- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
kızlarrr ne var ne yok, yoğunluktan yazamıyorum ama arada bir okuyorum
inşallah yaz aylarında daha rahat olucam şimdiki yoğunluk kalmıycak ,
çok özledim sohbetinizi, yemeğe bile daha yeni çıkıcam hemen yazayım iki arada bir derede dedim.
süper işe başladımı ? bana özelden yazabilirsiniz bilmem gereken birşey olursa.
hamişlerrrr napıyo, ayyyy dikkat etsinler tamammı.
herkese çoookk slmmm
Küç yedim ben bi faydasını görmedim. Bide akıllı ben gidip şu asenanın reklamını yaptığı kremi bile almıştım. Tam bir hayal kırıklığı. Büyümesi için Harcadığım paraları biriktirseydim şimdiye ameliyat olmuştum ama böyle bişey için bıçak altına yatmam. Evlenmeden önce çok takıntılıydım eşimden yana şikayet olmayınca azda olsa rahatladım
Hatuniçe hoşgeldin benden tam 1 hafta sonra evlenmişsin. E anlat bakalım nasıl gidiyor evlilik?
evet ağustosun son düğünüydü bizimkisi.. 2 gün sonrasında ramazan oruç sahur iftar derken
ee bir de çalışınca ilk ay kısmen eziyete dönüşmüştü :97:
herşey çooook güzel çok şükür. evli olmak sevdiğinle aynı evde olmak huzurlu mutlu olmak hiçbir zenginliğe değişilemeyecek kadar güzelAllah tüm bekarlara nasip etsin ne diyelim
şu aralar çocuk çalışmalarındayız ( nasipse inşallah ) çocuk istiyoruz bakalım :97:
küç benim çevremde yiyen herkeste etki gösterdi..ama sürekli yiyolardı..bırakınca geri eski haline geliyomuş sanırım..evlendikten sonra seninkinde değişim olmadımı
hoşgeldin hatunçalışıyomusun..allah mutluluğunuzu daim etsin
Ay Fundacım evlenince büyür dediler hiç bişey değişmedi şimdi de çocuk olunca diyorlar. küç ü bırakınca evet eski haline dönüyor. küç kullanırken sert olmuştu ama büyüme yoktu.
evet çalışıyorum. hoşbulduk bu arada :80:
ne işle meşgulsun canım..9 aylık evlisin sanırım..bende temmuzun sonunda evlendim
zuzu topiği inceledimde çok ilginçsaçma geldi birazda küç ye büyümesini istiyosan
özel bir şirkette ön muhasebe ve sekreterlik işine bakıyorum canım
8. ayımız bitiyor işte
zaman çok çabuk geçiyor sanki daha 1 aylık evliyiz gibi geliyor bize :97:
Nektarı merak ettim ya
evet ya zaman çok çabuk geçiyo evlilik yıldönümümüz yaklaşıyoayy allah hiçbirimizin mutluluğunu bozmasın eve gitmek istiyorum akşama öyle bir geçer zamanki var
hmm..
kuru meyve sevmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?