2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

biz iyiyiz canım, asıl seni sormalı. siz nasılsınız, çok az kaldı hayırlısıyla bebişini kucağına almana. nasıl heyecan durumları? eşin nasıl?
evt yaa az kaldı izne ayrılmama bugün itibari ile 45 günüm varve artık işe gelmek ızdırap geliyo dinlenmek istiyorum uffff

beni çok mu düşündün kızzz

izne ayrlınca nete giremem kızlar haberiniz ola

:119::119: sağolun kızlar teşekkür ederim ....

pasta var evet eşimi dün bayyaaa sıkıştırdım döküldü :)))
2 katlı yaptırmış bi katı çikolatalı bi katı meyveli ...
bide üzerine bi söz yazdırmış

fotosunu çekerim

aa bebişin haberini nasıl alıcaz ama, bir fırsatını bulduğuna gelirsin ama dimmi? :26:
seni öyle düşünmüyorum Fatmacım, senin bebişin çok yakışıklı ve sağlıklı olucak inş
zaten fotosunu da gördük onun dudaklarını yesinler

ovvv söz
çek zuzum merak ediyorum ne yazdırmış, pasta konusunda da süper düşünmüş bence

pazartesi de annemin doğum günü, pastamı alıp gitcem oraya

ZUZU RESİM BEKLİYORUZKOCİŞİNEDE AFERİN:81:

dogum günün kutlu olsun cnm

valla canım evde net yok gidebilirsek osmaniyeye gitmeyi düşünüyorum dogm için orada köyde oluruz yada yaylada oluruz net gibi bi şeye ulaşamam ancaa işe başladıgımda yani ekim gibi başlayacam zaten o zaman haber veririm ama ondan önce bi yerde bulursam net yazarım

siz iyi olun da, ekimi de bekleriz napalım :26:

..
Peker Açıklaın hastanede yaşam savaşı veriyomuş yaa, noluyo bu ünlülere :44:

ben yemek molasını bekliyorum son 20 dk

çok üşüyorum bugün yaa :105: montumu da çıkartmadım daha

zuzucum doğum günün kutlu olsun, nice mutlu yıllara, tüm sevdiklerinle beraber inşallah

fatmacım siz sağlıklı olun da biz Ekim'e kadar da bekleriz, Kasım'a kadar da

offf işler çok gergin gidiyor bu hafta. son saniyesine kadar da öyle olucak galiba. bitsin artık bu hafta bitsinnnn

Selam kızlarrr. Baya uyumuşum bugün farkında olmadan, kaynanam zile bastı uyandırdı
Funda sen Urfa'da mıydın yaa Göbekli Tepe oradaymışş??? Ben seni, nektarı, elfiyi İstanbul'da biliyorum:26:
Zuzuşşşş doğum günün kutlu olsun bu pasta benden sana

Benim de bugün öğrencim gelecek heralde, yine ekmezse tabi beni

evet canımcım eş durumundan ordayımyinemi uyandırdı kız ne yapıyon canım ne var ne yok.:ya ismini nasıl değiştin bende değişcem

İnşallah güzel bir iş bulursun canım
amin canımm inşallahh :106:

kız sen ne uykucu oldun öyle, gece kaçta yatıyosun ki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…