hoşbulduk canımmm bende sizleri çok özledim.. Inşallah dediğin gibidir inşallah vardır bebiş..olmazsada çok üzülmem bu ay için yeterki bi problem çıkmasın reglimi olayım ...yazılardan okudum da güveç yapacakmışın.... Ne güzel ya benim eşim et tavuk balık hiçbirini yemiyor bende tam aksine etçilim çok zorlanıyorum yemek konusunda... Canım çekti valla.. Ama insan bi tek kendine yapmak istemiyor. Misafirden misafire ya da dışarı gidersem yiyorum bende et yemeklerini..
et tavuk balık üçünüde yememesi çok garipcanım benim ya sende küçük güveçlerden al kendine yap öğlenleri benim eşimde sebze pek yemez inşallah bebik vardır güzel haberlerini bekliyoruz başka neler yapıyosun
bu hafta sonu inşallah bi aksilik çıkmazsa istanbula gidicez eşim pazar akşamı dönecek ben 3 gün daha kalıcam annemlerde sabırsızlıkla gitmeyi bekliyorum. aslında eşim gelmesede giderim ama eşimin aileside istanbulda şimdi gidip ordada kalmak lazım. ama ben tek başıma kalmak istemiyorum. h.sonu eşimle orda geçiririm. pazar günüde eşim giderken beni annemlere bırakır bi daha da eşimin ailesinin yanına gitmeme gerek kalmaz diye planlar yaptım ben kendimce :)) inşallah uygulamaaya da geçirebilirim..bende değişik bişey yok çalışan değişik işlerle ilgilenen sizlersiniz canımcım:) ben öle müge anlı , bana herşey yakışır , gündüz dizileri temizlik yemek hayat bu kadar iştee....ayyyy çok bunaldım bu aralarr gitmek iyi gelecek bana.. sen neler yapıyorsun yolundamı herşey.
şu an sana öyle özendim ki. ne güzel sıcacık evde olup ayaklarımı uzatıp dinlenmek vardı...
bu hafta sonu inşallah bi aksilik çıkmazsa istanbula gidicez eşim pazar akşamı dönecek ben 3 gün daha kalıcam annemlerde sabırsızlıkla gitmeyi bekliyorum. Aslında eşim gelmesede giderim ama eşimin aileside istanbulda şimdi gidip ordada kalmak lazım. Ama ben tek başıma kalmak istemiyorum. H.sonu eşimle orda geçiririm. Pazar günüde eşim giderken beni annemlere bırakır bi daha da eşimin ailesinin yanına gitmeme gerek kalmaz diye planlar yaptım ben kendimce :)) inşallah uygulamaaya da geçirebilirim..bende değişik bişey yok çalışan değişik işlerle ilgilenen sizlersiniz canımcım:) ben öle müge anlı , bana herşey yakışır , gündüz dizileri temizlik yemek hayat bu kadar iştee....ayyyy çok bunaldım bu aralarr gitmek iyi gelecek bana.. Sen neler yapıyorsun yolundamı herşey.
kızlarrrr dün beğendiğim ceketi aldımö collezıondan..ve bide gömlek aldım kendime :))
dajha doğrusu ceket kocişin ,gömlekde kaynanamın d.günü hediyesi
sağol canımmm
Aslında kaynanam adına almıcaktım masraf olmasın diye...ama görünce dayanamadım :))
hoşbulduk canımmm bende sizleri çok özledim.. inşallah dediğin gibidir inşallah vardır bebiş..olmazsada çok üzülmem bu ay için yeterki bi problem çıkmasın reglimi olayım ...yazılardan okudum da güveç yapacakmışın.... ne güzel ya benim eşim et tavuk balık hiçbirini yemiyor bende tam aksine etçilim çok zorlanıyorum yemek konusunda... canım çekti valla.. ama insan bi tek kendine yapmak istemiyor. misafirden misafire ya da dışarı gidersem yiyorum bende et yemeklerini..
kaça aldın zuzuş, renk, desenKızlarrrr dün beğendiğim ceketi aldımö collezıondan..ve bide gömlek aldım kendime :))
dajha doğrusu ceket kocişin ,gömlekde kaynanamın d.günü hediyesi
tamam canımcım bekliyoruz iyi olmuş zuzuş doğum günün nezaman
15 nisan
23 oluyorum
zuzu amma büyümüşün ha
Bana abla de bundan sonra pekimi
iyi yapmışsın canım, beyaz çabuk kirlenir zatenNektar, siyahla beyaz arasında kararsızdımm..siyahı aldım :))
beyazı hergün kullanamam diye...siyahı daha rahat kullanıyom npayım :)
ikisi 81,00 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?