ben iki gündür geç yatıyorum,off çok uykusuzum bugün ve çok da yoğunuz. dün akşam annem bizdeydi 10'a kadar. O gidince kocişle av mevsimi'ni izledik, bira çerez eşliğinde. gece 1'de ancak yatabildik. sabah da 7'de kalktık, fenayıımmm.
off çok uykusuzum bugün ve çok da yoğunuz. dün akşam annem bizdeydi 10'a kadar. O gidince kocişle av mevsimi'ni izledik, bira çerez eşliğinde. gece 1'de ancak yatabildik. sabah da 7'de kalktık, fenayıımmm.
ben iki gündür geç yatıyorum,
cumartesi saat 3 te ıspanak kavuruyodum, çamaşırları katladım yattım 3 ü geçiyodu
dün gece de 2 olduuyku düzenim bozuldu
mümkünse 2-3 hafta misafir gelmesin bana
kızlar Survivor ünlüler & ünsüzleri izliyomusunuz
kız o ünlüler& gönüllüler değilmiydi :))
elim sürtmüş diycem de yok evde de öyle diyorum, kaynım kaç kere düzeltti
bende sinemada izlemiştim çok güzel bir filmdi. Bu arada kocişim bana süpriz yapıp yarına sinema bileti almış. 3d li film izlemedim hiç. Intikam ateşi diye bi film almış fragmanına baktım fena değil gibi.
anlaşılır zuzum, zaten eleme pazar oluyo, cumartesi ödül oyunu :))ay o cumartesi,pazar oluyomuş ama c.ertesi izleyemem yahşi cazibe var..
e bigün izle bigün izlemede olmaz..anlamıcam devamını...
ayy eniyisi sus hiç söleme :))hehe
çantamı eklicem de eklenti ekle yok bulamıyorum
burdan upload edin
TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting
aldığınız linki, grafik ekle butonuna tıklayınca açılan pencereye kopyalayın kızlar :))
Selam kızlarrr herkes nerde öğle yemeğine mi gittiniz?? Ben eşimi daha yeni yolladım işe, bir bakayım dedim topicte kimse kalmamışşş
Merak ettim kızlar çantalarınızı ekleyebilirseniz bakayım ayrıca güle güle kullanınDe facto'da küçük uzun askılı çantalar vardı onlardan mı aldın elfi ben de iki hafta önce falan görmüştüm aklımda kaldı alsam mı d,yorum, ama hiç öyle çanta da kullanmadım rahat edebilir miyim acaba :26:
Survivor ünlü ünsüzleriben de izliyorum c.tesi izledim de dün izleyemedim kayınvalidemlerdeydik merak ettim ne oldu netten bakayım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?