2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

hayırlıysa beri, değilse geri olsun inşallah...

ama olursada çok güzel olur...temizliğinde yorulursun ama..kaynanayıda düşünürsek..sizin için çok iyi olur :))
üstü o kullanır..altıda siz :)))

yalnız 2 kapısı var dedin..nerelerde..yani üst kat için ayrıca çıkış kapısımı var..varsa tam sizlik cuk oturur yanii

züccaciyemi:44: Ne alaka yaa..bakmadım ama bakayım..bulacağımı zannetmiyorum ama neyse...sizin oralrda kaç paradır..denk gelirse sorarmısın

canım burdan sorarsam korkarsın fiyatından. burdaki fiyatlar TR'den yüksek çünkü

canım aslında dediğin gibi 2 daire olarak düşünürsen gayet iyi fiyatı. inşallah hayırlısıysa olur. :13:

Umarım güzel haberlerle dönersin. Bakalım sen de bir bak eve. Ama söyleyim dubleks ev zor olur her zaman

hayırlısıysa olsun elfi, dubleks güzel olur, rahat rahat oturursunuz
ev nerde canım, semt olarak? fiyatı fazlaymış evet

yarım lt lik şişemi bitirdim hihoytt

ben de bitirdim, 2. başladım ama o bitmez

Evi gördüm aşık oldum m resmen. zuzucum anladığın gibi aynı dışarda da iki kapısı var apartmanın dışındada merdiven var temizlik zor olur ama olsun 2 salon 2 mutfak 2 banyo aa resimler var yükliyim görün

ozaman eşini akşam evde olmak için ikna ediceksin bacım :89::89:

dedim ben herkesin girdiği havuza giremem mikrop kaparım dedimbide hazırlık yapmam lazım dedim pat diye hadi gidiyoruz olmaz dedim..sen gitmek istiyorsan çok heveslendin git dedim oda olmaz dedi

neyin resmi zuzu zuzu

benim canım sıkılıyoo

zuzu zuzu meeee

sirkene dedim..stecır resmini eklesin diye..almış ya banyoya

bide elfifiiii..evin fiyatına dikkat etmemişim..kızım burda evler 120 den başlıyor 2+1 hemde

benim 1 lt. bitti şuanda. ben günde 2 lt. garantiledim artık. bi de alıştım galiba susuyorum hemen

Nektar istanbulda olduğu için bilir normalde pahalı. Ama 2 kat olup 160.000 olması cazip geldi bize. Bide şirinevler meydanına 1.5 km uzaklıkta E5 e yakın işyerimede yakın

üst katın salon ve mutfağı bitişik galiba...

bide bi oda çekmişin o oturma odasımı salon mu...küçük geldi o oda bana...mutfağıda uzun ama dar masa sığarmı:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…