anca okudum geçmişi, evdeyim canımNektar gelmiş
Evdemisin canım??
merhaba kızlar alisha geçmiş olsun canım inşalllah biran evvel şifa bulur..yarenay valla bizde araba almayı planlıyoruz hafta sonu lancer sportback çok beğendik resmen aşık olduk arabaya10.000 tl peşinat 60 ay da 620 şeklinde ödeme planı çıkardı ..3 4 aya eksiklerimiz ve biraz borçlarımız var onları kapatırsak almayı planlıyoruz..bizi çok zorlarmı acaba 5 yıl olması
yarenn, çok güzel bir hafta sonu geçirdiğiniz bana da yansıdı yazdıklarından, çok sevindim canım
zuzuş, pazarda mı çalıştın yawrum sen yaa
ama iş çıkışı eğlenceliymiş, korkmadın mı motordan..belki kendi başına da kullanmayı öğrenirsinn
fundam sen de güzel bir hafta sonu geçirmişsin tatlım sevindim
filizim, çok geçmiş olsun canım, ameliyatın iyi geçmesine sevindim..kim bakıcak şimdi eve gelince kayınvaliden, babannen gelicek mi .. :26:
Ayşe çok geçmiş olsun tatlım, hastanede mi şimdi baban :26:
anca okudum geçmişi, evdeyim canım
etrafı topladım biraz size bakim dedim
sabahtan beri aklımdasınız birde, alışıvermişim
kızlar eşimin babannesi kalçasını kırmış salı günü ameliyat olucak, platin takılacakmış ama riskli 85 yaşında sonuçta
bir de şaka gibi kayınvalidem de ertesi gün ayağını kırmış, alçıya almışlar
dün gece ordaydık saat 12 yi geçiyodu eve geldiğimde..
stresli bir hafta sonuydu yine
saol canımay size de çok geçmiş olsun cnm yaa kötü olmuş gerçekten( Babam hastanede şuan acil serviste sürekli tahliller ultrason fln onlarla uğraşıolarmış şimdi.
saol fundacım. Araba çok güzelmiş walla zevklerimiz aynı sizinle nerdeyse. Ama eşimde bi takıntı var, illa ki en bilindik araba markalarından olacak aldığı araba. Işte opel wolkswagen ford gibi. Ama tarz olarak kesinlikle böyle bi şey arıyoruzToplamda ne kadar peşin alacak olursanız onu merak ettim bi de?
Kızlar foto yüklicem boyutu büyük. Nasıl küçültebilirim
saol elfimmNektarcım çok geçmiş olsun canım
Hoşgeldin nektarcım özlettin kendinicanım evde durumlar nasıl gidiyo rahatmısın geçmiş olsun buarada
mitsubishide aslında bilinen marka canım..ben bide seat leonu çok beğeniyorum..ayşe ama arabayı yakından görmeni tavsie ederim içi dışı harika resmenfull +fullmüş..fiyatı 42 tl canım
off azcıkın pahalıymışBiz zaten sıfır da alamayız ikinci el bakıyoruz şimdilik babası alacak çünkü. Bizi biraz idare etsin sonra ilerde paramız olunca alıcaz tam gönlümüze göre olanı. Sanırım son kararımız opel astradan yana olacak hatchback olanları, twinport mu diyorlar ne?20 civarı bunların 2.eli
artık ayağa zor kalkıcak, bir de kilolu bayağıNektar geçmiş olsun ikisine de..ay o yaştan sonra kadına ne zor gelir yazık yaa kıyamam
Motor çok eğlenceli canım yaa
Tek başıma sürerimde dönüşleri yapamıyom...eşim diyo kalas gibi sürme şunu..motorla bütün ol diyoo
Bi sağa yatırıyo motoru bi sola..ben tabii çığlık çığlığa
önce düz yolda sürmesini öğreneyimde onları sonra öğreniriz demii
sizinle zevklerimiz aynıbiz 2. El düşünürken bizde astra düşünüyoduk sonra eşim almışken sıfır alıyım satmayı düşünmüyorum bi kere alıp 10 yıl binerim diyo..bakalım artık kira öder gibi öderiz diyoruz ev kira sorunu yokya canım
saol elfimm
Evde olmak güzel sabahları erken kalkmak yok diye o açıdan sadece
Ama iş bakmam gerekiyo
evet aslında doğru düşünmüş. Eşim de diyor ki; biz şimdi küçüğüz ya (ufalsın da cebime girsin) küçük arabaya binicez, biz büyüyünce araba da büyücek jip alıcam diyor deli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?