2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Bendede varmış selülit ben kabul etmiyorum tabi eşim var dedi bilmiyorum. Zayıfımda neden var ki

selülit için bi tarif vermişler buralarda bi yerlerde okumuştum biberiye yağı susam yağı badem yağı karıştırıp 5 dk masaj yapıp streç filmle sarıp bekliyormuşuz sonra banyoda keseliyormuşuz 15 günde değişimi görmüşler bilmiyorum ne kadar doğru. Ama badem yağı kılların çıkmasını arttırır diyorlar, ben acaba sadece biberiye yağı alıp denesem mi diyorum :26:

Son düzenleme:

benim uygulayacağım tarif bu...

yarım tatlı kşığı zeytin yağı
yarım t.kaşığı susam yağı
9-10 damla biberiye yağı
12 damla kekik yağı
9 damla portakal yağı

hepsini karıştırıp banyodn önce masaj yaparak iyice yedirin. yarım saat kadar bekledikten sonra ,kızarana kadar keseleyin. sabunlamadan ılık su ile duş alıp çıkın..3 günde bir tekrarla :)

yapıcak mısın zuzun? bi dene de bize de haber ver bakalım dışarı çıktığımda denk gelirse alıcam ben de bitkisel yağlar ne de olsa, bi zararı olmaz heralde.

bnce en iyi ve kalıcı yöntem spor kızlar hiç uğra$mayın yağla salçayla bacak kaslarınızı çalı$tırın yere yarı uzanın dirseklerinz kalçanızın hizasında olsun ayaklarınızı birle$tirin ve bacaklarınızı 5 cm kadar yukarı kaldırın bel- karın ve bacak bölgeleriniz 1 haftada nasıll sıkıla$ıyo inanamıycaksınz :))

ben hastalık öncesi çok gergin olurum çok hasas duygusal olurum bide ellerim ayaklarım çok üşür:18:randevuların iptalmi

:)) walla c.ertesini iptal ettim hiç keyfim yoktu...bu akşam zaten banyo yapıcam gelmezse eğer..belkim sevindirik yaparım kocişide :))

nolduğunu hatırlamıyom ama dün bayaa mızmızlandım bi konuda..tamm aşkım diyo sen ne dersen o..biliyom ben bu aralar niye böle olduğunu diyor

yapıcak mısın zuzun? bi dene de bize de haber ver bakalım dışarı çıktığımda denk gelirse alıcam ben de bitkisel yağlar ne de olsa, bi zararı olmaz heralde.

ay inşallah yapıcam canım..bitürlü gidip alıp başlaymadım..daha gözümün önündeki suyu içmeyi beceremiyomki (

alıp bikaç sefer yapayımda yazarım gözlemlerimi

1 haftadır ben de yapıyorum egzersiz
işe yarıyo evet sıkılaştırıyo

Son düzenleme:

Onlar bile biliyo anlıyo artık

Onlar bile biliyo anlıyo artık

ee napalım yaa..nasıl bi stres içindeyim..her kalktığımda koltuğa bakıyom yaa..bi gelse bilcem kendimi :)

walla benimki taaa çıkma döneminde anladı bilem :)) napalım yol anlasın ona göre davransın :))

canm benm in$allah bırakmazsın :))
evinizde gün içinde 10 dk düzenli yapsanz gerçktn çektiğinz çilelere deymiyceğini göreceksinz kızlar.

başka ne yapıyosun hareket olarak..
bisiklet sürme hareketi işe yararmı

ayyy bu spor işi zoruma gidiyor işte yaaa. Bi ara da pilates e merak sarmıştım ilk çıktığı
zamanlar yurtta kızlarla bilgisayarın karşısına geçer videoyu açar yapmaya çalışırdık 2 gün sürmedi bıraktı herkes. Ama hadi ben de bir başlayayım ne kadar sürcek bu egzersiz işi :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…