2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

zuzu tarifimiz aynı ay çok güldüm benim kayınvaldemde aynısını yapıyor
nektarcım bi türlü fırsat bulup yapamadım krema alıcam dener denemez zaten yorum yapıcam eşim sabırsızlıkla bekliyopatates manyağı:76:

tamam canım, olumlu sonuç yazıcağından eminim :13:

ay canm ya..sinir oluyorum ama napayım susuyom:26:
ben normalde de yaptığım yemeklere karışılmasını sevmem...pilavıma değilde başka yemeklere annemde yapardı arada bir..gider suyuna bakar gider tuzuna bakar..kötü bişey değil ama suyunu dökmesin bana desin ben dökerim
dokunmasınlar yemeklerime

kızlar otobüsüm kaçmadan, ben kaçayım..
öpüldünüz iyi akşamlar..
evde okurum devamını :))

ah ya benim uzmanlık alanımdan konuşulmuş, kaçırmışım. hoş benim yardımım olmazdı sanırım çünkü ben hiç ölçüyle yapmam, hep göz kararı alıştım. çok şükür hiç problem de yaşamadım. ama annem dahil herkes bayılır ben de tavuk bulyon kullanırım, genelde biraz tereyağı, çok az da margarin koyarım.

birazdan ıspanak yemeği yapcam. bir de değişiklik olsun die fırında patates kızartması yapayım diyorum. umarım kocişim erken gelir bugün ya. özlüyorum onu hafta içi valla

günaydın kızlarrrr her yerim ağrısa da güzel bir güne enerji dolu başlıyorum. sanırım yarım saatten fazla sürmez ama buna da şükür.

herkese hayırlı işler

günaydın.. sinirden köpürüyorum y<< :84:gece hiç uyuyamadım sabah 5den beri ayaktayım 7 de bi salondaki koltukda sızmışım eşim kaldırdı..neyse ben oflaya puflaya evden çıktım her taraf alabildiğine kar ve soguk zaten arabaya bi el attıkki kapılar açılmıyo hepsi buz tutmuş açmak ne kelime. sonra yürüyerek gidelim dedim aman allah yerler buz pateni düşe kalka hilmi ile geldik kabanım önüde kapanmıyo göbeğimde üşüdü düştüm düşecem diye kendimi kasmaktan karnımda acıyo ufff.. yaa dellendim yaaa
:84::84::84:

ay tatil falan yokmu canım ya daha ne kadar ordasınız sen anlatınca ben üşüdüm valla..keşke bugün işe gitmeseydin canım

ay tatil falan yokmu canım ya daha ne kadar ordasınız sen anlatınca ben üşüdüm valla..keşke bugün işe gitmeseydin canım

i burda öle kar tatili kolay kolay olmaz burası normali böle çünkü tatil etseler bi 6 ay tatil etmeleri gerek olsa bile memurlara olmaz zaten... izin alamam dogum sonrasına kullanacagıman bozamam .. ne kadr burda oldugumuz belli değil benim tayin hakkı yok ben 4b liyim burda :84:

canimya ne kadar zordur aman düsmede surada 2,5 ayin kaldi dikkat et ya nisanda da kar yagmazdi hic ama sansina iste aman neyse sen sicak birseyler ic hasta falan olma

canimya ne kadar zordur aman düsmede surada 2,5 ayin kaldi dikkat et ya nisanda da kar yagmazdi hic ama sansina iste aman neyse sen sicak birseyler ic hasta falan olma

burda yagar yaa burda haziranda bile yagar şaşmam yani... mayısın sonuna gelsek izne çıksydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…