2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

evet kurumuştubirinded sulu oldu hiç beğenmedim
ben bir bardağa salçalı yağlı su yapıyorum, onu kaşıkla gezdiriyorum üstlerinde
çok koyma fundam suyunu, birde fırının derecesini çok yükseltme
güveç ya hani, ağır ağır pişmesi gerekiyomuş lezzeti ondaymış güya

çok acıktımmm
dün gece yemek yapmadım, domates soslu spagetti yedik
öğlen ne yapıcam da yicez 45 dk da bilmiyorum

sağol canım biz çok seviyoruz güveçte yemek böyle tek kişilik kablarda olmasıda hoş oluyosen kaç derecede pişiriyosun nektar birde 1su bardağı salçalı suyu 2 tane içinmi yapıyosun

sağol canım biz çok seviyoruz güveçte yemek böyle tek kişilik kablarda olmasıda hoş oluyosen kaç derecede pişiriyosun nektar birde 1su bardağı salçalı suyu 2 tane içinmi yapıyosun
ama küçük su bardağı, şu boydakilerden

benim güveçlerim azıcık normalden büyük, ikisine yediriyorum bukadar suyu, sen çok doldurma bardağı, göz kararı ayarla
180 derecede pişirmiştim sanırım, 150 ye çektim pişmeye yakın
ay ben de yapıcam bu akşam
herkes güveç yapsın
geldi geldim selam herkese

hoşgeldin super :81:

Son düzenleme:
ooff çok olmuş ya gerçekten gelmeyeli aslında arada bi kaşamak girdiğimde baktım ama yinede çok olmuş. bu aralar eşimin iş yerindeki pc bozuktu evdekini götürdü ama ben azıcık akşamları azıcıkta üst komşuda yine girmeye çalıştım.. kıslar bu arada 47 gün bitti ve ben hala adet olamadım...çok kötüyüm çokkk

hoşgeldin btaskir

47 gün mü oldun regl olmayalı

doktora gitsene pko mu vardı sende yoksa hamile misin?

kıss test mest yamadınmı

ya canım aslında yarın sabah yapıcam. kürtaj olalı tam 47 gün olmuş kürtajın ilk gününü reglinin ilk günü kabul etmek gerekiyormuş. dr. aradım çok garipsedi yani 30 35 normal ama seninki çok fazla olmuş dedi. ilaç verdi ama önce test yap dedi. aslında ilaçla olmayı hiç istemezdim ama ne yapalım. bu kürtaj hem ruhsal hemde fiziken beni çok yıprattı. ama anladım ki regli olmak ne kadar önemliymiş. kızlar her ay sıkılıp of ya yine olduk dediğimiz regli şimdi benim için o kadar kıymetliki. bi daha of demicem. inanın delirecek gibi sıkıntı yaratıyor olamamak. ateşler basıyor. gergin gergin dolaşıyorum

canım ya su bardağıda koymuşteşekkür ederim tatlım yarında güveç yaparımiyi 2 günlük yemek proğramım hazır

Hoşgeldin super ne yaptın iş bulabildinmi:18:
Burçincim canım sende hoş geldin özlettin kendiniregl olmamak çok kötü bişey canım belki bebk vardır bi test yap bakalım canım

Hoşgeldin super ne yaptın iş bulabildinmi:18:
Burçincim canım sende hoş geldin özlettin kendiniregl olmamak çok kötü bişey canım belki bebk vardır bi test yap bakalım canım

hoşbulduk canımmm bende sizleri çok özledim.. inşallah dediğin gibidir inşallah vardır bebiş..olmazsada çok üzülmem bu ay için yeterki bi problem çıkmasın reglimi olayım ...yazılardan okudum da güveç yapacakmışın.... ne güzel ya benim eşim et tavuk balık hiçbirini yemiyor bende tam aksine etçilim çok zorlanıyorum yemek konusunda... canım çekti valla.. ama insan bi tek kendine yapmak istemiyor. misafirden misafire ya da dışarı gidersem yiyorum bende et yemeklerini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…