2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Hatuniçe hoşgeldin benden tam 1 hafta sonra evlenmişsin. E anlat bakalım nasıl gidiyor evlilik?

Kolay gelsin arsecim

Küç yedim ben bi faydasını görmedim. Bide akıllı ben gidip şu asenanın reklamını yaptığı kremi bile almıştım. Tam bir hayal kırıklığı. Büyümesi için Harcadığım paraları biriktirseydim şimdiye ameliyat olmuştum ama böyle bişey için bıçak altına yatmam. Evlenmeden önce çok takıntılıydım eşimden yana şikayet olmayınca azda olsa rahatladım

küç benim çevremde yiyen herkeste etki gösterdi..ama sürekli yiyolardı..bırakınca geri eski haline geliyomuş sanırım..evlendikten sonra seninkinde değişim olmadımı

Hatuniçe hoşgeldin benden tam 1 hafta sonra evlenmişsin. E anlat bakalım nasıl gidiyor evlilik?

evet ağustosun son düğünüydü bizimkisi.. 2 gün sonrasında ramazan oruç sahur iftar derken
ee bir de çalışınca ilk ay kısmen eziyete dönüşmüştü :97:

herşey çooook güzel çok şükür. evli olmak sevdiğinle aynı evde olmak huzurlu mutlu olmak hiçbir zenginliğe değişilemeyecek kadar güzel Allah tüm bekarlara nasip etsin ne diyelim

şu aralar çocuk çalışmalarındayız ( nasipse inşallah ) çocuk istiyoruz bakalım :97:

hoşgeldin hatunçalışıyomusun..allah mutluluğunuzu daim etsin

küç benim çevremde yiyen herkeste etki gösterdi..ama sürekli yiyolardı..bırakınca geri eski haline geliyomuş sanırım..evlendikten sonra seninkinde değişim olmadımı

Ay Fundacım evlenince büyür dediler hiç bişey değişmedi şimdi de çocuk olunca diyorlar. küç ü bırakınca evet eski haline dönüyor. küç kullanırken sert olmuştu ama büyüme yoktu.

Ay Fundacım evlenince büyür dediler hiç bişey değişmedi şimdi de çocuk olunca diyorlar. küç ü bırakınca evet eski haline dönüyor. küç kullanırken sert olmuştu ama büyüme yoktu.

şişme oluyomuş..aman onuda yeye insan bıkar..benimki evlenince biraz büyüdü:78:
çocuk oluncada büyüyomuş canım

ne işle meşgulsun canım..9 aylık evlisin sanırım..bende temmuzun sonunda evlendim

özel bir şirkette ön muhasebe ve sekreterlik işine bakıyorum canım
8. ayımız bitiyor işte
zaman çok çabuk geçiyor sanki daha 1 aylık evliyiz gibi geliyor bize :97:

özel bir şirkette ön muhasebe ve sekreterlik işine bakıyorum canım
8. ayımız bitiyor işte
zaman çok çabuk geçiyor sanki daha 1 aylık evliyiz gibi geliyor bize :97:

evet ya zaman çok çabuk geçiyo evlilik yıldönümümüz yaklaşıyoayy allah hiçbirimizin mutluluğunu bozmasıneve gitmek istiyorum akşama öyle bir geçer zamanki var

evet ya zaman çok çabuk geçiyo evlilik yıldönümümüz yaklaşıyoayy allah hiçbirimizin mutluluğunu bozmasıneve gitmek istiyorum akşama öyle bir geçer zamanki var

ayy evet yaa...tühhh
bende annemlere gidicem halamlar gelmiş..yemeğe çağırıyor...uff ya izlenmezki o kalabalıkta :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…