ayy evet yaa...tühhh
bende annemlere gidicem halamlar gelmiş..yemeğe çağırıyor...uff ya izlenmezki o kalabalıkta :/
funda akşama bende yokum sinema biletimiz var. Yarın bize anlat olurmu
ozaman minik memikli kalsende tozunu ye kk da okumuştum bende araştırda bak
biz salı günü bütün randevuları iptal ediyoz zaten 1 tane dizimiz var onuda rahat rahat izleyelim diyoruzayy kızlar nerdeler ya
ne olduki fatma....
Benim böbreklerde kum var aslında bol bol su içmem lazım ama nerdee. Sabahtan bu yana 3 bardak içebildim
ay bende öyleyim gitmem salı günü biyere hatta dün gece konuştuk eşimle...annemlere çarşamba gidelim diye...
Bugün annem aradı akşm gelin halanlar burda diye..
E mecbur tamm dedim..
bi hırsla temizliğe giriştim kızlar. H.sonu hasta olunca yapamamıştım. Gerçi yine bitiremedim yatak odası banyo wc kaldı yoruldum yaa. Bu siyah mobilyalardaki toz beni öldürecekkkkkKaç kişi dedi alırken dikkat et diye, yine kafa gitmiş aklına eseni almış
Bi de mutfak halımda ufak ufak lekeler vardı onları falan silcem diye uğraştım kuruyunca görcez bakalım iice çıkmış mı.
Funda minik memik ne yaaaaaaaaaaaaaa koptummmmmmmmm
Benim de canım sıkılıyor bu memik işine evlenince falan da büyümedi çocuk olunca nolur bilmiyorum. Ama o zaman da büyüse bile sonra tekrar küçülmüyor mu ne anladım ben bu işten :26:
benim böbreklerde kum var aslında bol bol su içmem lazım ama nerdee. Sabahtan bu yana 3 bardak içebildim
ay aranan kan bulundu
benimki geldi kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?