için dışın makarna oldu
daha geçen sen değilmiyin :))
yok tatlım bugün herkesin aklına gelsin diye su var. özellikle zuzu için. eminim daha doğru düzgün su içmemiştir çünkü o
o bendim kız balık hafızalıdaha yapamadım ama canım nasıl istiyor 1 aydır yapmamışımdır
zuzum sen c.tesi de çalışmıyor musun? Az önce yanlış mı okudum yoksa yarın de erken kalkıcam sonra kalkmıcam demiştin sanki??? :26:hangi iş kıss
. Seviyorum makarnayı uleyyyynniçin dışın makarna oldu
daha geçen sen değilmiyin :))
ekmek öylesen getirmezlermi ben fırını arıyorum kaçtane istiyosam söylüyorum eve getiriyolar
ekmek öylesen getirmezlermi ben fırını arıyorum kaçtane istiyosam söylüyorum eve getiriyolar
Herkes yemek yemiş galiba bi ben kaldım şu çoluk çocuklar (iş arkadaşım) gelsin yemekten öyle gideyim iştahım kaçmasın.
İşyerinde bütün kızları takmış peşine bi mağaza keşfetmiş abiyeler, elbiseler 40 tl miş hepsi oraya gideceklermiş yalandan yanımda bağıra bağıra söylüyorki duyayım die.
Hani küçük çocuklar der ya ben onunla konuşmuyorum sende konuşma diye aynı öyle yapıyor
Ay alemsin elfim
zuzum sen c.tesi de çalışmıyor musun? Az önce yanlış mı okudum yoksa yarın de erken kalkıcam sonra kalkmıcam demiştin sanki??? :26:
. Seviyorum makarnayı uleyyyynn
dim
Ekmek yemektense makarnayı tercih ederim fundacım. Ayrıca şimdiye kadar hiç öyle bişey yapmadım ama burda olmuyor heralde o, kimseden de duymadım aradım getirdi diye.:26:
Herkes yemek yemiş galiba bi ben kaldım şu çoluk çocuklar (iş arkadaşım) gelsin yemekten öyle gideyim iştahım kaçmasın.
İşyerinde bütün kızları takmış peşine bi mağaza keşfetmiş abiyeler, elbiseler 40 tl miş hepsi oraya gideceklermiş yalandan yanımda bağıra bağıra söylüyorki duyayım die.
Hani küçük çocuklar der ya ben onunla konuşmuyorum sende konuşma diye aynı öyle yapıyor
zuzum sen c.tesi de çalışmıyor musun? Az önce yanlış mı okudum yoksa yarın de erken kalkıcam sonra kalkmıcam demiştin sanki??? :26:
. Seviyorum makarnayı uleyyyynn
dim
Ekmek yemektense makarnayı tercih ederim fundacım. Ayrıca şimdiye kadar hiç öyle bişey yapmadım ama burda olmuyor heralde o, kimseden de duymadım aradım getirdi diye.:26:
:111::111:
ay iş stresinden anacımm, af ola:26:
hee anladım ayşem...doğru anlamışın c.erteleri çalışıyom
ama bize öyle bayramlar işlemiyo bacım..bayram kandilinde bile çalışıyoruz kaldıki 23 nisan
..
ay bak funda, ayşe de seviyo işte yinede yanlış hatırlamadım
Ya çok ilginçmiş yani künefe falan neyse de terzinin çırağını göndermesine de pessssstreslenme kuzum ya boşver
ay ben yiyemiyorum benim yerimede ye hergün niyetleniyorum yapayım diye başka bişey yapıyorum yada bi yere davetli oluyoruz kalıyoburda öyle bişey var kız çok enteresan geliyo bana künefe falan alırkende tel var söylüyoruz sıcak sıcak geliyo
Ben yemeğe gidiyorum
evet bol ne zamandır yok :44:nektar okumaktan yazamadı :))))
ay bol un hamilelik nasıl gidiyor acep, uyuz patronla durumlar nasıl..merak ettim enson 16 nisanda girmiş
Çalştığınız yerde yemek mi çıkıyor funda orada mı yiyorsunuz?çok acıktım gelsin artık yemek
ay aynen ayşee...sabah anlattım ya, kargoyu zor getiriyorlar..bide fırından ekmek mi isticem, pehh..bide üstüne azar yerim, kapatırlar suratıma :))
ay aynen ayşee...sabah anlattım ya, kargoyu zor getiriyorlar..bide fırından ekmek mi isticem, pehh..bide üstüne azar yerim, kapatırlar suratıma :))
Ya çok ilginçmiş yani künefe falan neyse de terzinin çırağını göndermesine de pessssBurda sadece yemek sipariş edersen gelir başka da bişeycik getirmezler eve
Suyu koydum fundam yapıyorum makarnamı birazdan. Ama çok bahsetmeyelim canın istemesin cnm
Afiyet olsun cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?