- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
Nasıl gidiyor kızlar:126:
kızlar siz ev vs. için yatırım yapıyor musunuz? ne tür yatırımlar yapıyorsunuz? biz ev için yatırım yapıyoruz. ama altın hesabı, vadeli hesap falan en çok ne getirir bilemiyorum. sizin var mı böyle hesaplarınız?
kuzu :) ben stopajı kurumları ve kesin mizanı gönderdim bi tek kdv kaldı onu son güne kadar bekleticem fatura gelecek çünkü.
Banka cüzdanlarını işliyorum yarına izin alıcam ya bir an önce işleri bitirmem lazım
aaaaaaa kimsecikler yok ya burdaaaaYemekte misiniz yoksa?
Zuzucum ewt ben söylemeden sen öğrenmişin dil kursuna balşadım işte iyi oldu c.tesi-pazar gittim geldim. Onun dışında benim hafta sonum ne yazık ki kötüydü. C.tesi gece babam ateşlenmiş yine acile gitmişler, bir sürü tahlil yapılmış ama sonuçlarında değişik olumsuz bi şey yok. Antibiyotik vermişler düzelmiş biraz. Sabah yine annem aradı titreme nöbetleri gelmiş kalp atışları falan hızlanmış ambulans çağırmış bu sefer. şimdi yine acildeler noluyor anlamadım yaa o kadar üzülüyorum ki babacımm iyileşemeyecek mi hiçNeyse ki sesini duydum sonra, iyiyim merak etme rahatladım biraz falan dedi
Elfi size de geçmiş olsun inş.bi an önce atlatır kayınvaliden.
kızlar siz ev vs. için yatırım yapıyor musunuz? ne tür yatırımlar yapıyorsunuz? biz ev için yatırım yapıyoruz. ama altın hesabı, vadeli hesap falan en çok ne getirir bilemiyorum. sizin var mı böyle hesaplarınız?
kızlar siz ev vs. Için yatırım yapıyor musunuz? Ne tür yatırımlar yapıyorsunuz? Biz ev için yatırım yapıyoruz. Ama altın hesabı, vadeli hesap falan en çok ne getirir bilemiyorum. Sizin var mı böyle hesaplarınız?
zuzucum biz her aldıklarımız deftere yazıyoruz. Kasa hesabı gibi yapıyoruz ama. Kağıtta kalan para ile elimizde kalan para aynımı diye sağlamada yapıyoruz. 2 aydır eşimden devraldım hesabı ben tutuyorum :)))
Aaaaaaa kimsecikler yok ya burdaaaayemekte misiniz yoksa?
Zuzucum ewt ben söylemeden sen öğrenmişin dil kursuna balşadım işte iyi oldu c.tesi-pazar gittim geldim. Onun dışında benim hafta sonum ne yazık ki kötüydü. C.tesi gece babam ateşlenmiş yine acile gitmişler, bir sürü tahlil yapılmış ama sonuçlarında değişik olumsuz bi şey yok. Antibiyotik vermişler düzelmiş biraz. Sabah yine annem aradı titreme nöbetleri gelmiş kalp atışları falan hızlanmış ambulans çağırmış bu sefer. Şimdi yine acildeler noluyor anlamadım yaa o kadar üzülüyorum ki babacımm iyileşemeyecek mi hiçNeyse ki sesini duydum sonra, iyiyim merak etme rahatladım biraz falan dedi
Elfi size de geçmiş olsun inş.bi an önce atlatır kayınvaliden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?