2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Geldimmmm
Yok kızlar ben de direk ateşe koymadım ateş dağıtıcı tarzı bi metal vardı onun üstüne koydum ve neredeyse kısık ateşte yaptım. O yüzden sanırım bira uzun sürdü altının kızarması. Bi de kötü olur diye korkumdan yarım paket yaptımm. Her neyse sonuçta olduuu Ama her yeri eşit yanmadı halka halka gibi oldu yanıklar :26:sizin de öyle mi oluyordu?

ayyy bu arada kullanıcı adımı değiştirdim rica ettim admine bi kerelik değiştirme hakkımız varmış mantıklı bi nedenimiz olursa

Son düzenleme:
ya borcamı fırına koyuyolarda patlamıyor, ocaktamı patlıcak
patlıyo zuzum, ocağa dayanıklı çaydanlık bile patlamıştı annemin elinde :44:

kızarmışsa olmuştur canım, o kızarmayan yerlere şeker mi gelmemiş acaba :26:

nick değiştirmen iyi olmuş, aok hiç sevimli değildi hitap esnasında
ben de diyorum yeni biri gelmiş baktım Ayşeymiş

işten ayrılıyorum kızlar, konuştum
yarın son.. inş çıkınca paramı verir
en son ödeme getirdi şimdi birisi 1500 tl
benim maaşı vermeyip yine cebine atınca dayanamadım

ben de hiç beğenmiyordum aok'u iyi oldu. Şeker eşit dağıldı aslında ama neyse ilk deneme için fazla iyi bile oldu bence
Hayırlısı olsun cnm, peki ayrılırken maaşımı ne zaman alabilirim die sormadın mı yarın verir mi acaba ayrılırken?

parası olunca verecekmiş, ayarliycakmış arayacakmış
hiç ümitli değilim ama bakalım :44:

Son düzenleme:
zuzucum görürsen cevap yaz

Soyadı değişikliği yaptınmı sgk da. Ben daha yapmadım ne yapmam lazım hangi evrakları götürücem

10 günüm kaldı sınava. Benim artık acil matematik çalışmam lazım. Akşama da fatmagül var ondan önce biraz çalışayım bari kızlar. Öptüm hepinizi görüşürüzzzzz

Ben de toparlanıyım yavaş yavaş, eşimi aradım markete gitcez iş çıkışı
iyi akşamlar herkese

zuzucum görürsen cevap yaz

Soyadı değişikliği yaptınmı sgk da. Ben daha yapmadım ne yapmam lazım hangi evrakları götürücem

yaptım canım şöle bi dilekçe yazarsın

müdürlüğünüzde sigorta tescilim.....sos.güvn.no ile ....yılında bekarlık soyadım ...ile yapılmıştır.,......tarihinde evlenmiş olup, kayıtlarınızdaki soyadımın ekteki evlenme cüzdanına istinaden ... olarak düzeltilmesini....

diye yaz...
ek-e de evln.cüz.fotkopisini ekle

nigarcım hayırlı olsun. Allah daha güzel fırsatlar çıkarır inşallah karşına. maaş geç gelince hiç bereketi olmuyor, biliirm. evlenmeden önce en son çalıştığım yerde geç alırdık hep, evlenene kadar zor dayandım valla.

alisha :)) senin de isim değişikliğin hayırlı olsun tatlım, çok hoş olmuş çok beğendim...

ben hala kocacııımı bekliyorum ya, az önce aradı yemek yiyorlarmış. sanırım yine 12'yi bulacak gelmesi

yarenaycım tşk.ederimm ya bişey sorcam aslında geçmişten arayacaktım ama hazır birini bulmuşken sorayım dedim hani bulgurla yapılan köftelerden bahsedioduk ya geçen ayyyyyyy tamam yazarken hatırladım fellah köftesi miydi neydi adı aklıma gelmedi bi türlü hiç üşenmedim tek tek geri dönüp okuyacaktım sayfaları

teşekkür ederim canım benim, inş daha iyi bir iş bulurum :))
ben alışığım benim eşim her hafta üç gece 11-12 arası geliyo, ama sana zor geliyodur şimdi
kötü bişi yaa, insanın tek başına hiç bişi yapası gelmiyo
bizim kızlar onu bulgur köftesi iye biliyomuş hep, fellah köftesi netteki ismi
ben yapmıştım geçen gün

Günaydın kızlarrrrr.... çok az kaldı bu haftanın bitmesine yaşasınnnnn

normalde benimki de en erken 8 gibi evde oluyor canım ama daha yeni evliyken hiç hoş olmuyor böyle geç gelmesi. hafta içi hiç bir plan yapamıyoruz. güya dün akşam sinemaya gitme ihtimalimiz vardı ama yattı yine. 11'e geliyordu geldiğinde. zaten hemen yattık. bi akşamları gelince bi de sabahları evden çıkarken görüyorum resmen adamı. evliyken, aynı evde yaşarken özlüyorum kocamı yaa :85::85:

Günaydın Kızlar

Bugünü cumartesi sanarak uyandım sonra cuma olduğunu hatırlayınca hayal kırıklığına uğradım. Yine çok uykum var

Fatmagülü izledim sonra duşa girdim derken saat 1 e geliyordu.

Çok güzeldi dünkü bölüm ya

günaydın kızlar
dün öğleden sonra giremedim izin aldım kayseriden kuzenlerim gelmişti eşimle onları gezdirdik
eve geldiğimizde akşam 10 du bizdede çay içtik tatlı yedik sohbet ettik akşam dönmeleri gerekiyodu benim için çok güzel bir gündü
alisha ismin çok hoş bende değiştiricem banada bi isim bulnektar maaşını alamaman çok kötü ben onu eski işyerimde yaşamıştım en son işten ayrıldım paramıda söke söke aldıminşallah hayırlısıyla güzel bir iş bulursun

bende bugünü perşembe zannettim eşim bugün cuma dedi hadi ya diyorum şakamı yapıyosun diyorum yok dedi ya ne şakasıokadar sevindimkibu haftayıda bitirdik sayılır

ben hep öyleydim 2 buçuk aydır şimdi yeni bir iş bakarken biraz evde kalıcam hasret gideririz
eveet,güzeldi..ilk kez güldü Kerime bir de sarıldıklarını görsek

sevindim canım güzel bir gün olmasına, hava biraz kötüydü ama sevdiklerin yanındaymış etkilememiştir senii
inş ben de alabilirim paramı
biraz evde kalıp izdivaç programlarına vericem kendimi

Günaydın herkese

dışarıda hava çok güzel ama ben içeride üşüyorum ya.

ne güzel gezmişiniz funda, ooohhh sefan olsun ben de istiyorum şu güzel havaları değerlendirmek ama bi tek pazar günümüz var. onda da hem dinlenmek, hem ev işlerini yapmak hem de gezmek istiyorum ama 3'ü 1 arada olmuyor maaleseff çok şey mi istiyorum ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…