Yine de beğenmedim ben
hepimizde aynı dert var anlaşılannektarcım valla halimiz zor ya. kaç haftadır ben de öyleyim. bizde dert olan ben saat 5'te çıkıyorum işten. en iyi şartlarda bile kociş 8'de geliyor. ben o saate kadar evde uğraşmaktan yorulmuş oluyorum. dengemiz tutmuyor yani
cevap gelmedi daha ya sana hemen gelmişmiydi alishia
kızın tüy sorunu varmış herhalde, aklı fikri orda olunca bölüme çabuk girebilmek için öyle üye olmuştur
hepimizde aynı dert var anlaşılan
hepimizde aynı dert var anlaşılan
ay öylesi çok kötüü,insan işten çıkınca bir anda enerji geliyor. ben 5'te çıkıp o enerjimi evi toplamaya, yemek hazırlamaya falan kullanıyorum. tam benim enerjim bitiyor eşim geliyor full enerji. ya dışarı çıkalım diyor, benim halim kalmıyor, ya benden birşeyler istiyor ama halim kalmıyor yapmaya.
hoş yine de halimize çok şükür. burda bir çok erkek çalışma arkadaşımız eşlerini Türkiye'de bırakıp geliyorlar. 3 ayda bir izin kullanıp görüyorlar eşlerini çocuklarını. :85::85:
biraz daha dayan canım, bebişin de gelsin kocaman bir tatilin olucakbizdede var o dert ama bizde eşim 5.30 ben 8 de çıkıyorum50: çok gıcık bişe zavallım ben çıkana kadar bekliyo oda.
bugün için kıpır kıpır olmalı oysa, doğum günü heycanı felan :26:bugün kendimi çok huzursuz hissediyorum:18:
vergi dairesinde biraz sorunlu işler var, birazdan gidicem onun stresi, işler birikti bi sürü iş var, patron sorar onu yaptın mı bunu yaptın mı offf
içim sıkılıyor, inşallah kötü bişey olmaz bugün
dün akşam bile evde aklımda hep işler dönüp dolaşıyor bi ara farkına vardım ,gittim kocişin yanına aklım dağılsın diye
öpüldünüz kızlar bugünlük bukafdar, yarın görüşürük:80:
ay öylesi çok kötüü,şükürler olsun ki kocişin yanında :26:
hafta sonu çıkın dışarı canım, havalar bi ısınsa iyice insan iş çıkışı da çıkar dolaşır ama bu havada insanın hiç bişi yapası gelmiyor, hele akşamları daha da soğuk yani
biraz daha dayan canım, bebişin de gelsin kocaman bir tatilin olucak
kalırsın dimmi bir müddet evde :26:
bugün için kıpır kıpır olmalı oysa, doğum günü heycanı felan :26:
umarım akşam çok güzel bir kutlama yaparsınız zuzum, kolay gelsin
Sanırım o konuda en şanslınız benim eşimle aynı yerde çalışıyoruz giriş çıkış ve tatillerimiz aynı
izin sonrası çalışıcaksın sanırım bol, bebişe kim bakıcakayy valla biran önce ozamanlar gelse keşke 4 ay iznimiz olacak bakalım hayırlısıyla görelim o günleri inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?