Naber super, ne var ne yok...
ay başım agrıyor biraz..,,,,git gel git gel artık başıma agrı girdi zuzu..,
bugün 2 yere gittim..birisni direk eledim..şartlar tıraştı..
Of hep bu saatler yüzünden geri tepiyorumNapıcam ben ya..,2ci yer ise hukuk bürosuydu 5 katlı hukuk bürosun resepsiyon olarka başvurdum..ondada sabah 9 akşam 7 imiş.
Cumartesi de 5 kadar mışüzüldüm..istedigim işti ve yerde gyet normal.insanlar hoştu..,,
tabi ben durup kaldım..kadın dedikie haklısında evlisin düşünüyorsun dedi. Agzımın içine baktı..cmrtesi için..sen düşün haber ver istersen dedi..öyle.. Işte zuzu:26:
e istediğin yermiş super...ben olsam girerdim oraya biyandan da iş bakmaya devam ederdim...
Sıkılmadınmı evde:82:
Maaşı nasıl yol yemek
ana şimdi bir tel geldi..aynı caddede bir görüşme için çagırdılar yarın gitcem bakalım ora nasıl
Gir ozaman, sonuçta nekadar aradın bulamadın işte kolay değil iş bulmak en iyi sen biliyosun
Kaçtane cumartesi çalışmayan iş buldunki...hem 5 e kadarmış napcan canım varsın olsun..biz napalım bizde c.ertesi çalışıyoz :)))
eşin ne diyor bu hukuk bürosuna....
Maaaşıda söleselermiş iyi olurdu :)
maaş söylmediler işte..eşim diyorki begenmişin .çalış birşey olmaz diyor.., madem begendin gir bence diyor.evet de diyor parasınıda ögrenmiş olursun aklında kalmaz diyor...
Evet çok zor zuzu..hemde büro duragın orda in bin hemen rahat olur.. Yakında.. :) :92:
yarın o işede git bakalım..orası olmazsa, bende eşin gibi düşünüyorum, hukuk bürosuna gir gir gir:13:
Maaşınada bak tabi :)))
hadi görüşürüz, yarın nete girebilirsin yaz gelişmeleri, bys:80:
yoğunluğun geçsin rahatlarsın zuzum :26:herkes gitmiş :))
ben burdayım daha 8 mi olur 9 mu bilmem
acıktım da
cumartesi akşama kadar çalışmak çok zor oluyo yaa, ama cumartesi-pazar tatil olan çok az iş yeri varana şimdi bir tel geldi..aynı caddede bir görüşme için çagırdılar yarın gitcem bakalım ora nasıl
teşekkür ederim canımcım
herkes birikimden bahsetmiş, biz hala borç ödüyoruz hiç birikimimiz yok
bir müddet olacak gibi de değil.. düğünümüzü kendimiz yaptık, eşyamızı kendimiz aldık onların borcu var.. benim ailem destrek oluyo sağ olsunlar..
düğünden kalan takım da yok.. olsun birlikteyiz ya herşeye değer diyoruz :))
olur inş zamanla..
ben göremeden silmişsin sanırım sinem :)) başka vakit artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?