1 e 2 mi :44:
1 e 1.5 koyarım ben, yani 2 bardağa 3 bardak su
hep öyle okudum nette de..çok sulu olmuyo mu Fundam
tamam canım, olumlu sonuç yazıcağından eminimzuzu tarifimiz aynı ay çok güldüm benim kayınvaldemde aynısını yapıyor
nektarcım bi türlü fırsat bulup yapamadım krema alıcam dener denemez zaten yorum yapıcam eşim sabırsızlıkla bekliyopatates manyağı:76:
domatesli pilav yapıcam ben de canım çekti şimdi
zuzu tarifimiz aynı ay çok güldüm benim kayınvaldemde aynısını yapıyor
nektarcım bi türlü fırsat bulup yapamadım krema alıcam dener denemez zaten yorum yapıcam eşim sabırsızlıkla bekliyopatates manyağı:76:
kızlar otobüsüm kaçmadan, ben kaçayım..
öpüldünüz iyi akşamlar..
evde okurum devamını :))
günaydın.. sinirden köpürüyorum y<< :84:gece hiç uyuyamadım sabah 5den beri ayaktayım 7 de bi salondaki koltukda sızmışım eşim kaldırdı..neyse ben oflaya puflaya evden çıktım her taraf alabildiğine kar ve soguk zaten arabaya bi el attıkki kapılar açılmıyo hepsi buz tutmuş açmak ne kelime. sonra yürüyerek gidelim dedim aman allah yerler buz pateni düşe kalka hilmi ile geldik kabanım önüde kapanmıyo göbeğimde üşüdü düştüm düşecem diye kendimi kasmaktan karnımda acıyo ufff.. yaa dellendim yaaa
:84::84::84:
ay tatil falan yokmu canım ya daha ne kadar ordasınız sen anlatınca ben üşüdüm valla..keşke bugün işe gitmeseydin canım
günaydın.. sinirden köpürüyorum y<< :84:gece hiç uyuyamadım sabah 5den beri ayaktayım 7 de bi salondaki koltukda sızmışım eşim kaldırdı..neyse ben oflaya puflaya evden çıktım her taraf alabildiğine kar ve soguk zaten arabaya bi el attıkki kapılar açılmıyo hepsi buz tutmuş açmak ne kelime. sonra yürüyerek gidelim dedim aman allah yerler buz pateni düşe kalka hilmi ile geldik kabanım önüde kapanmıyo göbeğimde üşüdü düştüm düşecem diye kendimi kasmaktan karnımda acıyo ufff.. yaa dellendim yaaa
:84::84::84:
canimya ne kadar zordur aman düsmede surada 2,5 ayin kaldi dikkat et ya nisanda da kar yagmazdi hic ama sansina iste aman neyse sen sicak birseyler ic hasta falan olma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?