- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
sağol alishiacımkız sen beni görmemişmiydinki
bi tane tek foto eklemiştin onu görmüştüm düğünden bi kare görmemiştim hiç
Bu arada babam servise çıkmış normal kata almışlar yani hastanede takip ediceklermiş bikaç gün. Ama ultrasonda da pek olumsuz bi şey çıkmamış iyileşsin artık yaaaaa
bi tane tek foto eklemiştin onu görmüştüm düğünden bi kare görmemiştim hiç
Bu arada babam servise çıkmış normal kata almışlar yani hastanede takip ediceklermiş bikaç gün. Ama ultrasonda da pek olumsuz bi şey çıkmamış iyileşsin artık yaaaaa
hadi gözün aydın canım..inşallah iyileşir..akşama ne yemek varrrrrrrr kızlarr
Gözünüz aydın ayşecim
saol canım. bu şartlarda yapabileceğimiz en mantıklı şey buydu. çok şükür pişman da olmadık şimdiye kadar. doğru yolu seçmişiz. gurbette olmak çok zor ama herşey geleceğimiz için
kız korkmuyor mu takmaya??? zaman kötü valla
foto eklemek buraya mi yasak zuzucan ?
teşekkür ederim canımcımyatırım konusuyla ilgili yazamamıştım kızlar, biz şimdiye kadar 11.000 attık kenara. tabii buna düğünde takılan bilezikler de dahil. buraya gelince fazla masraf yaptık, evdi, arabaydı falan. geçenlerde vadeli hesap açtırdık oraya yatırdık. benim aklımda altın hesabı vardı aslında ama sonra en azından ay başında öğrencez ne kadar olduğunu diye onu tercih ettik. aylık 60 tl. faiz getiriyormuş. ortak hesap açtık eşimle.
nigarım çok geçmiş olsun ikisine de yaa çok üzüldüm valla. yaşları da genç değil ki, geç iyileşirler maalesef. Allah acil şifa versin tatlım.
ben göremeden silmişsin sanırım sinem :)) başka vakit artıkiyilik güzellik canim tesekkürler bende sizleri göremedim var mi resimleriniuzv ?
ekliyorum bende simdi.
Ohh be izin aldım yarına rahatladım
Bu patrondan niye tırsıyorum bilmiyorum millet çatır çatır izin alıyo ben söyleyene kadar terledim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?