2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

hepimizde aynı dert var anlaşılan

bu arada bi tane limonlu cupcake tarifi buldum onu yapiim diyorum. Yanına yalancı tavukgöğsü yapayım muz ve kakaolu pötibör var evde onlarla kat kat bişeyler yaparım. E yanına da tuzlu olarak poğaçadan iyi bişey gelmiyor aklıma, onu çok güzel tutturuyorum o yüzden onu yapmak istedim Ama yine de tuzlu için araştırmalarım devam ediyorrr

kızın tüy sorunu varmış herhalde, aklı fikri orda olunca bölüme çabuk girebilmek için öyle üye olmuştur

zaten kk ya üye olma sebebi oymuş nektar..tüy sotunuymuş öyle üye olmuş :)))
bi topic vardı ilginç nickler diyemi ne orda görmüştüm :)))

hepimizde aynı dert var anlaşılan

insan işten çıkınca bir anda enerji geliyor. ben 5'te çıkıp o enerjimi evi toplamaya, yemek hazırlamaya falan kullanıyorum. tam benim enerjim bitiyor eşim geliyor full enerji. ya dışarı çıkalım diyor, benim halim kalmıyor, ya benden birşeyler istiyor ama halim kalmıyor yapmaya.

hoş yine de halimize çok şükür. burda bir çok erkek çalışma arkadaşımız eşlerini Türkiye'de bırakıp geliyorlar. 3 ayda bir izin kullanıp görüyorlar eşlerini çocuklarını. :85::85:

bugün kendimi çok huzursuz hissediyorum:18:
vergi dairesinde biraz sorunlu işler var, birazdan gidicem onun stresi, işler birikti bi sürü iş var, patron sorar onu yaptın mı bunu yaptın mı offf
içim sıkılıyor, inşallah kötü bişey olmaz bugün
dün akşam bile evde aklımda hep işler dönüp dolaşıyor bi ara farkına vardım ,gittim kocişin yanına aklım dağılsın diye

öpüldünüz kızlar bugünlük bukafdar, yarın görüşürük:80:

ay öylesi çok kötüü, şükürler olsun ki kocişin yanında :26:

hafta sonu çıkın dışarı canım, havalar bi ısınsa iyice insan iş çıkışı da çıkar dolaşır ama bu havada insanın hiç bişi yapası gelmiyor, hele akşamları daha da soğuk yani

bizdede var o dert ama bizde eşim 5.30 ben 8 de çıkıyorum50: çok gıcık bişe zavallım ben çıkana kadar bekliyo oda.
biraz daha dayan canım, bebişin de gelsin kocaman bir tatilin olucak
kalırsın dimmi bir müddet evde :26:

bugün için kıpır kıpır olmalı oysa, doğum günü heycanı felan :26:
umarım akşam çok güzel bir kutlama yaparsınız zuzum, kolay gelsin

bana müsaade kızlar. Şimdiden başlıyım bişeyler yapmaya anca yaparım ben bu uyuşuklukla. Pek canım istemiyor da yapmak...
Öptümmm hepinize iyi çalışmalar girerim belki yine dayanamazsam

cumartesi aşkım da 13'te çıkabilse işten o zaman süper olur. ama maalesef o cumartesileri de tam gün. hatta daha bile geç genelde.

havalar ne yapacağına bir karar verse bence de artık. bi sıcak bi soğuk halimiz berbat yani

ayy valla biran önce ozamanlar gelse keşke 4 ay iznimiz olacak bakalım hayırlısıyla görelim o günleri inşallah..

benımde dugunum haftaya bugun ılk geceyle ılgılı bıraz yardımcı olursanız cok memnun olurum.cok korkuyorum ve tedırgın oluyorum kotu gecıcek dıye :26:

Sanırım o konuda en şanslınız benim eşimle aynı yerde çalışıyoruz giriş çıkış ve tatillerimiz aynı

zuzum bugün mutlu olman gerekiyor canım sakin ol rahat ol bugünde biraz salla işleri yarın yoğunlaş

Sanırım o konuda en şanslınız benim eşimle aynı yerde çalışıyoruz giriş çıkış ve tatillerimiz aynı

Eşim 18:30 da çıkıyor ben 19:00 da. Annesinide aldığı için bizde aynı anda evde oluyoruz. Bazen benden öncede evde olabiliyor. Kayınvalidem mesaide olunca falan.

bu arada kayınvalidem yatış işlemlerini yapmış pazartesi ameliyat oluyor. İzin almam lazım işyerinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…