- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
kendi adıma iyim sinem, sen nasılsınn :)))nasilsiniz kizlar ?
nasil gidiyor ?
artık ayağa zor kalkıcak, bir de kilolu bayağı
bilmiyorum, bakan için de zor olucak
ama inşallah ameliyat güzel geçer
"Allahım nolur beni kurtar" diye dua ediyo, çok üzüldüm yaa(
zuzuş, heveslendim bak şimdi
kuzenimin motoru var ama hiç binmeye cesaret edemedim, denesemmi
elfim ben photofiltre programıyla küçültüyorum resimlerimi canım
kendi adıma iyim sinem, sen nasılsınn :)))
nasilsiniz kizlar ?
Nasil gidiyor ?
zuzu pastanı eklicektin
ben de çooook uzu zaman önce bi denemiştim kolay ya bence motor sürmek ama sakin sakin sürersenGerçi motor derken o devasa motorsikletlerden bahsetmiyorum haa, daha ufak çaplı olanlarını sürdüm ben
iyidir şairim
Artık güzel yazılar eklemiyosun
bende iyi sayilirim tesekkürler. adet oldum karin agrisi cekiyorum
ben kendim sürmeyi asla deneyemem de, binmeyi deniycem sanki, heves ettim
kızlar gidip patatesli gözleme yapim ben, gelirim sonra.. çamaşırlar da katlanıcak ama üşeniyorum :101:
ben kendim sürmeyi asla deneyemem de, binmeyi deniycem sanki, heves ettim
Kızlar gidip patatesli gözleme yapim ben, gelirim sonra.. çamaşırlar da katlanıcak ama üşeniyorum :101:
oyyy nektar kendimi gördüm bi an sende. Ben de yazıyordum ya öyle gidip şunu yapayım geleyim diye, artık benden biri daha varbenim de bulaşık makinesi dün çalıştı bitti ama hala içi boşalacak çamaşırlar da toplandı balkonun kapısında bekliyor katlanacak ütülenecek.
her şeyin bir anda olduğuna inanmak ne kadar zorsa, her şeyin bir anda yıkıldığına inanmak da çok zor… bir yemeği yaparken verilen uğraş ve emekler, o sonsuz çaba… alışverişe git, en iyisi ve tazesi, en güzeli ve kalitelisi olsun diye saatlerce seç, araştır. Sonra dolaba diz, yerleştir, her seferinde bir miktarı dolaba sığmadığı için “nasıl oldu da bu küçük dolabı aldım” diye kendini suçla.
Her şeyi aldığını sanırken, yemek yapmaya başladığında domatesi unuttuğunu fark et. Kim unuttu? Kim gidecek kavgası. Sıkıntı uzamasın ve mutluluk bozulmasın diyen ben ve yeniden marketin yollarına düşen ben. Yemeği pişirmek için 2 saatlik uğraş ve sonucunda masada buluşma. En fazla 10 dakikada tabakların boşalması. Tam bir facia… bütün gün uğraş ve 10 dakika, hepsi bu mu? Bir de unutulan teşekkür. Bütün bu masraf için kaç gün işyerine gittik? Kaç gün patronların ağız kokusunu çektik? 10 dakika ve bitti.
Hayatın tamamı gibi....
her şeyin bir anda olduğuna inanmak ne kadar zorsa, her şeyin bir anda yıkıldığına inanmak da çok zor… bir yemeği yaparken verilen uğraş ve emekler, o sonsuz çaba… alışverişe git, en iyisi ve tazesi, en güzeli ve kalitelisi olsun diye saatlerce seç, araştır. Sonra dolaba diz, yerleştir, her seferinde bir miktarı dolaba sığmadığı için “nasıl oldu da bu küçük dolabı aldım” diye kendini suçla.
Her şeyi aldığını sanırken, yemek yapmaya başladığında domatesi unuttuğunu fark et. Kim unuttu? Kim gidecek kavgası. Sıkıntı uzamasın ve mutluluk bozulmasın diyen ben ve yeniden marketin yollarına düşen ben. Yemeği pişirmek için 2 saatlik uğraş ve sonucunda masada buluşma. En fazla 10 dakikada tabakların boşalması. Tam bir facia… bütün gün uğraş ve 10 dakika, hepsi bu mu? Bir de unutulan teşekkür. Bütün bu masraf için kaç gün işyerine gittik? Kaç gün patronların ağız kokusunu çektik? 10 dakika ve bitti.
Hayatın tamamı gibi....
sen yemek yemiyosun evdeyken, ben sana hatırlatırım
evde eşlik edicem sana bir kaç hafta canım
gidiyorum, gittim
gelcem
kolay gelsin kızlar
allah seni napmasın...
Ayşe kolay ama ben mesela araba vardı önümde sollayamadım, dedim şimdi arabanın dibinden geçerim vururum falan...çok da kolay değilDüz yolda kolay sadece
Bi basıyorum gaza...vın vınnnn
Uçur beni aşkıımm diyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?