr herkes nerde öğle yemeğine mi gittiniz?? Ben eşimi daha yeni yolladım işe, bir bakayım dedim topicte kimse kalmamışşş

Merak ettim kızlar çantalarınızı ekleyebilirseniz bakayım ayrıca güle güle kullanın De facto'da küçük uzun askılı çantalar vardı onlardan mı aldın elfi ben de iki hafta önce falan görmüştüm aklımda kaldı alsam mı d,yorum, ama hiç öyle çanta da kullanmadım rahat edebilir miyim acaba :26:

Survivor ünlü ünsüzleri ben de izliyorum c.tesi izledim de dün izleyemedim kayınvalidemlerdeydik merak ettim ne oldu netten bakayım bari

Aok merhaba canım :)
ya çok saçma oldu o ya..taa salı gününe kaldı eleme...oylarla belli olcak..tevfik ve bi kız ismini hatırlayamadım..ikisinden biri elenecek :)

slm canım valla eklenti eklenmiyo niye anlamadık :26:sağol canım daha güzelleri senin olsun..aok buarada salonuma çiçek aldım

üşüyorum üşüyorum üşüyorum
Uf hastalanmadımda..bi gelseydi iyi olcaktı..şimdi ayaklarım üşüyor, ellerim buz:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…