2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

çok megolamanmışım gibi olmazmı
eşinin sana söylediği özel bişi olabilir, yada okuduğun bi kitaptan en sevdiğin karakterin ismi felan
bi çizgi film karakteri olabilir mesela en sevdiğinden , mesela ben liloyu çok severim, nickimi sevmesem yapardım

evet canımcım eş durumundan ordayımyinemi uyandırdı kız ne yapıyon canım ne var ne yok.:ya ismini nasıl değiştin bende değişcem

amin canımm inşallahh :106:

kız sen ne uykucu oldun öyle, gece kaçta yatıyosun ki

ayy bi telefon trafiğidir gidiyor 10 dk.dır ekran açık yazıcam yazamadım bi türlü
aaa akşama misafirlerim var Eşimin teyzeleri gelecekmiş ne zamandır diyorlardı zaten gelmek istiyoruz diye. Önce babamı ziyaret edeceklermiş ordan bize geçeceklermiş. Hadi bakalım akşama çayın yanına bişeyler bulmam lazım şimdi. Gerçi sakın bi şey yapma falan dediler ama olur mu canım öyle şey Severim de teyzelerini gelsinler bakalım.

Fundacım ya http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yonetimden-mesaj-var/410100-kullanici-adi-degisikligi-hakkinda.html bu linkten yaptım tesadüfen buldum burayı da. Sen de bi dene bakalım.

Nektar walla biz her gece 2den önce mümkün değil yatamıyoruz. Bi de ben uykuyu çok severim yaa, evde de yapcak bişey yok ya, uyumuş kalmışım öyle

Son düzenleme:
kk da gördüğüm en komik nick..tüysorunu
beğendiklerin....anuşka, dingilterekraliçesi

pikaçuu seni seçtimmm

ben de evimde olmak istiyorum. ayaklarımı uzatıp, kahvemi alıp kitap okumak istiyorum, sessizlik istiyorum, huzur istiyorummmmm :84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…