2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

et tavuk balık üçünüde yememesi çok garipcanım benim ya sende küçük güveçlerden al kendine yap öğlenleribenim eşimde sebze pek yemezinşallah bebik vardır güzel haberlerini bekliyoruzbaşka neler yapıyosun

bu hafta sonu inşallah bi aksilik çıkmazsa istanbula gidicez eşim pazar akşamı dönecek ben 3 gün daha kalıcam annemlerde sabırsızlıkla gitmeyi bekliyorum. aslında eşim gelmesede giderim ama eşimin aileside istanbulda şimdi gidip ordada kalmak lazım. ama ben tek başıma kalmak istemiyorum. h.sonu eşimle orda geçiririm. pazar günüde eşim giderken beni annemlere bırakır bi daha da eşimin ailesinin yanına gitmeme gerek kalmaz diye planlar yaptım ben kendimce :)) inşallah uygulamaaya da geçirebilirim..bende değişik bişey yok çalışan değişik işlerle ilgilenen sizlersiniz canımcım:) ben öle müge anlı , bana herşey yakışır , gündüz dizileri temizlik yemek hayat bu kadar iştee....ayyyy çok bunaldım bu aralarr gitmek iyi gelecek bana.. sen neler yapıyorsun yolundamı herşey.

şu an sana öyle özendim ki. ne güzel sıcacık evde olup ayaklarımı uzatıp dinlenmek vardı...

şu an sana öyle özendim ki. ne güzel sıcacık evde olup ayaklarımı uzatıp dinlenmek vardı...

canım insanoğlu işte ... kendinde olmayanı istiyor .. bende çalışırken akşam olsada evime gitsem ... yok haftasonu bi gelse diyip dururdum. ee ne oldu işte şimdi istediğim kadar evdeyim ama sıkılmaktan başka bişeye yaramıyor.. ne güzel çalışırken güzel güzel giyinir hep bakımlı olurdum şimdi p.t.t yapıyorum. ( pijama terlik televizyon)

canım kusura bakma toplantıdaydım yeni çıktık..senin için çok iyi olacak moral olacak annenleri görmek sana bi değişiklik olcak valla canım evde olmayı ben hiç özlemiyorum belki daha 2 aydır çalışmaya başladım diye böyleyim evdeyken vakit hiç geçmiyo dimi sıkıcı iş olunca hayat daha düzenli programlı bende böyle hayatı daha çok seviyorum..bende çok şükür şmdilik herşey yolunda sadece ailemi çok özledim gitmek istiyorum ama bu ay zor gibi

Kızlarrrr dün beğendiğim ceketi aldımö collezıondan..ve bide gömlek aldım kendime :))

dajha doğrusu ceket kocişin ,gömlekde kaynanamın d.günü hediyesi

Sağol canımmm
Aslında kaynanam adına almıcaktım masraf olmasın diye...ama görünce dayanamadım :))

Bugün ceketi alacağımı biliyodu....kredi kartını verdi...ben alıcaktım zaten ama girmişken kendin beğen al dedi

aa ne yiyo ki eşin burçin, nasıl yemekler yapıyosun çok merak ettim :26:
inş bebiş haberi verirsin bize bu arada, müjdeni bekliyoruz

Kızlarrrr dün beğendiğim ceketi aldımö collezıondan..ve bide gömlek aldım kendime :))

dajha doğrusu ceket kocişin ,gömlekde kaynanamın d.günü hediyesi
kaça aldın zuzuş, renk, desen

Son düzenleme:
Nektar, siyahla beyaz arasında kararsızdımm..siyahı aldım :))
beyazı hergün kullanamam diye...siyahı daha rahat kullanıyom npayım :)

ikisi 81,00 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…