nektar okumaktan yazamadı :))))
ay bol un hamilelik nasıl gidiyor acep, uyuz patronla durumlar nasıl..merak ettim enson 16 nisanda girmiş
kızlar kayseridede yok böyle bişey ben ilk geldim buraya şoklardayımohh valla diyo annem ekmek aldığımız fırınlara gönderiyorlar genelde fırın yemeklerini fırında pişirip eve getiriyo
afiyet olsun canımbende akşama yapicam inşallah bu akşam yapıcam artık
evet bol ne zamandır yok :44:
Çalştığınız yerde yemek mi çıkıyor funda orada mı yiyorsunuz?
Aynen öyle zuzu
aynen öyle oldu zuzum
mutfaktan bağlanıyorum sizemelemen yaparak okuyorum
şimdi kahvaltı yapıcaz kocişle, onu işe uğurlayınca gelirim
ben de 2 gündür 1 lt su içtim not edeyim
hatta dün 1,5 a yakın
kayınvalidemlere bugün de gitmiyoruz, yarın eşimizinli yarın gitcez
inş küsmemiştir
yemek geldiiiiiiii dönücem ben
Ayşe benim midem çok kötü bulanıyor ama sanki bi yandan karnımda ağrıyor adet belirtisimi bebek belirtisimi çözemedim. sen ne durumdasın bulantıların devam ediyormu.
nezamndı adet günü
kızlar bende 5 ekım 2010da evlendım 7 ay olacak evleneli.. eşinizle ilişkiniz ilk günlere nazaran nasıl? kayınvalıdenizle sorunlarınız varmı cok merak edıyorum gercekten?? ben eşimle görücü usulu evlendım 6 ayda zar zor tartısmalarımız bitti cok şükür ama iletişim sorunu yasıyoruz bazen iletişim sorunuyla nasıl mücadele ediyorsunuz?
:78::78:
2-3 yudumcuk
ya siz nasıl içiyosunuz anlamadım maşallah ya..benm midem bulanıyor susamadan içince:83:
ama 2 gündür saldım yarenay,enazından yarım lt bitiriyodum...
bugün ise daha dünden kalma suyum var:83:
aynen öyle oldu zuzum
hatta dün 1,5 a yakın
inş küsmemiştir
Pazar günü bekliyorum benim bi kaç gün önceden belirtiler başlardı mide bulantısı yoktu belirtilerde.
Hay allah cnm hayırdır noluyor bize? Benim bi daha öyle bulantım olmadı dün sabah olmuştu işte bi tek. İlk ve tekti o da. Hafiften sıkıntılarım da var sanki her an karnım ağrıyacak gibi. Benim de işte p.tesi falan olacak hemen hemen aynı günlerdeyiz bakalım cnm.Ayşe benim midem çok kötü bulanıyor ama sanki bi yandan karnımda ağrıyor adet belirtisimi bebek belirtisimi çözemedim. sen ne durumdasın bulantıların devam ediyormu.
kızlar bende 5 ekım 2010da evlendım 7 ay olacak evleneli.. eşinizle ilişkiniz ilk günlere nazaran nasıl? kayınvalıdenizle sorunlarınız varmı cok merak edıyorum gercekten?? ben eşimle görücü usulu evlendım 6 ayda zar zor tartısmalarımız bitti cok şükür ama iletişim sorunu yasıyoruz bazen iletişim sorunuyla nasıl mücadele ediyorsunuz?
aynen öyle oldu zuzum
hatta dün 1,5 a yakın
inş küsmemiştir
Afiyet olsun kızlarrr, tabi bana da. Makarnam yenmeye hazırdır
bende yiyorumm biyandan...
funda ne yemek var merak ettim :))
biliyorum ben seni ya. e peki yazdığımı okuduktan sonra içtin mi bir bardak???
.
ohh nektar keyif yapmışınız vallarandevular ne alemde işten çıktıktan sonra sıklaşmıştır :89:
sanada afiyet olsun canımcım neli makarna yaptın bakıyım
zuzuş patlıcanlı domatesli biberli bi yemek vermişler fırına güzeldi
elfim hadi pazartesi regl var mı yok mu yazarsın, hayırlısı olsun canımPazar günü bekliyorum benim bi kaç gün önceden belirtiler başlardı mide bulantısı yoktu belirtilerde.
yarenim, ayağını kırdığı günün ertesi gittik iştebiliyorum ben seni ya. e peki yazdığımı okuduktan sonra içtin mi bir bardak???
nektar evde içmek daha zor oluyor, gözünün önünde şişe bulundur mutlaka.
kayınvalideni hergün arıyorsun değil mi? hiç mi gitmedin şimdiye kadar? gitmediysen de ayıp olmuştur.
Fundam randevular normal tatlım yaa hiç sıklaşmadı, nedense bende bu ara bi pasiflik varohh nektar keyif yapmışınız vallarandevular ne alemde işten çıktıktan sonra sıklaşmıştır :89:
sanada afiyet olsun canımcım neli makarna yaptın bakıyım
zuzuş patlıcanlı domatesli biberli bi yemek vermişler fırına güzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?