2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yok tatlım bugün herkesin aklına gelsin diye su var. özellikle zuzu için. eminim daha doğru düzgün su içmemiştir çünkü o

:78::78:
2-3 yudumcuk

ya siz nasıl içiyosunuz anlamadım maşallah ya..benm midem bulanıyor susamadan içince:83:
ama 2 gündür saldım yarenay,enazından yarım lt bitiriyodum...

bugün ise daha dünden kalma suyum var:83:

zuzum sen c.tesi de çalışmıyor musun? Az önce yanlış mı okudum yoksa yarın de erken kalkıcam sonra kalkmıcam demiştin sanki??? :26:
için dışın makarna oldu
daha geçen sen değilmiyin :))
. Seviyorum makarnayı uleyyyynn
dim
ekmek öylesen getirmezlermi ben fırını arıyorum kaçtane istiyosam söylüyorum eve getiriyolar

Ekmek yemektense makarnayı tercih ederim fundacım. Ayrıca şimdiye kadar hiç öyle bişey yapmadım ama burda olmuyor heralde o, kimseden de duymadım aradım getirdi diye.:26:

Son düzenleme:
Herkes yemek yemiş galiba bi ben kaldım şu çoluk çocuklar (iş arkadaşım) gelsin yemekten öyle gideyim iştahım kaçmasın.

İşyerinde bütün kızları takmış peşine bi mağaza keşfetmiş abiyeler, elbiseler 40 tl miş hepsi oraya gideceklermiş yalandan yanımda bağıra bağıra söylüyorki duyayım die.

Hani küçük çocuklar der ya ben onunla konuşmuyorum sende konuşma diye aynı öyle yapıyor

Ay alemsin elfim

hee anladım ayşem...doğru anlamışın c.erteleri çalışıyom
ama bize öyle bayramlar işlemiyo bacım..bayram kandilinde bile çalışıyoruz kaldıki 23 nisan
..

ay bak funda, ayşe de seviyo işte yinede yanlış hatırlamadım

:111::111:
ay iş stresinden anacımm, af ola:26:

streslenme kuzum ya boşver
ay ben yiyemiyorum benim yerimede ye hergün niyetleniyorum yapayım diye başka bişey yapıyorum yada bi yere davetli oluyoruz kalıyoburda öyle bişey var kız çok enteresan geliyo bana künefe falan alırkende tel var söylüyoruz sıcak sıcak geliyo

dengesiz ya...

bende daha yemedim elfiii

peki zuzucum doğru hatırladın :81:valla zuzu getiriyolarbikerede terziye pantolonlarımı verecektim hiç vaktim yoktu kartını almıştım aradım bi çocuk gönderdiler terzi çırağıymış pantolonların üzerinede nasıl istediğimi yazdım ertes günde geri getirdiler eve

ay bende iyice acıktım...birazdan çıkayımda börek simit alayım.....
ya kızlar bol nerelerde:44:

Ya çok ilginçmiş yani künefe falan neyse de terzinin çırağını göndermesine de pessss Burda sadece yemek sipariş edersen gelir başka da bişeycik getirmezler eve
Suyu koydum fundam yapıyorum makarnamı birazdan. Ama çok bahsetmeyelim canın istemesin cnm
Ben yemeğe gidiyorum

Afiyet olsun cnmm

nektar okumaktan yazamadı :))))

ay bol un hamilelik nasıl gidiyor acep, uyuz patronla durumlar nasıl..merak ettim enson 16 nisanda girmiş

ay aynen ayşee...sabah anlattım ya, kargoyu zor getiriyorlar..bide fırından ekmek mi isticem, pehh..bide üstüne azar yerim, kapatırlar suratıma :))

nektar okumaktan yazamadı :))))

ay bol un hamilelik nasıl gidiyor acep, uyuz patronla durumlar nasıl..merak ettim enson 16 nisanda girmiş
evet bol ne zamandır yok :44:
çok acıktım gelsin artık yemek
Çalştığınız yerde yemek mi çıkıyor funda orada mı yiyorsunuz?
ay aynen ayşee...sabah anlattım ya, kargoyu zor getiriyorlar..bide fırından ekmek mi isticem, pehh..bide üstüne azar yerim, kapatırlar suratıma :))

Aynen öyle zuzu

kızlar kayseridede yok böyle bişey ben ilk geldim buraya şoklardayımohh valla diyo annemekmek aldığımız fırınlara gönderiyorlar genelde fırın yemeklerini fırında pişirip eve getiriyo

afiyet olsun canımbende akşama yapicaminşallah bu akşam yapıcam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…