2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ben de evde kaldığım 2.5 ay o saatlerde uyanırdım bakma öyle dediğime
bıraksalar akşama kadar uyurum, hiç sevmiyorum bu halimi ama yemek içecekten önce uyku gelir benim için de

ne yapıcaksın, tatlı mı tuzlu mu?

kızlar annem geçen uyduruk bi kek yapmış
evde nesfit fruits varmış, onu katmış hamurun içine
okadar güzel olmuş ki o kek, yerken böyle lokum, meyve parçası felan çıkıyo bayıldım ben..en kısa zamanda ben de deniycem

Son düzenleme:

teşekkür ederim tatlım bakalım kabul edeceklermi

Aynen nektarcım yaaa bütün gün uyu deseler yemem içmem uyurum :82::82: Aklımda bişey yok bu hafta yufka da almamıştım hep hazırlıklı olurum şimdi bi şey yok, ama mesela dün kazandibim güzel oldu gerçi onu yarım paket yapmıştım yarım kaldı geride, o kadar kişiye de o yetmez. Bi kere bi tane kek yaparım garanti, ıssız adam keki mesela
Yanına datuzlu olsun diye peynirli poğaça yapıveriyim olmaz mı mayalı falan güzel oluyor o. Aman yeter işte bee. Fazla kalmazlar zaten, umarım da küçük olan çocukları getirmezler
yakın çevrem biliyor

Ben de eski adımı her yerde kullanıldığı için değiştirmiştim. Kuzenim bana bi ara alishia derdi, severim bu ismi ordan kalmş aklımda

bende herşeyi paylaşıyorum çok deşifre olmayım gerçi olacağım kadar olmuşumdurda:18::18:
yeter canım bide salata türü bişe yapıssız adam keki ne be

poğaça yapıcaksan yeter tabii, zahmetli hem yoğur mayalanmasını bekle felan :129:
ıssız adam keki nasıl oluyo

ay kocişim akşam erken gelecekmiş :127:
(yarenaaay bak ben burda haftada 2-3 defa erken gelince seviniyorum seninkisi yoğunluğu geçince her akşam yanında şükret )

nektarcım valla halimiz zor ya. kaç haftadır ben de öyleyim. bizde dert olan ben saat 5'te çıkıyorum işten. en iyi şartlarda bile kociş 8'de geliyor. ben o saate kadar evde uğraşmaktan yorulmuş oluyorum. dengemiz tutmuyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…