2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

nektar okumaktan yazamadı :))))

ay bol un hamilelik nasıl gidiyor acep, uyuz patronla durumlar nasıl..merak ettim enson 16 nisanda girmiş

aynen öyle oldu zuzum
mutfaktan bağlanıyorum size melemen yaparak okuyorum
şimdi kahvaltı yapıcaz kocişle, onu işe uğurlayınca gelirim

ben de 2 gündür 1 lt su içtim not edeyim
hatta dün 1,5 a yakın

kayınvalidemlere bugün de gitmiyoruz, yarın eşimizinli yarın gitcez
inş küsmemiştir

Süper bişeymiş bu wallaaaaaaa
Yap canım sen de kaç gündür istiyorsun. Benim de mantı makarnam varmış açık paket kalmasın diye onu yaptım şimdi.

Ya balkon bana bakıyor ben balkona. Her mutfağa girdiğimde sinir oluyorum berbat durumda bi çıkıp yıkasam ne iyi olacak. Bi dut ağacı var dibimizde, yalancı dutları çıkıyor çiçek gibi ve sürekli balkonuma dökülüyor Yazın gölgesi olacak onun hatrına sesimi çıkarmıyoum ağaca ama bıktım yani

evet bol ne zamandır yok :44:

Çalştığınız yerde yemek mi çıkıyor funda orada mı yiyorsunuz?

Aynen öyle zuzu

yemeklerimizi burda yemekhane var aşçı yapıyo orda yiyoruz cuma günleri ya lahmacun yaptırıyolar yada fırına tepsilerle yemek veriyolar bakalım bugün ne var

yemek geldiiiiiiii dönücem ben

Afiyet olsun kızlarrr, tabi bana da. Makarnam yenmeye hazırdır

Ayşe benim midem çok kötü bulanıyor ama sanki bi yandan karnımda ağrıyor adet belirtisimi bebek belirtisimi çözemedim. sen ne durumdasın bulantıların devam ediyormu.

kızlar bende 5 ekım 2010da evlendım 7 ay olacak evleneli.. eşinizle ilişkiniz ilk günlere nazaran nasıl? kayınvalıdenizle sorunlarınız varmı cok merak edıyorum gercekten?? ben eşimle görücü usulu evlendım 6 ayda zar zor tartısmalarımız bitti cok şükür ama iletişim sorunu yasıyoruz bazen iletişim sorunuyla nasıl mücadele ediyorsunuz?

görücü usulü demişsin canım, tanıştıktan kısa süre sonra evlendiysen birbirinize alışma aşamaları şuan...
kaç sene konuşup anlaşıp evlenen insanlar bile ,evliliğin ilk aylarında anlaşmazlık yaşayabiliyor...

ama iletişim sorunu kötü bişey..daha yolun başındasınız sıkı tut bu konuyu..istersen bir derdim var bölümüne yaz yada ordaki konuları incele derim daha çok yardımcı olucak insan var orda...

biliyorum ben seni ya. e peki yazdığımı okuduktan sonra içtin mi bir bardak???

nektar evde içmek daha zor oluyor, gözünün önünde şişe bulundur mutlaka.

kayınvalideni hergün arıyorsun değil mi? hiç mi gitmedin şimdiye kadar? gitmediysen de ayıp olmuştur.

Ayşe benim midem çok kötü bulanıyor ama sanki bi yandan karnımda ağrıyor adet belirtisimi bebek belirtisimi çözemedim. sen ne durumdasın bulantıların devam ediyormu.
Hay allah cnm hayırdır noluyor bize? Benim bi daha öyle bulantım olmadı dün sabah olmuştu işte bi tek. İlk ve tekti o da. Hafiften sıkıntılarım da var sanki her an karnım ağrıyacak gibi. Benim de işte p.tesi falan olacak hemen hemen aynı günlerdeyiz bakalım cnm.

Hoşgeldin canım. Görücü usülü olmasından dolayı birbirinize adapte olmanız zaman alacaktır. Eminim bir süre sonra farkında olmadan sıkıntılarınız azalmış olur. Daha ancak birbirinizi tanıyabilirsiniz çünkü. Ben eşimle 10 yıldır beraberim zaman zaman illa ki oluyor anlaşmazlık, bazen alttan almak lazım ama asla her zaman değil. Kayınvalideyle öyle problem falan yok şimdilik çok şkür

Afiyet olsun kızlarrr, tabi bana da. Makarnam yenmeye hazırdır

bende yiyorumm biyandan...
funda ne yemek var merak ettim :))

ohh nektar keyif yapmışınız vallarandevular ne alemde işten çıktıktan sonra sıklaşmıştır:89:
sanada afiyet olsun canımcım neli makarna yaptın bakıyım
zuzuş patlıcanlı domatesli biberli bi yemek vermişler fırına güzeldi

biliyorum ben seni ya. e peki yazdığımı okuduktan sonra içtin mi bir bardak???

.

senin hatrına, ikram ettiğin için içtim tam 1 bardak olmasada...
dünden kalan suyumu bitirdim şimdi, yenisini doldurdum..
gidene kadar bitiricem onu

hoşgeldin nihalite. eşinle görücü usulü evlendiğin için iletişim sorunu yaşamanız normaldir. kaldı ki çoğumuz flört dönemi yaşamış olmamıza rağmen ilk aylarda tartışmalar yaşadık. birbirinizi iyice tanıyınca iletişiminiz düzelir, birbirinizin dilinden anlamaya başlarsınız. eğer seviyorsanız birbirinizi geçer gider bu günler. sadece tartışma sırasında birbirinize hitaplarınıza çok dikkat edin. çünkü saygı kolay yitiriliyor maalesef...

ketçap mayonez mısır Bu arada halım da makarnamdan nasibini aldı üf bu sakarlığım beni öldürecek

Ya antep'in yemekleri ne güzeldir dimi fundaaaaa

Pazar günü bekliyorum benim bi kaç gün önceden belirtiler başlardı mide bulantısı yoktu belirtilerde.
elfim hadi pazartesi regl var mı yok mu yazarsın, hayırlısı olsun canım

yarenim, ayağını kırdığı günün ertesi gittik işte
her gün arıyorum.. şimdi aradım bu gece gelseniz iyi olucak ama cumartesi geliyosanız siz bilirsiniz şartlandırmayın kendinizi dedi :44:
Fundam randevular normal tatlım yaa hiç sıklaşmadı, nedense bende bu ara bi pasiflik var
dün gece hatta kociş bana sırtını dönüp uyudu, işe giderken de trip yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…