zuzum evet biraz karışık bir yemek ama ben seviyorum =))) eğer sizin de damak tadınıza uyarsa sen de dene. Arada değişiklikiyi oluor. Bu arada 60 kiloydum ya 58 olmuşum =)))
hayır canım yaprak yaprak dilimlediğin kırmızı etin içine biberle domatesi de atıp kavuruyorsun. Ben özellikle domatiesini çok koyuyorum daha lezzetli oluyor. Etlerle birarda domatesler ve biberler de kavruluyor. (biberleri küçük küçük dilimle)
saçım temiz olduğu zaman
Banyodan sonra fönle kurutuyom ,kuruyuncada kabarıyo
evlenmeden önce fön kullanmazdım hiç..soba vardı annemlerde kendi kendine kururdu..fön tutunca tüleriyo
Günaydın Kızlar,
Sinem çok sevindim sonunda almışsın ehliyetini.
Yarenaycım aynen bende değişik yemekler arıyorum dün kendim hamur açtım gözleme yaptım pek bişeye benzemedi gerçi eşim çok beğendi k.validemde güzel olmuş dedi ama nerde anneannemin yaptığı nerde dünkü yaptıklarım.
Bugün yemek derdim yok tontişim anneanneme gidiyorum
yarenay bende fırınağzı yaparım oda çok lezzetli genelde misafirlerime falan yaparım çok beğeniyolar
evet funda etleri kavuruyorsun ; kızartıp üstüne sarımsaklı yoğurt döktüğün patateslerin üstüne döküyorsun. Ben servis esansında tabaklara döküyorum bu şekilde.
zaten bizden kimse anneannelerimizin yaptığı kadar iyisini beklemiyor ki elfiSen elinden geleni yapmışın, bu yeter bence. Iyi vakit ayırmışın valla ya, ben bu aralar herşeye üşeniyorum
Funda fırınağzı nasıl oluyor canım? Tarifini yaz da, deneyelim hafta sonu.
Ya ben hiç sevmiyorum patates kızartmayı, her yer yağ oluyorrrr. Yoksa yemesini çok severim. Bunu da denemek lazım ama. Listeye alalım
sircencubin, kırmızı biber mi kullanıyosun yeşil biber mi..bir de kızarınca kabukları sorun olmuyo mu ben kabuklu hiç sevmiyorum yemeğin içindeyarenay benim çok sevdigim bir yemek vardır. Çeltik kebabı derler bizde. Patatesleri kızartıyorsun üstüne sarımsaklı yoğurt döküyorsun onun üstüne de yaprak yaprak dilip domates ve biberle sotelediğin kırmızı eti döküyorsun. Çok lezzetli oluyor. Tavsiye ederim.
fırında türlü gibi geldi bana bu yemek :44:canım kolay oluyo..patlıcanları küp küp doğrutosun domates biber ve etleri doğruyosun içine 2 diş sarımsak rendeliyosun sonra zeytinyağı kekik karabiber pulbiberle güzelce bu karışımı harmanlıyosun daha sonra çok az bişe salçalı su yapıp üzerine döküp fırına sürüyosun..piştkten sonra sulu olmuyo iyice pişiyo ımmm çok lezzetli
fırında türlü gibi geldi bana bu yemek :44:
sircencubin, kırmızı biber mi kullanıyosun yeşil biber mi..bir de kızarınca kabukları sorun olmuyo mu ben kabuklu hiç sevmiyorum yemeğin içinde
ama yapıcam bunu cumartesi, lezzetli bi yemeğe benziyo
kuru domatesle nasıl olur acaba, bu mevsimde domateslerin tadı yok malum
olmadı çeriyle yaparım
ay bir de hep sorucam unutuyorum, nickinin anlamı ne?
zuzu ben kurutma makinası mecbur kalmadığım zaman kullanmam havluyla kuruturum kurutma mak saçı mahvediyo
ama eşimde saçım ıslak kaldığı zaman kıızıyorrr
funda senin yemek de güzel gibi. çabuk pişiyor mu? Eğer öyleyse bu akşam için yapsam? Bir de etler nasıl oulyor kuşbaşı mı? Ve çiğ mi konuluyor? Fırında ne kadar süre duruyor?? Akşama yemeğim yok :s:s:s
akşama ben çeltik kebabı sen fırınağzı yapyarım saatte pişiyo canım kuşbaşı doğruyosun tatlım malzemelerin hepsi çiğ konuyo ve iyice harmanlaman gerekiyo sarımsak ve kekiği unutma ikisi lezzet veriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?