2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yarenn, çok güzel bir hafta sonu geçirdiğiniz bana da yansıdı yazdıklarından, çok sevindim canım

zuzuş, pazarda mı çalıştın yawrum sen yaa
ama iş çıkışı eğlenceliymiş, korkmadın mı motordan..belki kendi başına da kullanmayı öğrenirsinn

fundam sen de güzel bir hafta sonu geçirmişsin tatlım sevindim

filizim, çok geçmiş olsun canım, ameliyatın iyi geçmesine sevindim.. kim bakıcak şimdi eve gelince kayınvaliden, babannen gelicek mi .. :26:

Ayşe çok geçmiş olsun tatlım, hastanede mi şimdi baban :26:
Nektar gelmiş

Evdemisin canım??
anca okudum geçmişi, evdeyim canım
etrafı topladım biraz size bakim dedim
sabahtan beri aklımdasınız birde, alışıvermişim

kızlar eşimin babannesi kalçasını kırmış salı günü ameliyat olucak, platin takılacakmış ama riskli 85 yaşında sonuçta
bir de şaka gibi kayınvalidem de ertesi gün ayağını kırmış, alçıya almışlar
dün gece ordaydık saat 12 yi geçiyodu eve geldiğimde..
stresli bir hafta sonuydu yine

saol fundacım. araba çok güzelmiş walla zevklerimiz aynı sizinle nerdeyse. Ama eşimde bi takıntı var, illa ki en bilindik araba markalarından olacak aldığı araba. İşte opel wolkswagen ford gibi. Ama tarz olarak kesinlikle böyle bi şey arıyoruz toplamda ne kadar peşin alacak olursanız onu merak ettim bi de?

ay size de çok geçmiş olsun cnm yaa kötü olmuş gerçekten ( Babam hastanede şuan acil serviste sürekli tahliller ultrason fln onlarla uğraşıolarmış şimdi.

ay size de çok geçmiş olsun cnm yaa kötü olmuş gerçekten ( Babam hastanede şuan acil serviste sürekli tahliller ultrason fln onlarla uğraşıolarmış şimdi.
saol canım
iyi haberlerini alırsın inş, bizimle de paylaşırsın :26:

mitsubishide aslında bilinen marka canım..ben bide seat leonu çok beğeniyorum..ayşe ama arabayı yakından görmeni tavsie ederim içi dışı harika resmenfull +fullmüş..fiyatı 42 tl canım

Hoşgeldin nektarcım özlettin kendinicanım evde durumlar nasıl gidiyo rahatmısıngeçmiş olsun buarada

Nektar geçmiş olsun ikisine de..ay o yaştan sonra kadına ne zor gelir yazık yaa kıyamam

Motor çok eğlenceli canım yaa
Tek başıma sürerimde dönüşleri yapamıyom...eşim diyo kalas gibi sürme şunu..motorla bütün ol diyoo
Bi sağa yatırıyo motoru bi sola..ben tabii çığlık çığlığa
önce düz yolda sürmesini öğreneyimde onları sonra öğreniriz demii

mitsubishide aslında bilinen marka canım..ben bide seat leonu çok beğeniyorum..ayşe ama arabayı yakından görmeni tavsie ederim içi dışı harika resmenfull +fullmüş..fiyatı 42 tl canım

off azcıkın pahalıymış biz zaten sıfır da alamayız ikinci el bakıyoruz şimdilik babası alacak çünkü. Bizi biraz idare etsin sonra ilerde paramız olunca alıcaz tam gönlümüze göre olanı. Sanırım son kararımız opel astradan yana olacak hatchback olanları, twinport mu diyorlar ne?20 civarı bunların 2.eli

sizinle zevklerimiz aynıbiz 2. El düşünürken bizde astra düşünüyoduk sonra eşim almışken sıfır alıyım satmayı düşünmüyorum bi kere alıp 10 yıl binerim diyo..bakalım artık kira öder gibi öderiz diyoruz ev kira sorunu yokya canım

artık ayağa zor kalkıcak, bir de kilolu bayağı
bilmiyorum, bakan için de zor olucak
ama inşallah ameliyat güzel geçer
"Allahım nolur beni kurtar" diye dua ediyo, çok üzüldüm yaa (

zuzuş, heveslendim bak şimdi
kuzenimin motoru var ama hiç binmeye cesaret edemedim, denesemmi

evet aslında doğru düşünmüş. Eşim de diyor ki; biz şimdi küçüğüz ya (ufalsın da cebime girsin) küçük arabaya binicez, biz büyüyünce araba da büyücek jip alıcam diyor deli

Ay kıyamam yaa..kiloda varsa çok zor olucak

Valla canım bikere tadını al doyamazsın :)))))
ben ilk korka korka biniyodum şimdi biraz daha rahatım..ama işte direksiyonu rahat raht kıramıyom...sımsıkı tutuyom Alışcam işte ama her pazar kullanırım...sahile giderken bi yol var..asvalt dümdüz...orda veriyo hep bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…