2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Ben geldim kızlarrrr. Son kez de benim için koyar mısınız resimm? Funda nektar zuzu elfii? Yarenay seni görmüştüm cnm
KAhvaltımızı ettik eşimi yolladım geldim hemen. Bulaşıklar duruyor mutfakta bakıyorum kimsecikler yok herkes yemekte mi? Ben de bulaşıkları makineye yerleştirip geliim 2 dk.

karnımı doyurdum geldimmm. işler de sakinledi gibi biraz. bir araç kaplamam kaldı. birkaç tane de ufak tefek işler.

kocişle konuştum az önce. diyor ki bu akşam erken çıkarsam Rio filmine gidelim. biz onun reklamını görmüştük Testereyi izlemeye gittiğimizde, o gün bu gündür bekliyoruz, 3 boyutlu animasyonnn

benim albümüm hep açık tatlım. ne zaman istersen bakabilirsin

Ay kızlar benim canım çok sıkılıyor ya hiç çalışasım da yok. Uykum var suda içmedim hiç sadece 200 ml içtim

Ayşe ekliyorum resim canım, bakınca söylersin kaldırırım
biz de pazar küçük kardeşimle gitcez o filme, başımın etini yedi götür diye

Ayşecim tekrar ekledim

tekrar dene canım, 3 tane ekledim
iki defa denedim albümler şeyinde sorun mu var ne :26: ben yapamadım yada

Son düzenleme:
tekrar dene canım, 3 tane ekledim
iki defa denedim albümler şeyinde sorun mu var ne :26: ben yapamadım yada

cnm bi insanın yüzü ismiyle bu kadar mı yakışır? Bilmiyorum walla ilk defa biri için böyle bişey düşündüm resimlerini görür görmez tam sana uygun bi isim koymuş ailen dedim maşallah çok tatlısınız bu arada

Nektar eklemişsin gördüm :)
olmuş dimmi

yerim ki senii çok teşekkür ederim canımm

elfim sana da güzel yorumun için

Son düzenleme:
benim canım nasıl zeytin yağlı taze fasulye çekiyor :26: iş çıkışı markete mi gitsem, biraz da uzak ama, eşim gelir mi benle acaba :26:

Ayşe ekliyorum resim canım, bakınca söylersin kaldırırım

biz de pazar küçük kardeşimle gitcez o filme, başımın etini yedi götür diye

ben çok severim animasyonları, 3 boyutlu olunca daha bi güzel :)

kızlarrr sizin kocişlerinizle şarkınız var mı, varsa hangi şarkı? biz şarkımız olmadığını geçen gün fark ettik de

Son düzenleme:

kızlarrr sizin kocişlerinizle şarkınız var mı, varsa hangi şarkı? biz şarkımız olmadığını geçen gün fark ettik de

bizim de yok sayılır. Ama mesela ilk gittimiz film Kasım'da Aşk Başkadır'dı. Onun soundtracki Only Time'ı bizim şarkımız sayarım ben

bizim kocişle müzik zevkimiz okadar zıt ki anlatamam
adam ankara misket havalarıdır, İlyas Salmanın en eski türküleridir nerde ne beni sinir edecek müzik varsa onları dinler çoğunu gıcıklığına yapıyor biliyorum da yine de ortak müzik zevkimiz %10 en fazla

Çıkarken nişanlıyken Soner Arıca, Ayna felan dinlerdik birlikte bak ben hatırlatıyım ona bunu

Bi şarkımız var ama yeni edindik onu, nişanlıyken Eflatun - "tiril tiril"

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…