Teşekkür ederimmmmmbiliyordum çekeceğini üzülürdüm bugün o çiçekleri göremesem
yarenay kolay gelsin...
ayşe bi çırpıda özet geçtin :))
ya kızlar yiyorum yiyorum içimde bi boşluk var sanki dolmuyordoydum diyorum ama içim bomboş gibi geliyor..yemektende tiksiniyorum çok yiyince sizede böle oluyormu regl öncesi ve zamanında
canım benim yaminikleri çekmeyi unutmuşum
Kızlar konuyla alakası yok ama çok moralim bozuk benim dün kavga ettik eşimlesebepse annesi haftaya ameliyat oluyor bense daha 8 aylık evliyim telfonda konuşurken kayınvalidemle yandın sen yandın diye espri yaptı bana, eşimde bana hiç sormadan gel anne burda yat dedi nasıl ya dedim daha 8 aylık evliyim kendime bakamıyorum ben daha diye parladım birden bilmiyorum doğrumu yaptım çok moralim bozuk
Kızlar konuyla alakası yok ama çok moralim bozuk benim dün kavga ettik eşimlesebepse annesi haftaya ameliyat oluyor bense daha 8 aylık evliyim telfonda konuşurken kayınvalidemle yandın sen yandın diye espri yaptı bana, eşimde bana hiç sormadan gel anne burda yat dedi nasıl ya dedim daha 8 aylık evliyim kendime bakamıyorum ben daha diye parladım birden bilmiyorum doğrumu yaptım çok moralim bozuk
ben geldim ayy burda size daldımö toplantı varmış unutmuşum apar topar gittim:
kızlar su içmeye alışsanız ii olur hamilelikte önemli...
Ay ne komik müzik dinleyerek gerçekten büyüdüğüne inandırmışlar kendilerini
kızlar şu topiği incelemenizi isterim..çok ilginç
http://www.kadinlarkulubu.com/dogal-gogus-buyutme-yontemleri/429378-10-gunde-3cmlik-buyume-25.html
hoşgeldin hatuniçe...
hatuniçe hoşgeldin.
Hoşgeldin hatuniçe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?