Kızlar eşim aradı hazırlan seni almaya geliyorum dedi bende patrondan izin aldım gittik bi ev baktık eşim sabah tesadüfen geçerken görmüş gezmiş benide götürdü ev çok güzel dublex ama sanki 2 ayrı daire içerde merdiven var dış kapısı 2 tane. Merdiveni kaldır 2 daire olur. Çoook pahalı ama. 160.000 tl aslında 2 daire gibi düşünürsen iyi. kredi işini araştırıcaz adamda kendi bankasına sorduracak. Dua edin kızlar olsun. Tabi hayırlı ise.....
züccaciyemi:44: Ne alaka yaa..bakmadım ama bakayım..bulacağımı zannetmiyorum ama neyse...sizin oralrda kaç paradır..denk gelirse sorarmısın
Kızlar eşim aradı hazırlan seni almaya geliyorum dedi bende patrondan izin aldım gittik bi ev baktık eşim sabah tesadüfen geçerken görmüş gezmiş benide götürdü ev çok güzel dublex ama sanki 2 ayrı daire içerde merdiven var dış kapısı 2 tane. Merdiveni kaldır 2 daire olur. Çoook pahalı ama. 160.000 tl aslında 2 daire gibi düşünürsen iyi. kredi işini araştırıcaz adamda kendi bankasına sorduracak. Dua edin kızlar olsun. Tabi hayırlı ise.....
neyin resmi zuzu zuzuresmini eklesene burayaaaaa:))
yarım lt lik şişemi bitirdim hihoytt
hayırlısıysa olsun elfi, dubleks güzel olur, rahat rahat oturursunuzKızlar eşim aradı hazırlan seni almaya geliyorum dedi bende patrondan izin aldım gittik bi ev baktık eşim sabah tesadüfen geçerken görmüş gezmiş benide götürdü ev çok güzel dublex ama sanki 2 ayrı daire içerde merdiven var dış kapısı 2 tane. Merdiveni kaldır 2 daire olur. Çoook pahalı ama. 160.000 tl aslında 2 daire gibi düşünürsen iyi. kredi işini araştırıcaz adamda kendi bankasına sorduracak. Dua edin kızlar olsun. Tabi hayırlı ise.....
yarım lt lik şişemi bitirdim hihoytt
ovvBenim 3 lt biteli çok oluyor
canım eşin çok istiyosa gitsen, değişiklik iyi gelir belki :26:gitmiycem tabikide canım
ozaman eşini akşam evde olmak için ikna ediceksin bacım :89::89:
neyin resmi zuzu zuzu
benim canım sıkılıyoo
semt olarak iyi, resimleri ekle canım bakalım biz de :92:Nektarcım bahçelievlerde.
Benim 3 lt biteli çok oluyor
zuzu zuzu meeee
sirkene dedim..stecır resmini eklesin diye..almış ya banyoya
bide elfifiiii..evin fiyatına dikkat etmemişim..kızım burda evler 120 den başlıyor 2+1 hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?