içimden merak ettim nektarhiç merak etmiş gibi görmedim seni funda ama neysee
ay bir de alınmış mı ne sabah geldi patronum, evdeki pc yi getirecekmiş iş yerine
çok iyi olur dedim
elfiiiiiii, sen böyle bi örme çanta mı arıyodunn
funda nasıl peki bacakların felan ağrıyo mu, ilk ezgersizden sonra insanın her yeri tutuluyo
ne düşünceli kaynanan varmış canım ne güzel o halde bile kadın seni düşünmüş..geçmiş olsn bu arada
teslimat tarihleri kaç yazıyodu canım, aklında mıiçimden merak ettim nektarmerak etmesem niye merak ettim deyim al sana
ya nektar buarada sticerhala gelmedi ya beklemede diyo
benim ilk yaptığımda her yerim ağrıyodu, nasıl yormuşsam kendimi artıknektar yok ağrımadı sadece karın kaslarım ağrıdıaman iyice tembelleştik sürekli masa başındayız kilo alıcam diye okadar korkuyorumki karnım dümdüz olsun istiyorum
zuzum kayınvalidene de sana da geçmiş olsun :26:
zuzum öncelikle geçmiş olsun, sonra da maşallah kayınvalidene ve sana. ne güzel bir ilişkiniz var. benim hayalimde hep öyle bir kaynana-gelin ilişkisi vardı. kayınvalidemle kötü değiliz çok şükür ama kafalarımız da uymaz. ben evlendiğimden beri öyle kayınvalidemin varlığını ya da yokluğunu hissetmedim. mesafe de olunca arada, insanın içinde kalıyor.
sağol canım
o öle dedikçe ben daha çok mahçup oluyom yaa..eziliyorum galiba onun iyiliği altında
boşver önemli değil ,sağlık olsun kapat gözlerini diyorum olsun çocuğum olsun yavrum diyo halaa
sağol canım
o öle dedikçe ben daha çok mahçup oluyom yaa..eziliyorum galiba onun iyiliği altında
boşver önemli değil ,sağlık olsun kapat gözlerini diyorum olsun çocuğum olsun yavrum diyo halaa
teslimat tarihleri kaç yazıyodu canım, aklında mı
ama daha hemen gelmez öyle ki :26:
beklemede kısmına gelince, benim iki saiparişim geldi vipdükkandan, teslim aldım orda hala "hazırlanıyor" yazıyo.. güncelleyen yok galiba
benim ilk yaptığımda her yerim ağrıyodu, nasıl yormuşsam kendimi artık
iyi ağrımaması çok iyi
ben de en en çok göbişten şikayetçiyim
geçmiş olsun canım ikinizede..maşallah zuzum
benim kayınvaldemde çok düşünceli geçen bağa gitmiştik ayağımda çorap yoktu hasta olursun üşüme diye kendi çoraplarını verdiyere oturma üşütürsün gel kanepeye otur diyo.. beni ezmiyo hiçbirzaman gelin muamelesi yapmıyo ama bende ona karşı iyi davranıyorum anne diyorum
ne güzel valla bizim ilişkimizde okadar mesafeliki 2 haftadır görmüyodum kötüyüm diye gidemedm hiç 1 kez aramadı bile nasılsın diye eşim gitmişti yanına ona ağlamış oğlum niye böyle diye herşeyi benden bekliyo ben küçük olabilirim ama okadar kötüyken bile benden bekliyo nefret ettiryo iyce kendinden..
ben dün krep yaptım içine mantarlı-tavuk sote, kaşar koyup bohça şekşinde fırına attımpazar günü misafirim gelicek..mahalleden çocukluk arkim annesi annem falan...
napsam kızlar yaa akıl verin..
kısır mı yapsam:44:
pazar günü misafirim gelicek..mahalleden çocukluk arkim annesi annem falan...
napsam kızlar yaa akıl verin..
kısır mı yapsam:44:
ne güzel valla bizim ilişkimizde okadar mesafeliki 2 haftadır görmüyodum kötüyüm diye gidemedm hiç 1 kez aramadı bile nasılsın diye eşim gitmişti yanına ona ağlamış oğlum niye böyle diye herşeyi benden bekliyo ben küçük olabilirim ama okadar kötüyken bile benden bekliyo nefret ettiryo iyce kendinden..
ben dün krep yaptım içine mantarlı-tavuk sote, kaşar koyup bohça şekşinde fırına attım
hem kolay hep doyurucu zuzum, yapabilirisin bundan
papates topları yaptım bir de, hani içine közlenmiş kırmızı biber koyuyosun, kıyılmız maydanoza buluyosun, ondan.
çok sevdi herkes
canım tam kısır havası, çok güzel olur. ya da patates salatası da yapabilirsin.
canım sen ara bence, utandır. gerçekten hep küçüklerden birşeyler bekliyorlar. kendilerinde hiç sorumluluk görmüyorlar. hamile olduğunu da biliyor, insan gelinini merak etmese torununu eder ya.
evt cnm aynen öyle ama işte değişmez bundan sonra.canım tam kısır havası, çok güzel olur. ya da patates salatası da yapabilirsin.
canım sen ara bence, utandır. gerçekten hep küçüklerden birşeyler bekliyorlar. kendilerinde hiç sorumluluk görmüyorlar. hamile olduğunu da biliyor, insan gelinini merak etmese torununu eder ya.
eşin bişey dememişmi ,hasta sen niye aramadın diye
boşver canım bu dönemde takma hiçbişeyi kafana
tavuğun göğüs etinden alıyosunnasıl oluyor, ikisinide bilmiyorum
pazar gündüz gelirler, öğlen gibi falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?