2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ben geldim ayy burda size daldımö toplantı varmış unutmuşum apar topar gittim:
kızlar su içmeye alışsanız ii olur hamilelikte önemli...

Walla aklımda kalanları yazmaya çalıştım eksiklerim varsa affola :))
Regl öncesi beni kimse tutamaz evde ne varsa silip süpürüyorum ve de doymuyorum tiksinme olmuyor ama bazen canım acayip yemek istiyor ne yesem bulamıyorum bir türlü. O dönem bir de tv de ne görsem canım istiyor acaba hamile miyim aşeriyo muyum yoksa diye de korkuyorum

Canım ameliyat olan senin annende olabilirdi. Bakıma ihtiyacı varsa ve bakacak kimse yoksa ne yapılabilir ki hastalık bu sonuçta . Ben 9 aylık evliyim ve kayınvalidem ile oturuyorum. Kadın şakacımıymışta bak sana espri bile yapmış :)))

Son düzenleme:

hastalık söz konusu..ameliyatlı haliyle bakman sana sevap kazandırır..
ama kaynananın yandın sen yandın demesi tuhaf olmuş..
keşke o demeseydi de siz kendiliğinizde buyur etseydiniz:44:

normalde evleriniz uzakmı yakınmı...
kayınvalidenle aran nasıl..

bence bu konuda eşinle tartışma bile..ne olursa olsun suçlu duruma düşersin, sonuçta ortada ameliyat var ve eşinin annesi söz konusu..

kendi annen olsa, anne ben kendime bakamıyorum sana hiç bakamam mı diceksin, yada eşin senin annen için dillendirse bunu ne kadar hoşuna gider...

Kzılar görümcem aradı pazar günü bizi kahvaltıya çağırdı Bu pazar onlar gelmişti önümüzdeki pazarda bizi çağırıyor eşime sormam lazım dedim aradım kardeşin bizi çağırıyor dedim. Ne yapalım gidelim mi diye sordu gidelim dedim çünkü evden erken çıkmak için bahanemiz olur her pazar uyuyoruz tembellik ediyoruz gerçi kahvaltı 12 de ama olsun geç kalkarız duşumuzu alırız süslenir çıkarız. Yeni açılan avm var "forum marmara" belki ona giderz :))

bence hata yapmışın canım. ne olursa olsun eşinin annesi. arkadaşların da dedikleri gibi kendi annen olsa aynı şeyi düşünmezdin eminim, eşin düşünse ona kızardın. ailelerimize karşı her zaman sorumluluklarımız var. artık kendi ailene olduğu kadar, eşinin ailesine karşı da sorumlusun. sen elinden geleni yaparsın, takdir edip etmemek kayınvalidene kalır.hem ameliyat sonrası çok dua alırsın.

Ay ne komik müzik dinleyerek gerçekten büyüdüğüne inandırmışlar kendilerini

bilimsel olarak açıklamasıda varmış..bikaç sayfa sonrasında bi video da var..
bide şimdi kaç sayfa yazılmış yaa..deneyenler ve memnun kalanlarda var ..çok ilginç :)

Benimkiler yok denecek kadar küçük. Zamanında o kadar uğraştım ki tek çözüm silikon onuda yaptırmayacağıma göre kendimle barışık olmam kalıyor

selamm kızlaaar :80:
böyle bir başlık olduğundan habersiz geçen 7 küsür ayın ardından bende aranıza bodoslama dalmış bulunuyorum

bende 2010 geliniyim :87::87: 08/08/2010

kızlarrr ne var ne yok, yoğunluktan yazamıyorum ama arada bir okuyorum
inşallah yaz aylarında daha rahat olucam şimdiki yoğunluk kalmıycak ,
çok özledim sohbetinizi, yemeğe bile daha yeni çıkıcam hemen yazayım iki arada bir derede dedim.

süper işe başladımı ? bana özelden yazabilirsiniz bilmem gereken birşey olursa.
hamişlerrrr napıyo, ayyyy dikkat etsinler tamammı.

herkese çoookk slmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…