2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kelepçeli kek kalıbı bende de var annem akıtıyor altlarından diye bana postaladı kek kalıbını uyanıııık
Şimdi pişirsem olur dimi yoksa eşim gelmesine yakın mı pişireyim?

kelepçeli kek kalıbı bende de var annem akıtıyor altlarından diye bana postaladı kek kalıbını uyanıııık
Şimdi pişirsem olur dimi yoksa eşim gelmesine yakın mı pişireyim?
şimdi yap canım, en az 2 saat buzdolabında durması lazım zaten
çook sıkıldm ya eve gitmek istiyorummmmmm ben..
aynennn

..
işten çıkmayı düşünüyorum ben yaa alışamadım buraya, maaşı da geciktiriyo
eşim tutturdu konuş bugün haftaya son olsun diye

vaaay sağol elfi izledim çok yardımcı oldu. ama ben bu yakma işini falan becerebilir miyim bilmiyorum birazdan deneyeyim bari :26:

Canım hemen yap ki akşam yiyesiniz. 2 saat dolapta kalması gerekiyo

bu arada dr.oetkerin neyini alsam videosunu izliyorum :))

Canım hemen yap ki akşam yiyesiniz. 2 saat dolapta kalması gerekiyo

bu arada dr.oetkerin neyini alsam videosunu izliyorum :))

bu kazandibi dr.oetker'in diil ama başka bi marka eşim almış gelmiş. İlk defa dr.Oetker dışında bişey yapacağım güzel olmazsa suçu ona atarım

yaa ne iş yapıyodun sen cnm?
valla ihtiyacım olmasa 5 dk. kalmam bende burda ama(

maaşın düzenli alnımaması çok problem oluyor nigarcım yaa, ben de bi ara bi dil kursunda çalışmıştım çıktıktan sonra bile aylarca uğraştırdılar üç kuruş parayı vermek için. İnsan lanet ediyor. Gerçi seninki veriyor heralde ama geç veriyor.
Bu arada dün ben de bşka bir dil kursuyla görüşmeye gittim. Yeni öğrenci grupları açıyorlarmış öğretmen ihtiyacı olacakmış. İsmini aldım ihtiyaç olunca mutlaka arıcam dedi. Fazla para vermiyorlar ama en azından oyalanırım diyorum. Olursa iyi olacak bakalım:26:

yaa ne iş yapıyodun sen cnm?
valla ihtiyacım olmasa 5 dk. kalmam bende burda ama(
ön muhasebe yapıyorum canım
bugün 9. gün hala maaştan haber yok
kendi kredi kartlarını ödüyo, kasadan çıkış yapıyo adam e benim kredi kartım yok mu

daha 1 maaş aldım canım, bu 2. olucak
ilk maaşımı da 2 hafta geç aldım

3. aya gridim şimdi hiç uğraşmim diyorum
hem çok sıkıcı burası

Çalışma saatleri de iyidir, oyalanırsın canım ararlarsa git tabii
kendi harcamalarını karşılarsın en azından :81:

Evet olursa iyi olacak :26:
Aslında işin evine de çok yakınmış bu çok avantaj
Gerçi ön muhasebe, muhasebe pozisyonlarında iş bulmak fazla zor olmuyor baya ihtiyaç var diye duymuştum ne kadar doğru bilemiyorum cnm.

Son düzenleme:
benim için de en cazip yanı evimin yakın olması
ama bugün dediğine iyice gıcık oldum
öğlenleri mola kullanmiycakmışım, eve gitmiycekmişim
oldu..beklesin :44:
konuşucam bakalım

ön muhasebe yapıyorum canım
bugün 9. gün hala maaştan haber yok
kendi kredi kartlarını ödüyo, kasadan çıkış yapıyo adam e benim kredi kartım yok mu

evt maaş olayı can sıkar her ay her ay dert yani ayşenin dediği gibi ama muhasebeciler kolay iş buluyor.

benim için de en cazip yanı evimin yakın olması
ama bugün dediğine iyice gıcık oldum
öğlenleri mola kullanmiycakmışım, eve gitmiycekmişim
oldu..beklesin :44:
konuşucam bakalım

aaa ne alaka ne saçma bi şey bu , hayırlısı olsun cnm inş. istediğin gibi olur her şey

evt maaş olayı can sıkar her ay her ay dert yani ayşenin dediği gibi ama muhasebeciler kolay iş buluyor.
bakalım canım, hem havalar da ısındı yol olsa bile sorun olmaz çok napim artık :44:
aaa ne alaka ne saçma bi şey bu , hayırlısı olsun cnm inş. istediğin gibi olur her şey
inş canım, konuşma cesaretini toplayabilirsem bakalım

Son düzenleme:
ben gidiyorum kazandibi yapmaya borcamda yapıcam kelepçeli tepsime güvenemiyorum. Çaydanlığım ocakta durmuyor diye aldığım ocağın üstüne konulan metal bişey vardı ocağa onu koyup üstüne borcamımı koyup kısık ateşte yapıcam patlamasın borcam amannn diyim

kısık ateşte yakılmaz o, borcamda olmaz bence.. inş patlamaz Ayşe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…