2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

doğru dürüst okuyunca anladım şimdi ne demek istediğini
Ben de hemen gugıl amcaya girdim yazdım bakın ne çıktı : "Ali Çoban: Önümüze Sürekli Getirilen Yemeği Yemekten Bıktık "

Son düzenleme:
Buldum onu kıymalı yapmıcam güzel olmaz sarımsaklı yoğurtlu salatasını yapıcam. Kıyma çıkarmıştım buzluktan dolaba koydum ne etcem ben şimdi o kıymayı tekrar koyamam ki buzluğa

piyazı nasıl yaparsınız burada tahinli yaparlar üstünün sosunu mmmmm çok güzel olurr
bıktık mı? Hiç duymamıştım bakayım hemen

canım bol z.yağı+ limon+ soğan+pul biber...

tahinlisini hiç görmedim..hem tatlı hem ekşi nasıl olur:26:

kıymayıda kavur elfii, at brokolininin içine..üzerinede sarımsaklı yoğurt :))

Tatlı olmuyor ki Tahin sirke limon karıştırıyorlar fasulyelerin üstüne döküyorlar en üste de kıyılmış yumurta, soğan, domates ve maydonoz Antalya Piyazı

maydonoz da koyar kimisi ama yumurtamı böğğ, domates tahin :26: ben hiç bi lokantada görmedim...bence hiç güzel olmaz..çok karışmış ne o yaa ne yumurtası

yedinmi sen ayşe, tadı nasıl ay ben denemem bile

İlk gördüğümde ben de aynı tepkiyi vermiştim ama şimdiye kadar şehir dışından misafir gelip kim yediyse bayıldı buna, biz de çok çok çok severek yeriz, özellikle köfte piyazcıya gideriz bunu yemek için baya meşhurdur aslında.

benim eniştemde köfteci..onların köfteside burada meşhurdur..ama onlrda da görmedim ben hiç..
belkide buranın halkı böle alıştığı için ben hiç görmedim...
bizde sadece soğan bol zeytinyağı limon pul biber..
maydonozu bile çok nadir olur :)

onun dışında bişey koymazlar....

ay ben busaate kadar bi damla su içmedim yaaa
masajda yapmıyom , unutuyom...
nasıl giştcek o selülitler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…