patlıyo zuzum, ocağa dayanıklı çaydanlık bile patlamıştı annemin elinde :44:ya borcamı fırına koyuyolarda patlamıyor, ocaktamı patlıcak
kızarmışsa olmuştur canım, o kızarmayan yerlere şeker mi gelmemiş acaba :26:Geldimmmm
Yok kızlar ben de direk ateşe koymadım ateş dağıtıcı tarzı bi metal vardı onun üstüne koydum ve neredeyse kısık ateşte yaptım. O yüzden sanırım bira uzun sürdü altının kızarması. Bi de kötü olur diye korkumdan yarım paket yaptımm. Her neyse sonuçta olduuuAma her yeri eşit yanmadı halka halka gibi oldu yanıklar :26:sizin de öyle mi oluyordu?
ayyy bu arada kullanıcı adımı değiştirdim rica ettim admine bi kerelik değiştirme hakkımız varmış mantıklı bi nedenimiz olursa
patlıyo zuzum, ocağa dayanıklı çaydanlık bile patlamıştı annemin elinde :44:
kızarmışsa olmuştur canım, o kızarmayan yerlere şeker mi gelmemiş acaba :26:
nick değiştirmen iyi olmuş, aok hiç sevimli değildi hitap esnasında
ben de diyorum yeni biri gelmiş baktım Ayşeymiş
işten ayrılıyorum kızlar, konuştum
yarın son.. inş çıkınca paramı verir
en son ödeme getirdi şimdi birisi 1500 tl
benim maaşı vermeyip yine cebine atınca dayanamadım
parası olunca verecekmiş, ayarliycakmış arayacakmışben de hiç beğenmiyordum aok'u iyi oldu. Şeker eşit dağıldı aslında ama neyse ilk deneme için fazla iyi bile oldu bence
Hayırlısı olsun cnm, peki ayrılırken maaşımı ne zaman alabilirim die sormadın mı yarın verir mi acaba ayrılırken?
zuzucum görürsen cevap yaz
Soyadı değişikliği yaptınmı sgk da. Ben daha yapmadım ne yapmam lazım hangi evrakları götürücem
nigarcım hayırlı olsun. Allah daha güzel fırsatlar çıkarır inşallah karşına. maaş geç gelince hiç bereketi olmuyor, biliirm. evlenmeden önce en son çalıştığım yerde geç alırdık hep, evlenene kadar zor dayandım valla.
alisha :)) senin de isim değişikliğin hayırlı olsun tatlım, çok hoş olmuş çok beğendim...
ben hala kocacııımı bekliyorum ya, az önce aradı yemek yiyorlarmış. sanırım yine 12'yi bulacak gelmesi
teşekkür ederim canım benim,nigarcım hayırlı olsun. Allah daha güzel fırsatlar çıkarır inşallah karşına. maaş geç gelince hiç bereketi olmuyor, biliirm. evlenmeden önce en son çalıştığım yerde geç alırdık hep, evlenene kadar zor dayandım valla.
alisha :)) senin de isim değişikliğin hayırlı olsun tatlım, çok hoş olmuş çok beğendim...
ben hala kocacııımı bekliyorum ya, az önce aradı yemek yiyorlarmış. sanırım yine 12'yi bulacak gelmesi
bizim kızlar onu bulgur köftesi iye biliyomuş hep, fellah köftesi netteki ismiyarenaycım tşk.ederimmya bişey sorcam aslında geçmişten arayacaktım ama hazır birini bulmuşken sorayım dedim hani bulgurla yapılan köftelerden bahsedioduk ya geçen ayyyyyyy tamam yazarken hatırladım fellah köftesi miydi neydi adı aklıma gelmedi bi türlü hiç üşenmedim tek tek geri dönüp okuyacaktım sayfaları
teşekkür ederim canım benim,inş daha iyi bir iş bulurum :))
ben alışığım benim eşim her hafta üç gece 11-12 arası geliyo, ama sana zor geliyodur şimdi
kötü bişi yaa, insanın tek başına hiç bişi yapası gelmiyo
Günaydın kızlarrrrr.... çok az kaldı bu haftanın bitmesine yaşasınnnnn
normalde benimki de en erken 8 gibi evde oluyor canım ama daha yeni evliyken hiç hoş olmuyor böyle geç gelmesi. hafta içi hiç bir plan yapamıyoruz. güya dün akşam sinemaya gitme ihtimalimiz vardı ama yattı yine. 11'e geliyordu geldiğinde. zaten hemen yattık. bi akşamları gelince bi de sabahları evden çıkarken görüyorum resmen adamı. evliyken, aynı evde yaşarken özlüyorum kocamı yaa :85::85:
ben hep öyleydim 2 buçuk aydırGünaydın kızlarrrrr.... çok az kaldı bu haftanın bitmesine yaşasınnnnn
normalde benimki de en erken 8 gibi evde oluyor canım ama daha yeni evliyken hiç hoş olmuyor böyle geç gelmesi. hafta içi hiç bir plan yapamıyoruz. güya dün akşam sinemaya gitme ihtimalimiz vardı ama yattı yine. 11'e geliyordu geldiğinde. zaten hemen yattık. bi akşamları gelince bi de sabahları evden çıkarken görüyorum resmen adamı. evliyken, aynı evde yaşarken özlüyorum kocamı yaa :85::85:
eveet,güzeldi..ilk kez güldü KerimeGünaydın Kızlar
Bugünü cumartesi sanarak uyandım sonra cuma olduğunu hatırlayınca hayal kırıklığına uğradım. Yine çok uykum var
Fatmagülü izledim sonra duşa girdim derken saat 1 e geliyordu.
Çok güzeldi dünkü bölüm ya
sevindim canım güzel bir gün olmasına, hava biraz kötüydü ama sevdiklerin yanındaymış etkilememiştir seniigünaydın kızlar
dün öğleden sonra giremedim izin aldım kayseriden kuzenlerim gelmişti eşimle onları gezdirdik
eve geldiğimizde akşam 10 du bizdede çay içtik tatlı yedik sohbet ettik akşam dönmeleri gerekiyodubenim için çok güzel bir gündü
alisha ismin çok hoş bende değiştiricem banada bi isim bulnektar maaşını alamaman çok kötü ben onu eski işyerimde yaşamıştım en son işten ayrıldım paramıda söke söke aldım inşallah hayırlısıyla güzel bir iş bulursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?