- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
sağol canım beni "akşama ne yapsam" derdinden kurtardın.
Bu arada ben brokoliyi ve havucu buharda haşlıyorum üstüne yine sarımsaklı yoğurt döküyorum hem lezzetli oluyor hem de kalorisi az :d
kızlar bişi sorucam, banyo öncesi ojeler çıkartılıyo ya hani
sonra abdest alıyosun, ama sonra farkediyosun ki tırnağında çok minik bir parça oje kalmış
o zaman tekrar banyo yapılması mı gerekiyor?
oluyo mu size de öyle
kızlar bişi sorucam, banyo öncesi ojeler çıkartılıyo ya hani
sonra abdest alıyosun, ama sonra farkediyosun ki tırnağında çok minik bir parça oje kalmış
o zaman tekrar banyo yapılması mı gerekiyor?
Oluyo mu size de öyle
ben de çok kontrol ederim, iki defa silerim iyice ama kalıyo bazen işte :44:Bu benimde kafama takılan bi konuydu ben iyice silmeye çalışıyorum tırnaklarımı kontrol ediyorum kalmışmı diye.
evet takmamak lazım aslında, sonuçta o niyetle siliyosun ojeni :44:sonuçta çıkarmış oluyorsun ojeni. O çok küçük parçaları ben takmıyorum.
ben çok seviyorum oje sürmeyi amaa :44:bendede bazen oluyo ben sırf oyüzden evlendikten sonra oje kullanamıyorum
ben de çok kontrol ederim, iki defa silerim iyice ama kalıyo bazen işte :44:
Evet takmamak lazım aslında, sonuçta o niyetle siliyosun ojeni :44:
Ben çok seviyorum oje sürmeyi amaa :44:
benim kapaklı güveç kaselerim var.. minicik tencere şeklinde, 1 kişiye çok rahat yetiyo..kızlar ben geçen gün kütahya porselenin 6 tane fırına giebilen testisini aldım. siz hiç fırında güveçte yemek yaptınız mı? Ben nasıl kullanacam bilmiyorum
benim kapaklı güveç kaselerim var.. Minicik tencere şeklinde, 1 kişiye çok rahat yetiyo..
Bir defa kullanmıştım..
Içine patates, havuç, sarımsak, soğan, mantar,çeri domates ve kuş başı et koymuştum
baharat ekledim, harmanladım, çok az salçalı su yapıp su dolu bir tepsiye dizip fırına vermiştim çok güzel olmuştu..
Hatta yine yapsam, aklıma geldi şimdi
sevmişti eşim :)))
evet canım, hepsini çiğdenbenimde minik güveçlerim varnektar patatesi çiğdenmi koyuyosun
evet canım, hepsini çiğden
geç pişmiyomu peki canım
bide güveçlerin ağzına folyo kaplasam dahamı güzel pişer:26:
geç pişmiyomu peki canım
bide güveçlerin ağzına folyo kaplasam dahamı güzel pişer:26:
evet benim güveçlerimin kapakları yok. Ben de folyolasam nasıl olur?
bir güvecim bile yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?