slm kızlar dün giremedm nette problem vardı ve ancak yapıldı nasılsınız bakalım çok şükür cuma geldi yaa hiç gelmicek gibi geliyo insana 2 gün dinlenicem artık..
bizde golf fiesta astra civic bakıyoruzhala bakma aşamasındayız ama
tabi canım 2 günn
Biz yarında çalışıyozz:126:
2 gün dinlenin bebişle, hava da güzel belki çıkıp dolaşırsınızslm kızlar dün giremedm nette problem vardı ve ancak yapıldı nasılsınız bakalım çok şükür cuma geldi yaa hiç gelmicek gibi geliyo insana 2 gün dinlenicem artık..
tabi canım 2 günn
Biz yarında çalışıyozz:126:
bakın bakın
Bizde yaz sonu bka<biliriz..geçen işte k.valide rahatsızlanınca komşunun arabasını istedik..çok zor arabasızlık..artık lüx değil ihtiyaç tamamen
bakın bakın
Bizde yaz sonu bka<biliriz..geçen işte k.valide rahatsızlanınca komşunun arabasını istedik..çok zor arabasızlık..artık lüx değil ihtiyaç tamamen
hoşgeldin ve afiyet olsun AyşeGünaydınnnnnnnnnnnn
Kızlar hemen bakıp çıkıyorum yine 1den sonra kocişi yollayınca tekrar girerim şimdi kahvaltı hazırlamam lazım
arabanın rahatlığı ayrı oluyor ya. Allah herkese nasip etsin. Bizde de şuan palio var, ama ben mini cooper hastasıyım, özellikle bayanlara çok yakışıyor
dedeye bakYa eşimin dedesini mercedes i var..eşim takmış ona çocukluktan heves diye satsın hemen alıcam diyor..bende sevmiyorum hatta nefret ediyorum uzun arabalardan
Yaşlı işi ne o öyle
Istemiyorum diyorum kızıyorum..diyo valla ister ağla ister zırla alıcam o arabayı
ben bugün niye acıkmıyorum
sabah geç kalıcam diye kahvaltı da yapmadım
bir paket eti form kepekli bisküvi kemirdim sabahtan beri okadar
cumaya kadar yemeğe git gel diyo patronum ama aç değilim
gidim bari
afiyet olusn herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?