2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Kızlar hiç çalışasım yok hastanede olmak istiyorum.
Kayınvalidem ile konuştum ağrısı varmış kendine gelmiş

sağol alishiacımkız sen beni görmemişmiydinki

bi tane tek foto eklemiştin onu görmüştüm düğünden bi kare görmemiştim hiç

Bu arada babam servise çıkmış normal kata almışlar yani hastanede takip ediceklermiş bikaç gün. Ama ultrasonda da pek olumsuz bi şey çıkmamış iyileşsin artık yaaaaa

hadi gözün aydın canım..inşallah iyileşir

hadi gözün aydın canım..inşallah iyileşir..akşama ne yemek varrrrrrrr kızlarr

Kızlar bende şu işleri toparlıyayımda yarın gelmicem işe . Daha izin almadım ama verecek.

Kendinize iyi bakın bu hafta çok yorulucam dua edin kızlar bir an önce bu ameliyat telaşını atlatırız inşallah

hadi gözün aydın canım..inşallah iyileşir..akşama ne yemek varrrrrrrr kızlarr

Gözünüz aydın ayşecim

Teşekkürler kızlarr. Benim dolapta iki gündür yenmeyi bekleyen ama bir türlü yenmeyen domates çorbam ve mantar sotem var. Yanına da dün yoğurtlu mayonezli kırmızı lahana salatası ve haydari yapmıştım. Tatlı olarak da misafirlerden kalma tavukgöğsüm var. Eşim az önce aradı ne zamandır kızartma yemiyorz diyor :))) Belki bi iki de patates kızartırım böyle işte...

yooo korkmuyo köyde zaten

ben de dün akşam için et sote ve pilav yapmıştım. bir de bugün için kuru fasülye yaptım. pilavı da çok yapmıştım iki gün yetsin diye ama kociş çok güzel olmuş die çok yedi. bugün de işe getirdik, başka kalmadı. bu akşam gidip biraz pilav yapcam, kuru fasülye ve cacık yeriz. yarın için de türlü yapmayı düşünüyorum, patates, patlıcan ve kabaklı

Ben kaçıyorum biraz ders çalışayım, herkese iyi akşamlar. Bu hafta hastalarımız çoğaldı hepsini acil şifalar.

teşekkür ederim canımcım

herkes birikimden bahsetmiş, biz hala borç ödüyoruz hiç birikimimiz yok
bir müddet olacak gibi de değil.. düğünümüzü kendimiz yaptık, eşyamızı kendimiz aldık onların borcu var.. benim ailem destrek oluyo sağ olsunlar..
düğünden kalan takım da yok.. olsun birlikteyiz ya herşeye değer diyoruz :))
olur inş zamanla..

iyilik güzellik canim tesekkürler bende sizleri göremedim var mi resimleriniuzv ?

ekliyorum bende simdi.
ben göremeden silmişsin sanırım sinem :)) başka vakit artık

Ohh be izin aldım yarına rahatladım

Bu patrondan niye tırsıyorum bilmiyorum millet çatır çatır izin alıyo ben söyleyene kadar terledim :))

ay bi ara net gitti giremedimben hala yemek düşünüyorum bugün makarna mı yapsam ne zamandır niyetleniyorum hala yapacam

tam bunu yazarken eşimi gördüm akşama ne yiyoruz dedim makarnamı yapsam dedim aşkım çok açım adam akıllı bişey yapalım diyoadam akıllıdan kastı ne acabazuzuzuu bugün benim canımda yaprak sarması çekti

çok aç olduğu için acıktığına deysin istiyor.güzel yemek bekliyo :))
bende öle derim çok aç olduğum zaman inşallah güzel yemek vardır derim hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…