2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

walla birikim için en iyisi altın yine sanki yaa. Ama işte saklaması problem onu da. Bankada bi kasa falan ayarlamak lazım o da nası olur bilmiorum. Bizimkiler eşimin abisinin kasası var büyük, orada duruyor. ama setim ve işte bikaç kullandığım yüzük bileklik falan bende. Her gün korkuyorum ya hırsız girer çalarsa diye güvenli bi yer bulmam lazım bunlara diyorum eşime, o da diyor ki adamlar dedektörle arıyor evi yerin dibine soksan da yine bulur istedikten sonra diyor. Napalım artık inş. bişi olmaz:26:

kizlar ben cikiyorum kendinize iyi bakin

ders calismam lazim benim biraz yarin kursum var tekrar edim biraz

sonrada yemek falan yapicam
#
öpüldünüz hos sohbetler sizlere

bye......

Ayşecim banka kasası daha mantıklı. İşte yıllık bi ücreti var bizim 200 tl. Evde risk altında olmasından iyidir diyoruz

canım buraya geliyoruz diye satmak zorunda kaldık. araba aldık, pasaport harçları, ev kirası, peşinatı falan hep nakit para gerekiyordu.

ya ben bişey göremedimmmmmm

olsun canım hiç üzülme zamanla daha güzellrini alırsın inşallahvalla seni çok takdir ediyorum ben:81:herkes senin yaptığını yapamaz :81:

canım buraya geliyoruz diye satmak zorunda kaldık. araba aldık, pasaport harçları, ev kirası, peşinatı falan hep nakit para gerekiyordu.

ya ben bişey göremedimmmmmm

buraya ekledim megersem yasakmis buraya eklemek albüm yapmaya calisicam ozaman görürsün canim oki.

Ben de baktımmmm süper

çok iyiymiş walla

ee ona verdim geldim anam bi bakıyo kadın üzerine özel bezden bişiler falan almış takmış.. kendide sever ben gibi altını taksın hevesini alsın ben gidinceveriyo

olsun canım hiç üzülme zamanla daha güzellrini alırsın inşallahvalla seni çok takdir ediyorum ben:81:herkes senin yaptığını yapamaz :81:

saol canım. bu şartlarda yapabileceğimiz en mantıklı şey buydu. çok şükür pişman da olmadık şimdiye kadar. doğru yolu seçmişiz. gurbette olmak çok zor ama herşey geleceğimiz için

benimkilerde güvnli ellerde kaynanam takıyo

kız korkmuyor mu takmaya??? zaman kötü valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…