benimde aklımda hiç yemek yok bugün kayınvaldem ne yaptı acaba
tavuk kızartıcam ben, tereyağlı pilav yaparım bir de
çorbam var, salata da yaparım yeter
Benim bugün ellerim hiç ısınmadı yaa
evde yemek olmayınca kayınvalideye hücummm :) dün bizde öyle yaptım gerçi yemeğim olacaktı eşim çıkalım dedi benim de işime geldi. Dün buzluktan kıyma ve haşlanmış fasulye çıkarmıştım. Bugün onlardan köfte-piyaz yapayım diyorum yanına pilavım da var tam lokanta menüsü oldu :)))
dolaptaki malzemeleri geçiriyosun şimdi dimmi gözünün önündenohh daha ne olsun mis gibi..ben hala düşünme aşamasındayım:26:
hayıııırr burdayım.... soruyu çözmeye çalışıyorum kafaya taktım
o ararsa gidiyorum canımDaha dün beraberdik bağa gittik kebap yaptık..bugün makarnamı yapsam sıkışınca makarna yapılıyo ne yapmış kayınvalden size ..canım buarada ismin ne aok demek istemiyorum
Kız fatma sen burdamıydın :))))
Akşama yemek yok valla. Canım acayip lahmacun istedi kocişe söyledim dışarda yeriz dedi. Alışverişe çıkmadım bugün çıkıcaz. Allahtan ev işim yok bi alışveriş yapıcam bugün o kadar. bide 2 gömlek var ütülenecek.
Evde yemek olmayınca kayınvalideye hücummm :) Dün bizde öyle yaptım gerçi yemeğim olacaktı eşim çıkalım dedi benim de işime geldi. Dün buzluktan kıyma ve haşlanmış fasulye çıkarmıştım. Bugün onlardan köfte-piyaz yapayım diyorum yanına pilavım da var tam lokanta menüsü oldu :)))
aok çok çirkin duruyor dimi :) saflığıma gelmiş isim ararken her yerde böyle kayıtlıyım, ismim ayşe cnm, aok da ismimin baş harfleri ama çok özeline girmiyim deşifre olmayalım dimi
Makarna + patates kızartmasııı
heheh aynn...
piyaz dedinmi bak aklıma geldi...kaynanam hiç yapmaz piyaz..benim annem çok yapar babam çok seviyor....
eşimde annemlerde hep denk gelir yer..geçen annesine çemkiriyodu hiç yapmıyon pamuk annem yapıyo diye :))
kaynanayı napcanız.....
aok çok çirkin duruyor dimi :) Saflığıma gelmiş isim ararken her yerde böyle kayıtlıyım, ismim ayşe cnm, aok da ismimin baş harfleri ama çok özeline girmiyim deşifre olmayalım dimi
makarna + patates kızartmasııı
eveeeeeeeeeeeeeeeeeett hepsini okudum
ay evet aok yazarken sanki isimsizde ben kafadan uydurmuş gibi oluyorum yaa..bi boşluk hissediyodum ayşe
eveeeeeeeeeeeeeeeeeett hepsini okudum
piyazı nasıl yaparsınız burada tahinli yaparlar üstünün sosunu mmmmm çok güzel olurr
bıktık mı? Hiç duymamıştım bakayım hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?