2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Nasıl gidiyor kızlar:126:

Kuzu :) ben stopajı kurumları ve kesin mizanı gönderdim bi tek kdv kaldı onu son güne kadar bekleticem fatura gelecek çünkü.

banka cüzdanlarını işliyorum yarına izin alıcam ya bir an önce işleri bitirmem lazım

kızlar siz ev vs. için yatırım yapıyor musunuz? ne tür yatırımlar yapıyorsunuz? biz ev için yatırım yapıyoruz. ama altın hesabı, vadeli hesap falan en çok ne getirir bilemiyorum. sizin var mı böyle hesaplarınız?

Aaaaaaa kimsecikler yok ya burdaaaa yemekte misiniz yoksa?
Zuzucum ewt ben söylemeden sen öğrenmişin dil kursuna balşadım işte iyi oldu c.tesi-pazar gittim geldim. Onun dışında benim hafta sonum ne yazık ki kötüydü. C.tesi gece babam ateşlenmiş yine acile gitmişler, bir sürü tahlil yapılmış ama sonuçlarında değişik olumsuz bi şey yok. Antibiyotik vermişler düzelmiş biraz. Sabah yine annem aradı titreme nöbetleri gelmiş kalp atışları falan hızlanmış ambulans çağırmış bu sefer. Şimdi yine acildeler noluyor anlamadım yaa o kadar üzülüyorum ki babacımm iyileşemeyecek mi hiç Neyse ki sesini duydum sonra, iyiyim merak etme rahatladım biraz falan dedi
Elfi size de geçmiş olsun inş.bi an önce atlatır kayınvaliden.

Bizim henüz bir yatırım yapacak kadar para geçmiyor elimize. Ama birkaç aydır eşim abisiyle ortak bi internet cafe aldı onu işletiyor, onu da krediyle aldılar. Sanıyorum ki gelecek aydan itibaren bize oradan para gelmeye başlayacak o zaman elimize geçicek fazla parayı bi şekilde biriktirmeyi düşünüyoru eşimin hep bi tane kendi evi olsun hayali var. Bir de eşim bikaç aydır stajyer müdürdü şimdi normal müdür oldu maaşı da arttı e ben de işe başladım az buçuk, yavaş yavaş rahatlıyoruz.Altın yapabiliriz belki başka nasıl birikim yapılır tam bilmiyoum yani hangisi karlıdır vs... :44:

not et son güne unutma

ay canım yaa çok çok geçmiş olsun...allah şifa versin

Yaranaycım bizde borçlar yeni bitti bi kredi kartına var 750 tl kadar onu da ödetikten sonra bizde altın almayı planlıyoruz vadeli hesaba karşı eşim. Faizden dolayı. İstanbulda evde bırakmaya güven olmaz die bankada kasamız var bi setim duruyo altın aldıkça kasaya koyup sonunda ev için peşinat çıkarmayı düşünüyorz

yarenay valla 9 ayda hiçbişey anlamadım Hep diyorum yazıcam hesabımı tutucam diye, olmuyo olmuyo...bide ben haftalık alıyorum eşim aylık...denk getiremiyoruzki verceğimiz yerlere ayıralım kalanı koyalım kenara..
Yok anam yokk valla birikmiyo bizde...ipin ucu iice gitmeden bi el atmalıyım ama nasıl

Birikim yaparsam altınla yaparım...ama şuan birikmiyo dediğim gibi:101:

zuzucum biz her aldıklarımız deftere yazıyoruz. Kasa hesabı gibi yapıyoruz ama. Kağıtta kalan para ile elimizde kalan para aynımı diye sağlamada yapıyoruz. 2 aydır eşimden devraldım hesabı ben tutuyorum :)))

Benimde defterim var..bikaç aydır saldım yazmıyorum hiç...
Hoş öncesindede pek becerikli olamadım ya neyse

Ben nezaman elime defteri alsam eşim gülüyo bana..sinir oluyorum
Valla bu hafta ,haftalığımı alınca yazmaya başlıcam...

Çok sağolun kızlarrr.
Para hesabını biz de yapıyoruz bazen ama öyle yazarak değil de aklımızdan. Mesela ay sonuna yaklaşıyoruz para kalmıyor nereye gitti bu kadar para diye başlıyoruz hesap yapmaya, yok şu kadar market şu kadar pazar,benzin kredi kartı vs. bitiyor gidiyor hemen. Ama bu hafta şööyle güzel bi alışverişe çıkmayı planlıyorum eşimin yeni maaşını kutlamak (harcamak ) için

canım çok geçmiş olsun, Allah sıhhat versin.

merhaba kızlar alisha geçmiş olsun canım inşalllah biran evvel şifa bulur..yarenay valla bizde araba almayı planlıyoruz hafta sonu lancer sportback çok beğendik resmen aşık olduk arabaya10.000 tl peşinat 60 ay da 620 şeklinde ödeme planı çıkardı ..3 4 aya eksiklerimiz ve biraz borçlarımız var onları kapatırsak almayı planlıyoruz..bizi çok zorlarmı acaba 5 yıl olması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…