kk da gördüğüm en komik nick..tüysorunu
beğendiklerin....anuşka, dingilterekraliçesi
ben de evde kaldığım 2.5 ay o saatlerde uyanırdım bakma öyle dediğimeayy bi telefon trafiğidir gidiyor 10 dk.dır ekran açık yazıcam yazamadım bi türlü
aaa akşama misafirlerim var Eşimin teyzeleri gelecekmiş ne zamandır diyorlardı zaten gelmek istiyoruz diye. Önce babamı ziyater edeceklermiş ordan bize geçeceklermiş. Hadi bakalım akşama çayın yanına bişeyler bulmam lazım şimdi. Gerçi sakın bi şey yapma falan dediler ama olur mu canım öyle şey Severim de teyzelerini gelsinler bakalım.
Fundacım ya http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yonetimden-mesaj-var/410100-kullanici-adi-degisikligi-hakkinda.html bu linkten yaptım tesadüfen buldum burayı da. Sen de bi dene bakalım.
Nektar walla biz her gece 2den önce mümkün değil yatamıyoruz. Bi de ben uykuyu çok severim yaa, evde de yapcak bişey yok ya, uyumuş kalmışım öyle
çok güzel bir kullanıcı ismi olur bundan işte
minik*kedi:13:
ayy bi telefon trafiğidir gidiyor 10 dk.dır ekran açık yazıcam yazamadım bi türlü
aaa akşama misafirlerim var Eşimin teyzeleri gelecekmiş ne zamandır diyorlardı zaten gelmek istiyoruz diye. Önce babamı ziyaret edeceklermiş ordan bize geçeceklermiş. Hadi bakalım akşama çayın yanına bişeyler bulmam lazım şimdi. Gerçi sakın bi şey yapma falan dediler ama olur mu canım öyle şey Severim de teyzelerini gelsinler bakalım.
Fundacım ya http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yonetimden-mesaj-var/410100-kullanici-adi-degisikligi-hakkinda.html bu linkten yaptım tesadüfen buldum burayı da. Sen de bi dene bakalım.
Nektar walla biz her gece 2den önce mümkün değil yatamıyoruz. Bi de ben uykuyu çok severim yaa, evde de yapcak bişey yok ya, uyumuş kalmışım öyle
kk da gördüğüm en komik nick..tüysorunu
beğendiklerin....anuşka, dingilterekraliçesi
ne olarak değiştiriyosunteşekkür ederim tatlım bakalım kabul edeceklermi
Aynen nektarcım yaaa bütün gün uyu deseler yemem içmem uyurum :82::82: Aklımda bişey yok bu hafta yufka da almamıştım hep hazırlıklı olurum şimdi bi şey yok, ama mesela dün kazandibim güzel oldu gerçi onu yarım paket yapmıştım yarım kaldı geride, o kadar kişiye de o yetmez. Bi kere bi tane kek yaparım garanti, ıssız adam keki meselaben de evde kaldığım 2.5 ay o saatlerde uyanırdım bakma öyle dediğime
bıraksalar akşama kadar uyurum, hiç sevmiyorum bu halimi ama yemek içecekten önce uyku gelir benim için de
ne yapıcaksın, tatlı mı tuzlu mu?
kızlar annem geçen uyduruk bi kek yapmış
evde nesfit fruits varmış, onu katmış hamurun içine
okadar güzel olmuş ki o kek, yerken böyle lokum, meyve parçası felan çıkıyo bayıldım ben..en kısa zamanda ben de deniycem
yakın çevrem biliyor
bende herşeyi paylaşıyorum çok deşifre olmayım gerçi olacağım kadar olmuşumdurda:18::18:Aynen nektarcım yaaa bütün gün uyu deseler yemem içmem uyurum :82::82: Aklımda bişey yok bu hafta yufka da almamıştım hep hazırlıklı olurum şimdi bi şey yok, ama mesela dün kazandibim güzel oldu gerçi onu yarım paket yapmıştım yarım kaldı geride, o kadar kişiye de o yetmez. Bi kere bi tane kek yaparım garanti, ıssız adam keki mesela
Yanına datuzlu olsun diye peynirli poğaça yapıveriyim olmaz mı mayalı falan güzel oluyor o. Aman yeter işte bee. Fazla kalmazlar zaten, umarım da küçük olan çocukları getirmezler
Ben de eski adımı her yerde kullanıldığı için değiştirmiştim. Kuzenim bana bi ara alishia derdi, severim bu ismi ordan kalmş aklımda
poğaça yapıcaksan yeter tabii, zahmetli hem yoğur mayalanmasını bekle felan :129:Aynen nektarcım yaaa bütün gün uyu deseler yemem içmem uyurum :82::82: Aklımda bişey yok bu hafta yufka da almamıştım hep hazırlıklı olurum şimdi bi şey yok, ama mesela dün kazandibim güzel oldu gerçi onu yarım paket yapmıştım yarım kaldı geride, o kadar kişiye de o yetmez. Bi kere bi tane kek yaparım garanti, ıssız adam keki mesela
Yanına datuzlu olsun diye peynirli poğaça yapıveriyim olmaz mı mayalı falan güzel oluyor o. Aman yeter işte bee. Fazla kalmazlar zaten, umarım da küçük olan çocukları getirmezler
Ben de eski adımı her yerde kullanıldığı için değiştirmiştim. Kuzenim bana bi ara alishia derdi, severim bu ismi ordan kalmş aklımda
Funda sen nickini kamuş olarak değiştir
Funda sen nickini kamuş olarak değiştir
bana çok şirin geliyo kamuş
Kamuranın şirinleştirilmiş hali okamış gibi yaaa çirkinnnn
poğaça yapıcaksan yeter tabii, zahmetli hem yoğur mayalanmasını bekle felan :129:
ıssız adam keki nasıl oluyo
ay kocişim akşam erken gelecekmiş :127:
(yarenaaay bak ben burda haftada 2-3 defa erken gelince seviniyorumseninkisi yoğunluğu geçince her akşam yanında şükret )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?