güzelmiş sinemcim..hoşgeldin..nevar ne yok seni göremedik resim koyarmısın
yatırım konusuyla ilgili yazamamıştım kızlar, biz şimdiye kadar 11.000 attık kenara. tabii buna düğünde takılan bilezikler de dahil. buraya gelince fazla masraf yaptık, evdi, arabaydı falan. geçenlerde vadeli hesap açtırdık oraya yatırdık. benim aklımda altın hesabı vardı aslında ama sonra en azından ay başında öğrencez ne kadar olduğunu diye onu tercih ettik. aylık 60 tl. faiz getiriyormuş. ortak hesap açtık eşimle.
nigarım çok geçmiş olsun ikisine de yaa çok üzüldüm valla. yaşları da genç değil ki, geç iyileşirler maalesef. Allah acil şifa versin tatlım.
Ama sinem, eşimin şu huyunu seviyorum, ne yaparsam yapayım eline sağlık der...
Bende kesene bereket kocacım derimO da ikimizinde der..
Onunda hoşuna gidiyor benimde
Ve bu arada utanç duyuyorum ama :)) dün neyi frkettim biliyomusunuz
iyilik güzellik canim tesekkürler bende sizleri göremedim var mi resimleriniuzv ?
Ekliyorum bende simdi.
yatırım konusuyla ilgili yazamamıştım kızlar, biz şimdiye kadar 11.000 attık kenara. Tabii buna düğünde takılan bilezikler de dahil. Buraya gelince fazla masraf yaptık, evdi, arabaydı falan. Geçenlerde vadeli hesap açtırdık oraya yatırdık. Benim aklımda altın hesabı vardı aslında ama sonra en azından ay başında öğrencez ne kadar olduğunu diye onu tercih ettik. Aylık 60 tl. Faiz getiriyormuş. Ortak hesap açtık eşimle.
Nigarım çok geçmiş olsun ikisine de yaa çok üzüldüm valla. Yaşları da genç değil ki, geç iyileşirler maalesef. Allah acil şifa versin tatlım.
neyi?????????????
ekliyorum hata veriyor kizlar !!!
geçen hafta misafirim vardı ya..poğaça yapmıştım hni, dün bi baktım fırının içinde tepside bana bakıyolarUnutmuşum orda
Tabii kaynanam vardı çıkarmadım, alkşam gidince bakıcam icaplarına
iyi olmuş canım 11.000 tl. Oradan giderken arabayı satınca o zaman da bi miktar para geçer elinize. Daha ne kadar orada kalmayı planlıyorsunuz?
canım bizimde takılar dışında yok bişeyimiz..zaten onlarda bi 10 bin eder diyoruz..
Ama şuna çok pişman oldum, babanesinin taktığı set vardı,bilmem kaçyılından kalma sanki onu ben düğünlerde takamam diye (sanki altını çok seviyomya) giitim bozdurdum yerine kendi beğendiğim set ve kalanlada bilezik yaptırdım..
Bozdurduğum setin fiyatı da 3500,00 tlydi,çok pişmanım şimdi keşke bozmasaydım diyom, sanki seti takıyorum da
geçen hafta misafirim vardı ya..poğaça yapmıştım hni, dün bi baktım fırının içinde tepside bana bakıyolarUnutmuşum orda
Tabii kaynanam vardı çıkarmadım, alkşam gidince bakıcam icaplarına
canım herşey beklediğimiz gibi olursa 1 sene daha burdayız. Evin peşinatını toplayıp, biraz da eşyalar için biriktirip dönelim istiyoruz. 2 senede yaparız sanırım bunları.
Oh oh canım size baya takılmış takı o zaman. Bizim o kadar yoktu takımız. Seti bozdurmakla hata yapmışın gerçekten canım. Neyse ki bilezik yapmışın o da iyi.
evet canım sorma
Valla inşallah 10 bin eder...13 bilezik ve setim var. Onun dışında küpe yüzük falan da var, hepsini bozcam eve , bitek parmağımdaki alyans kalcak
ay nasil yükleniyor eklentiyi sürükleyin diyor ama sürüklendiginde kabul etmiyor yapamadim i
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?