off zuzu çok uyumsuz burçlarsınızYENGEÇ; sempatik ve yapıcı,başkalarının problemleriyle ilgilenir görünmeye çalışan,son derece yapmacık tiplerdir.şirinliklerine aldanmayın..
KOÇ; kuralları umursamazlar rahatlık kelimesi,en ''abartan'' burçtur...
YENGEÇ ...EŞİM
KOÇ..BEN
off zuzu çok uyumsuz burçlarsınız
koçhep lider olmaya çalışır, yengeç inatlaşır
annem koç ben yengeç çok zıtız ama çok inanılmaz bir bağ vardır aramızda
aminnn canım, size de bize deZıt kutuplar birbirini çeker
Aramızdaki bağ hiç kopmasın
Sen ve anneninde
vardırBu burçların olumlu yönleri yokmu yaww
aminnn canım, size de bize de
Kızlar egzersizleri yapıyomusunuz
HADİ CANIM HAYIRLISI İNŞALLAH GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZHoşgeldin super ne yaptın iş bulabildinmi:18:
hoşbulduık cnm...
salı günü tam üç ayrı yere gittim..çarşamba bir yere..bugünde başka bir yere..bu hafta şansım açık ve yogundum kızlar..sadece içlerinde birini çok begendim ve olmasınıda çok istiyorum görüşme yapıldı sadece net cvp yok...:2: d toplam 5 görüşme yaptım bu hafta..3 nü red etdim..şartlar iyi degildi..
bıgün gittigm yerde iyiydi döncekler bana olumlu yada olumsuz bakalım ne olcak:98:
evet yapıyorum zuzum, geçen haftadan beridircanım hastalandım diye başlamamıştım...pazartesinden itibaren başlıcam...
Sen yapıyomusun
çok çok geçmiş olsun ablanabu arada ablamın operasyonu bitmiş...odadaymış..çıkcaklarmış birazdan...
çok acıyomuş uyuşukluğu geçmiş..
hatta çok zor uyuşturmuşlar..kaç tane iğne yapmışlar işlem sırasında..
diyorum seninki taş gibiymiş maşallah
ben de paspas almıştım ordan uğur böceklikızlar o dediginiz siteye baktım da evim.nete dün akşam ben tuvaletim için ordaki stickerlardan aldım h sonu temizlikten sonra yapıştıracam
kızlar canım sıkıldı eşimi babası aramış kaplıcaya gidelimmi diye akşam için ..eşimde heveslenmiş illa gidelim diyo ben gitmek istemiyorum ya son dak habermi verilir ya bide halasıgil falanda gelecekmiş..ben öyle kalabalık gitmeyi sevmem
kızlar canım sıkıldı eşimi babası aramış kaplıcaya gidelimmi diye akşam için ..eşimde heveslenmiş illa gidelim diyo ben gitmek istemiyorum ya son dak habermi verilir ya bide halasıgil falanda gelecekmiş..ben öyle kalabalık gitmeyi sevmem
selammmm
nasilsiniz kizlar
nevar ne yok ??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?