2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

zuzum evet biraz karışık bir yemek ama ben seviyorum =))) eğer sizin de damak tadınıza uyarsa sen de dene. Arada değişiklikiyi oluor. Bu arada 60 kiloydum ya 58 olmuşum =)))

tebrikler...
ozaman sana zahmet bi ara detaylı anlatırsan not alırım

Dün tartıldım bende 53 kiloyum 1.68 cm çıktı boyumda. İdeal kilo 57 olmalıymış 57 kilo olsam 38 beden olurum ya 34 bedendim şimdi 36 yım böyle iyi :)))

hım anladım et sote yaniay canım istedi bak şimdi

Dün 1.5 lt lik su aldım yudum yudum içiyorum bitmiyor dedim bu böyle olmaz aldım yanıma bi bardak bardağa doldurup içtiğimde daha fazla içmiş oluyorum şimdi bir bardak içtim yani 200 ml

saçım temiz olduğu zaman
Banyodan sonra fönle kurutuyom ,kuruyuncada kabarıyo

evlenmeden önce fön kullanmazdım hiç..soba vardı annemlerde kendi kendine kururdu..fön tutunca tüleriyo

zuzu ben kurutma makinası mecbur kalmadığım zaman kullanmam havluyla kuruturum kurutma mak saçı mahvediyo

zaten bizden kimse anneannelerimizin yaptığı kadar iyisini beklemiyor ki elfi sen elinden geleni yapmışın, bu yeter bence. iyi vakit ayırmışın valla ya, ben bu aralar herşeye üşeniyorum

yarenay bende fırınağzı yaparım oda çok lezzetli genelde misafirlerime falan yaparım çok beğeniyolar

funda fırınağzı nasıl oluyor canım? tarifini yaz da, deneyelim hafta sonu.

evet funda etleri kavuruyorsun ; kızartıp üstüne sarımsaklı yoğurt döktüğün patateslerin üstüne döküyorsun. Ben servis esansında tabaklara döküyorum bu şekilde.

ya ben hiç sevmiyorum patates kızartmayı, her yer yağ oluyorrrr. yoksa yemesini çok severim. bunu da denemek lazım ama. listeye alalım

Ben sabah kahvaltısında çayı çok içtiğimde bende hararet yapıyor ofise geldiğimde nasıl susamış oluyorum gelir gelmez zaten 1.5 lt lik şişenin yarısını bitiriyorum :S

canım kolay oluyo..patlıcanları küp küp doğrutosun domates biber ve etleri doğruyosun içine 2 diş sarımsak rendeliyosun sonra zeytinyağı kekik karabiber pulbiberle güzelce bu karışımı harmanlıyosun daha sonra çok az bişe salçalı su yapıp üzerine döküp fırına sürüyosun..piştkten sonra sulu olmuyo iyice pişiyo ımmm çok lezzetli

sircencubin, kırmızı biber mi kullanıyosun yeşil biber mi..bir de kızarınca kabukları sorun olmuyo mu ben kabuklu hiç sevmiyorum yemeğin içinde
ama yapıcam bunu cumartesi, lezzetli bi yemeğe benziyo
kuru domatesle nasıl olur acaba, bu mevsimde domateslerin tadı yok malum
olmadı çeriyle yaparım

ay bir de hep sorucam unutuyorum, nickinin anlamı ne?

yarenay yağ olması konsunda ben de çok dertliyim; bir de benim ocağım seramik. cillit banglerin yağ çözleri var sprey halinde onlarla kolay temizleniyor. Aspiratörümün filtreleri de bulaşık makinesine konulabilen cinsten. Bulaşık makinemin içi biraz boş gibiyse mutlaka filtreleri de atıyorum; yıkanması için.

fırında türlü gibi geldi bana bu yemek :44:

Hayır canım çarliston kullanıyorum. Kuru domatesle nasıl olur bilmiyorum ama ben salkım domates kullanıyorum çerilere kıyamıyorum; onlar bizde kahvaltılık

Nickimin anlamı bal ve sirkeden yapılan bir karışım. Hatta ilk tıbbi ilaç olrak da geçer.

Benim eşimde ıslak saçla yatağa girmemi istemiyo. dün geç olmuştu kurutmayayım dedim aldı makinayı kendisi kuruttu :)

funda senin yemek de güzel gibi. Çabuk pişiyor mu? eğer öyleyse bu akşam için yapsam? Bir de etler nasıl oulyor kuşbaşı mı? Ve çiğ mi konuluyor? fırında ne kadar süre duruyor?? akşama yemeğim yok :S:S:S

akşama ben çeltik kebabı sen fırınağzı yapyarım saatte pişiyo canımkuşbaşı doğruyosun tatlım malzemelerin hepsi çiğ konuyo ve iyice harmanlaman gerekiyo sarımsak ve kekiği unutma ikisi lezzet veriyo

Sağol canım beni "akşama ne yapsam" derdinden kurtardın.

Bu arada ben brokoliyi ve havucu buharda haşlıyorum üstüne yine sarımsaklı yoğurt döküyorum hem lezzetli oluyor hem de kalorisi az

kızlar bişi sorucam, banyo öncesi ojeler çıkartılıyo ya hani
sonra abdest alıyosun, ama sonra farkediyosun ki tırnağında çok minik bir parça oje kalmış
o zaman tekrar banyo yapılması mı gerekiyor?
oluyo mu size de öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…