2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

benimde aklımda hiç yemek yok bugün kayınvaldem ne yaptı acaba

Evde yemek olmayınca kayınvalideye hücummm :) Dün bizde öyle yaptım gerçi yemeğim olacaktı eşim çıkalım dedi benim de işime geldi. Dün buzluktan kıyma ve haşlanmış fasulye çıkarmıştım. Bugün onlardan köfte-piyaz yapayım diyorum yanına pilavım da var tam lokanta menüsü oldu :)))

o ararsa gidiyorum canım Daha dün beraberdik bağa gittik kebap yaptık..bugün makarnamı yapsam sıkışınca makarna yapılıyone yapmış kayınvalden size..canım buarada ismin ne aok demek istemiyorum

o ararsa gidiyorum canım Daha dün beraberdik bağa gittik kebap yaptık..bugün makarnamı yapsam sıkışınca makarna yapılıyone yapmış kayınvalden size..canım buarada ismin ne aok demek istemiyorum

aok çok çirkin duruyor dimi :) Saflığıma gelmiş isim ararken her yerde böyle kayıtlıyım, ismim ayşe cnm, aok da ismimin baş harfleri ama çok özeline girmiyim deşifre olmayalım dimi

makarna + patates kızartmasııı

kaynanayı napcanız.....

Fatmacım burdasın ama mecburen bi yemek tarifi sormak zorundayım.

Haşlanmış brokolim var salatasından bıktık yemeğini nasıl yapabilirim?

heheh aynn...
piyaz dedinmi bak aklıma geldi...kaynanam hiç yapmaz piyaz..benim annem çok yapar babam çok seviyor....
eşimde annemlerde hep denk gelir yer..geçen annesine çemkiriyodu hiç yapmıyon pamuk annem yapıyo diye :))

tek makarna yeter bize canım bol sosluevet canım çok özele girmeye gerek yok ayşecimm

piyazı nasıl yaparsınız burada tahinli yaparlar üstünün sosunu mmmmm çok güzel olurr
bıktık mı? Hiç duymamıştım bakayım hemen

ay evet aok yazarken sanki isimsizde ben kafadan uydurmuş gibi oluyorum yaa..bi boşluk hissediyodum ayşe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…