ayşe aynı tarz arabaları düşünüyoruzgeldimmm. Ama ben gelene kadar herkescikler yemeğe kaçmış...
Araba biz de bakıyoruz bu aralar, kayınpeder alacak bi tane ikinci el, eşim araştırıyor netten. Opel astra, ford fiesta, seat leon ibiza falan bakıyoruz büyük araba ben de sevmiyorum eşim de o yüzden bunlara bakıyoruz şimdilik. Seat leon'u çok beğeniyorum ben siyah hele süper oluyor. Aslında azcık daha para eklesek de golf falan mı alsak diiyoruz ama dursun bakalım biraz, ilerde paramız olunca istediğimizi o zaman alırız. şimdi annemlerin arabasını kullanıyor eşim babam hasta olduğundan beri araba falan kullanamıyor zaten boşa çıkmıştı o yüzden araba.
Kayınvalide çağırdı şimdi, geçen benim yaptığım haşhaşlı çöreğe bayılmış herkes bi daha yapalım diyor. Bi akşam yaptık orda ama su kullandı hamuruna üstüne de yumurta falan sürmeyince bişeye benzemedi çörek. Seninki gibi olmadı diyor. Olmaz tabiiii sişimdi dedim sütle yap falan. Tepsilerimi aldı gitti bakayım yaptıysa getirip fırına atayım. Gelirim birazdan.
ayşe aynı tarz arabaları düşünüyoruzbiz aslında civic istiyoruz ama pahalı şimdi onu alamayız ilerde inşallah..tarif ver bakiyım resmide varsa koy canım
http://www.kadinlarkulubu.com/hamur-isleri/432115-hashasli-corek.html#post18419027
işte size tarif. Ilk yaptığım zaman koymuştum ama nası olduysa taif silinmiş bir daha yazdım şimdi eksik yerleri varsa sorun kızlar
topiğine yazdım sorumu
Hoşgeldin super ne yaptın iş bulabildinmi:18:
hoşbulduık cnm...
salı günü tam üç ayrı yere gittim..çarşamba bir yere..bugünde başka bir yere..bu hafta şansım açık ve yogundum kızlar..sadece içlerinde birini çok begendim ve olmasınıda çok istiyorum görüşme yapıldı sadece net cvp yok...:2: d toplam 5 görüşme yaptım bu hafta..3 nü red etdim..şartlar iyi degildi..
bıgün gittigm yerde iyiydi döncekler bana olumlu yada olumsuz bakalım ne olcak:98:
BALIK; sözün bittiği yer ,Allah bu burcun çevresindekilere sabır versin ......
KOVA;Takıntıları,obsesifliği hastanelerde,üniversitelerde ders olarak işleniyor,hele birde ilişkilerde kıskançlığı şüpheciliği takdireşayan
OĞLAK; Ne denebilir ki üç kelime para para para, hırs hırs hırs,uyanık uyanık uyanık......
YAY;onun en büyük kötülüğü kendine; hayatı hep keşkelerle doludur....ukalalığını var saymasak......
AKREP; hele bir huzurunu kaçırın, dünyayı değil size zindan etmek uzayda bile sizi bulur.Kininden,nefretinden,şerrinden korkun..
TERAZİ; Dünya hep bir ağızdan bu burca 'Seni seviyorum' dese yine yaranılmaz. Kararsızlığı ve dengesizliği yüzünden her maça yenik başlar.
BAŞAK; Hayatı ayrıntı.Hastalık hastasıdır,takıntılı huyundan millete cinnet geçirmektedir aynı zamanda. Dili de acayip sivridir.
ASLAN; kibirlidir,onun bildiği bir konuyu ona anlatmayın dalga konusu olursunuz...
YENGEÇ; sempatik ve yapıcı,başkalarının problemleriyle ilgilenir görünmeye çalışan,son derece yapmacık tiplerdir.şirinliklerine aldanmayın..
KOÇ; kuralları umursamazlar rahatlık kelimesi,en ''abartan'' burçtur...
İKİZLER; Her zaman eleştirir hep mükemmeli arar,düşünüyorum dediğine bakmayın karamsarın önde gidenidir....
BOĞA;rahatına düşkün,paraya düşkün,midesine düşkün lüksüne düşkün, mümkünse her şeyi ayağına hazır götürün,he birde her sölediğine inanmayın
KOÇ;En önde olacağım diye yapmayacağı yoktur,aşkta,işte,en bencil burçtur Karşısındakini kırdığını da anlamayan bir burçtur.Kolay beğenmez
burçların kötü özellikleriymişş
ben de yengecim super, en kötü de bizim burca yazmışlaralaalall ben yengecim ama yapmacık degilimdir...ki..yaaaa
orjinal insanları severimmmmmm
hoşbulduık cnm...
salı günü tam üç ayrı yere gittim..çarşamba bir yere..bugünde başka bir yere..bu hafta şansım açık ve yogundum kızlar..sadece içlerinde birini çok begendim ve olmasınıda çok istiyorum görüşme yapıldı sadece net cvp yok...:2: d toplam 5 görüşme yaptım bu hafta..3 nü red etdim..şartlar iyi degildi..
bıgün gittigm yerde iyiydi döncekler bana olumlu yada olumsuz bakalım ne olcak:98:
zuzu bak aklıma geldi, sen hep diyordun ya kızım nerede dizisindeki melekten istiyorum diye. Biz geçenlerde girne'ye gittiğimizde bir kuyumcunun vitrininde gördük onlardan. Ben girdim kolye baktım, sonra da adama laf arasında sordum nerden aldığını. Züccaciyeden bulmuş canım. Sen o tarz yerlere baktın mı hiç???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?