Ben geldim kızlarrrr. Son kez de benim için koyar mısınız resimm? Funda nektar zuzu elfii? Yarenay seni görmüştüm cnm
KAhvaltımızı ettik eşimi yolladım geldim hemen. Bulaşıklar duruyor mutfakta bakıyorum kimsecikler yok herkes yemekte mi? Ben de bulaşıkları makineye yerleştirip geliim 2 dk.
biz de pazar küçük kardeşimle gitcez o filme, başımın etini yedi götür diyekarnımı doyurdum geldimmm. işler de sakinledi gibi biraz. bir araç kaplamam kaldı. birkaç tane de ufak tefek işler.
kocişle konuştum az önce. diyor ki bu akşam erken çıkarsam Rio filmine gidelim. biz onun reklamını görmüştük Testereyi izlemeye gittiğimizde, o gün bu gündür bekliyoruz, 3 boyutlu animasyonnn
Ayşecim tekrar ekledimBen geldim kızlarrrr. Son kez de benim için koyar mısınız resimm? Funda nektar zuzu elfii? Yarenay seni görmüştüm cnm
KAhvaltımızı ettik eşimi yolladım geldim hemen. Bulaşıklar duruyor mutfakta bakıyorum kimsecikler yok herkes yemekte mi? Ben de bulaşıkları makineye yerleştirip geliim 2 dk.
Ayşe ekliyorum resim canım, bakınca söylersin kaldırırım
biz de pazar küçük kardeşimle gitcez o filme, başımın etini yedi götür diye
Ayşecim tekrar ekledim
tekrar dene canım, 3 tane ekledim
iki defa denedim albümler şeyinde sorun mu var ne :26: ben yapamadım yada
olmuş dimmiNektar eklemişsin gördüm :)
cnm bi insanın yüzü ismiyle bu kadar mı yakışır? Bilmiyorum walla ilk defa biri için böyle bişey düşündüm resimlerini görür görmez tam sana uygun bi isim koymuş ailen dedim maşallah çok tatlısınız bu arada
Ayşe ekliyorum resim canım, bakınca söylersin kaldırırım
biz de pazar küçük kardeşimle gitcez o filme, başımın etini yedi götür diye
kızlarrr sizin kocişlerinizle şarkınız var mı, varsa hangi şarkı? biz şarkımız olmadığını geçen gün fark ettik de
ben çok severim animasyonları, 3 boyutlu olunca daha bi güzel :)
kızlarrr sizin kocişlerinizle şarkınız var mı, varsa hangi şarkı? biz şarkımız olmadığını geçen gün fark ettik de
bizim kocişle müzik zevkimiz okadar zıt ki anlatamamben çok severim animasyonları, 3 boyutlu olunca daha bi güzel :)
bizim de yok sayılır. Ama mesela ilk gittimiz film Kasım'da Aşk Başkadır'dı. Onun soundtracki Only Time'ı bizim şarkımız sayarım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?