2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

iyi olmuş canım 11.000 tl. Oradan giderken arabayı satınca o zaman da bi miktar para geçer elinize. Daha ne kadar orada kalmayı planlıyorsunuz?

neyi?????????????

canım bizimde takılar dışında yok bişeyimiz..zaten onlarda bi 10 bin eder diyoruz..
Ama şuna çok pişman oldum, babanesinin taktığı set vardı,bilmem kaçyılından kalma sanki onu ben düğünlerde takamam diye (sanki altını çok seviyomya) giitim bozdurdum yerine kendi beğendiğim set ve kalanlada bilezik yaptırdım..
Bozdurduğum setin fiyatı da 3500,00 tlydi,çok pişmanım şimdi keşke bozmasaydım diyom, sanki seti takıyorum da

iyi olmuş canım 11.000 tl. Oradan giderken arabayı satınca o zaman da bi miktar para geçer elinize. Daha ne kadar orada kalmayı planlıyorsunuz?

canım herşey beklediğimiz gibi olursa 1 sene daha burdayız. evin peşinatını toplayıp, biraz da eşyalar için biriktirip dönelim istiyoruz. 2 senede yaparız sanırım bunları.

oh oh canım size baya takılmış takı o zaman. bizim o kadar yoktu takımız. seti bozdurmakla hata yapmışın gerçekten canım. neyse ki bilezik yapmışın o da iyi.

hay allahım oluyor öyle ara sıra zuzu. Walla merakımdan gidemedim neyse şimdi öğrendim gidiyorum

evet canım sorma
Valla inşallah 10 bin eder...13 bilezik ve setim var. Onun dışında küpe yüzük falan da var, hepsini bozcam eve , bitek parmağımdaki alyans kalcak

ayyy bigün bende sevdceğimle evlenip sizinle sohbet edebilecekmiyim acaba şuan sadece okumakla yetiniyorum

ay nasil yükleniyor eklentiyi sürükleyin diyor ama sürüklendiginde kabul etmiyor yapamadim i

canım cevap yaz kısmında..eklenti ekle var...onu tıkla..sonra dosya seç var sağ üstte...
Pc den foto seç..ortadaki indir e bas..sonra kaydet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…