2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

biz salı günü bütün randevuları iptal ediyoz zaten 1 tane dizimiz var onuda rahat rahat izleyelim diyoruzayy kızlar nerdeler ya

ay bende öyleyim gitmem salı günü biyere hatta dün gece konuştuk eşimle...annemlere çarşamba gidelim diye...
bugün annem aradı akşm gelin halanlar burda diye..
e mecbur tamm dedim..

Benim böbreklerde kum var aslında bol bol su içmem lazım ama nerdee. Sabahtan bu yana 3 bardak içebildim

bi hırsla temizliğe giriştim kızlar. H.sonu hasta olunca yapamamıştım. Gerçi yine bitiremedim yatak odası banyo wc kaldı yoruldum yaa. Bu siyah mobilyalardaki toz beni öldürecekkkkk kaç kişi dedi alırken dikkat et diye, yine kafa gitmiş aklına eseni almış
Bi de mutfak halımda ufak ufak lekeler vardı onları falan silcem diye uğraştım kuruyunca görcez bakalım iice çıkmış mı.

Funda minik memik ne yaaaaaaaaaaaaaa koptummmmmmmmm
Benim de canım sıkılıyor bu memik işine evlenince falan da büyümedi çocuk olunca nolur bilmiyorum. Ama o zaman da büyüse bile sonra tekrar küçülmüyor mu ne anladım ben bu işten :26:

canım valla kafamıza eseni yaparsak sonu bu olur benimde yatak odalarımın halıları beyaz hemen kirleniyotemizlik deme bana ya komple temizlik yapılacak mevlit yapıcam gününü kayınvaldeme söylücem ama gün ayarlayamıyorum cesaret edemiyorum
Minik memikliler siziaman ne biliyim kız öyle çıktı birden ağzımdan

benim 750 ml'lik bi şişem vardı o bitti şimdilik.
Ne için mevlit yapacaksın funda?
Beyaz halı gerçekten çok zor yaa, benim mutfakta da mesela sadece krem papatyalı yerler kirlenmiş ya da açık renk olduğu için onlar görünüyor. Oturma odamda da öyle, krem karelerde lekeler var hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…