2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ben çok severim animasyonları, 3 boyutlu olunca daha bi güzel :)

kızlarrr sizin kocişlerinizle şarkınız var mı, varsa hangi şarkı? biz şarkımız olmadığını geçen gün fark ettik de

bizim de özel bi şarkımız yok :)))

olsun yarenay, bütün aşk şarkıları bizim

Kocişim aradı diyoki bi kola bi patlamış mısır alayımda fatmagülü izleyelm.Koptum deli ya halbuki sevmez diziyi. Koltuğu açıyoruz uzanıyoruz dizi izliyoruz :)

Geçen gün fırında köfte-patates yapmıştım ya eşim çok beğendi kızlar. Ben de çok sevdim. size de fikir olsun Fırında yapılan bütün yemekler çok güzel oluyor zaten yaa. Geçen gün bütün tavuk almış gelmş parçalattırmış ama kasaba. Onu da yarın falan üstünü soslayıp fırına veriyim diyorum. Hiç böyle tavuk yaptınız mı frında?:26:

Son düzenleme:

bu ne yaa ne biçim çıktı mesajım???

Ben yaptım tavuğu sos ile hazırla. tepsiye diz 2 - 3 tanede patates te koyabilirsin birazda su koy çok güzel oluyor

ben çok severim fırın yemeklerini....
tavuk , patates, köfte, dolma..çok güzel oluyorlar fırında

Ben yaptım tavuğu sos ile hazırla. tepsiye diz 2 - 3 tanede patates te koyabilirsin birazda su koy çok güzel oluyor

Bir deneyeyim bakalım. Buzluğa attım hemen yapmayacağım için yarın çıkarır yaparım. Bugün menüde ıspanak var kociş yiyecek mecburrrr

ben çok severim fırın yemeklerini....
tavuk , patates, köfte, dolma..çok güzel oluyorlar fırında
aynen

Bir deneyeyim bakalım. Buzluğa attım hemen yapmayacağım için yarın çıkarır yaparım. Bugün menüde ıspanak var kociş yiyecek mecburrrr
buzluktan çıkan tavuğun tadı hiç güzel olmuyo, yarı yarıya tadı gidiyo pişirince..
mümkün olduğunca buzluğa tavuk atmamaya çalışıyorum ben, tuzluyorum buzdolabının altı kısmında daha uzun dayanıyor
ama mecbur bu akşam buzluktan tavuk çıkartıcam, eşim tavuklu pilav diye tutturdu

Son düzenleme:

tabii ki aynı olmuyor ama alıştım artık ben eskisi kadar farketmiyorum tadını. Marketten göğüs eti falan alırken mesela mecbur paketli olanlarından alıyorum en küçüğü bile 2 kişiye fazla geliyor illa ki buzluğa atıyorum

Bu arada geçen gün yaptığım pilavın tadı güzel oldu bu sefer 1e 2 su kullandım tam geldi. Bi de benim pirincim pilavlık pirinçmiş baldo diilmiş bunu farkettim baldolar daha dolu dolu oluyor yanlışlıkla almışım ben. Ama ne yazık ki büyük paketlerinden almıştım bitene kadar yicez mecbur

Son düzenleme:

ben de normal pirinç kullanıyorum, kayınvalidemler köyden getirtmişler küçük bir çuval bize
evleneli daha baldo pirinç almadım, alasım var ama :26:
..
bizim akşamki randevu yine iptal, kocişin suratını merak ediyorum regl günü sayıyodu bitti derken küçük kardeşim gece bize gelecekmiş
ay allahım misafir baskınına uğruyoruz bu ara

tühhhh ne şanssız kocan
Yarına inşşşş Bizimki de coştu bu aralar sabahları bile durmuyor artık, ay bırak dedim noluo her gün her gün hormonların coştu senin, kaçtım elinden bu sabah

tühhhh ne şanssız kocan
Yarına inşşşş Bizimki de coştu bu aralar sabahları bile durmuyor artık, ay bırak dedim noluo her gün her gün hormonların coştu senin, kaçtım elinden bu sabah

bahardan canım o bahardan. hepsi aynı sanırım. geldi bahar ayları, gevşedi kocişlerin uçkurları

tühhhh ne şanssız kocan
yarın 11 de gelicek canım, kusura bakmasın uyurum ben
cumartesiyi beklesin

senin kociş coşmuş walla

bahardan canım o bahardan. hepsi aynı sanırım. geldi bahar ayları, gevşedi kocişlerin uçkurları

yarın 11 de gelicek canım, kusura bakmasın uyurum ben
cumartesiyi beklesin

senin kociş coşmuş walla

Ay evet bahardan mıdır nedir bahar da gelmedi ki daha:26: şakır şakır yağmur yağıyor bugün de o kadar sıkıcı ki burda hava.

Bulaşık makinemi kapattım geldim bi korkuyla açtım yine bulaşıklar puslu çıkacak diye tam kalaya başlıyordum ki baktım tertemiz yıkamış bu sefer. Geçen yıkadığımda baktım bütün bardaklar bembeyaz. Bir daha çalıştırdım makineyi deterjnasız, yine aynı hiç çıkmamış beyazlıklar.
Neyse ki şimdi pırıl pırıl, için rahatladı walla

nektaaaar kazandibinden sen bahsetmiştin dimi cnm, eşim geçenlerde almış gelmiş bugün yapayım diyorum hiç yapmadım daha önce. Pişirdikten sonra nasıl kızartıyorsun nasıl bir tepsiye koyuyorsun üstünde yazıyor ama daha önce hiç yapmadım ki anlayamadım o yüzden açıklamasını :44:

ben kelepçeli kek kalıbımda kızartıyorum canım
2 kaşık yazıyor da ben 3 kaşık felan şeker serpiyorum hızlı ateşte yakıyorum altını..
Üstüne de ince çekilmiş fındık serp varsa, süper oluyo

bir de ben sütü 3-4 kaşık daha az koyuyorum, tam ölçüsünde yaptığımda sıvı olmuştu
böylesi güzel oluyo, kesebiliyosun felan :81:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…