2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ben de çooook uzu zaman önce bi denemiştim kolay ya bence motor sürmek ama sakin sakin sürersen Gerçi motor derken o devasa motorsikletlerden bahsetmiyorum haa, daha ufak çaplı olanlarını sürdüm ben

Geçmiş olsun sinem. Siz bi de bebek düşünüyordunuz dimi? Bu ay yattı o zaman planlar (( Sağlık olsun gelecek ay olur inşş.

Son düzenleme:
ben de çooook uzu zaman önce bi denemiştim kolay ya bence motor sürmek ama sakin sakin sürersen Gerçi motor derken o devasa motorsikletlerden bahsetmiyorum haa, daha ufak çaplı olanlarını sürdüm ben

ben kendim sürmeyi asla deneyemem de, binmeyi deniycem sanki, heves ettim

kızlar gidip patatesli gözleme yapim ben, gelirim sonra.. çamaşırlar da katlanıcak ama üşeniyorum :101:

Son düzenleme:

kızlar gidip patatesli gözleme yapim ben, gelirim sonra.. çamaşırlar da katlanıcak ama üşeniyorum :101:

oyyy nektar kendimi gördüm bi an sende. Ben de yazıyordum ya öyle gidip şunu yapayım geleyim diye, artık benden biri daha var benim de bulaşık makinesi dün çalıştı bitti ama hala içi boşalacak çamaşırlar da toplandı balkonun kapısında bekliyor katlanacak ütülenecek.

Kızlar gidip patatesli gözleme yapim ben, gelirim sonra.. çamaşırlar da katlanıcak ama üşeniyorum :101:

allah seni napmasın...

Ayşe kolay ama ben mesela araba vardı önümde sollayamadım, dedim şimdi arabanın dibinden geçerim vururum falan...çok da kolay değil Düz yolda kolay sadece

Bi basıyorum gaza...vın vınnnn
Uçur beni aşkıımm diyoo

Her şeyin bir anda olduğuna inanmak ne kadar zorsa, her şeyin bir anda yıkıldığına inanmak da çok zor… Bir yemeği yaparken verilen uğraş ve emekler, o sonsuz çaba… Alışverişe git, en iyisi ve tazesi, en güzeli ve kalitelisi olsun diye saatlerce seç, araştır. Sonra dolaba diz, yerleştir, her seferinde bir miktarı dolaba sığmadığı için “nasıl oldu da bu küçük dolabı aldım” diye kendini suçla.

Her şeyi aldığını sanırken, yemek yapmaya başladığında domatesi unuttuğunu fark et. Kim unuttu? Kim gidecek kavgası. Sıkıntı uzamasın ve mutluluk bozulmasın diyen ben ve yeniden marketin yollarına düşen ben. Yemeği pişirmek için 2 saatlik uğraş ve sonucunda masada buluşma. En fazla 10 dakikada tabakların boşalması. Tam bir facia… Bütün gün uğraş ve 10 dakika, hepsi bu mu? Bir de unutulan teşekkür. Bütün bu masraf için kaç gün işyerine gittik? Kaç gün patronların ağız kokusunu çektik? 10 dakika ve bitti.
Hayatın tamamı gibi....

sen yemek yemiyosun evdeyken, ben sana hatırlatırım
evde eşlik edicem sana bir kaç hafta canım

gidiyorum, gittim
gelcem
kolay gelsin kızlar

Teşekkürler, çok doğru

güzelmiş sinemcim..hoşgeldin..nevar ne yok seni göremedik resim koyarmısın

sen yemek yemiyosun evdeyken, ben sana hatırlatırım
evde eşlik edicem sana bir kaç hafta canım

gidiyorum, gittim
gelcem
kolay gelsin kızlar

Ya ama bazen yiyorummmm Hatırlıyor musun bi kere ben de semizotlu gözleme yaptım geldim demiştim, bak demek ki yiyormuşum. ay herkes bana çok kızıyo bu yüzden yaa. Kayınvalidem anneme şikayet etmiş bütün gün hiçbişey yemiyo bu diye
Kıskandım ben de gidiyorum makineyi boşaltıyım yeni bulaşıkları koyayım çamaşırları katlıyım 5 dk.ya gelirim bilemedin 10 dk

yatırım konusuyla ilgili yazamamıştım kızlar, biz şimdiye kadar 11.000 attık kenara. tabii buna düğünde takılan bilezikler de dahil. buraya gelince fazla masraf yaptık, evdi, arabaydı falan. geçenlerde vadeli hesap açtırdık oraya yatırdık. benim aklımda altın hesabı vardı aslında ama sonra en azından ay başında öğrencez ne kadar olduğunu diye onu tercih ettik. aylık 60 tl. faiz getiriyormuş. ortak hesap açtık eşimle.

nigarım çok geçmiş olsun ikisine de yaa çok üzüldüm valla. yaşları da genç değil ki, geç iyileşirler maalesef. Allah acil şifa versin tatlım.

ben hiç binemem kız korkarım

Ama sinem, eşimin şu huyunu seviyorum, ne yaparsam yapayım eline sağlık der...
Bende kesene bereket kocacım derim O da ikimizinde der..
Onunda hoşuna gidiyor benimde

Ve bu arada utanç duyuyorum ama :)) dün neyi frkettim biliyomusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…