işlerin yoğunmu fatma..işyerinde tölerans göstersinler sana..azcık uzat bacaklarını yaylan :))
ben yaklaşık 1 haftadır hafif ateşle geziniyordum ortalıkta. ama bugün burnumu tutamıyorum ya:2::2:
ayyy sakınnnnn bebek demeyin bana yaaahoşgeldin arse, naber nasılsın? sizin işler çoook yoğun galiba yine. az kalsın bebek istiyorumm diye bağıracaktım sen gelesin die
bu aralar nektar işten ayrıldı, ben hastayım :2::2:, zuzunun doğum gününü kutladık geçenlerde, yemek tarifleri alıp veriyoruz falan. bir nevi sanal alemde gün yapıyoruz işte
daha sık uğra buralara özletiyorsun kendini
ayyy sakınnnnn bebek demeyin bana yaaa
nektar niye işten ayrıldı ? kendi isteğiylemi ?
sanada geçmiş olsun gripmi ?
tüüühh zuzu nun doğum gününü kaçırdım :84:
yemek tariflerinide kaçırdım :84:
bizim işler bu dönemlerde böyle olur, yaz aylarında daha sakin geçiriyoruz.
fırsat buldukça yazamasamda okuyorum
:)) arse hoşgeldin, evet d.günümü kaçırdın seneye artıkın :))hehehe
biz bu aralar diyetisyene gidiyoruz , o yüzden yemek falan acayip herşey güzel geliyo bana. gerçi herşeyi yiyoruz ama böyle 3 kaşık 2 kaşık falan olunca bişey anlamıyoki insannektar parasını hep geç aldığı için işten ayrıldı canım. benimki de soğuk algınlığı galiba, havalar dengesiz ya bu aralar benim de dengemi kaçırdılar.
bak yemek tarifleri konusunda gerçekten güzel şeyler kaçırdın, fırın yemekleri falan paylaştık. yazanlar vardır sen iste yine yazarlar tatlım
canım arkadaşım çok üzgünüm gerçekten ama geç kalmışta olsaaa sana sağlıklı mutlu bir ömür diliyorum
heeepppiiiiiyyyyy bbööörrtttdeyyyyyyyy tttuuuu yyyuuuuu:79::81:
heytt yavrimm benim teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?