2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ketçap mayonez mısır Bu arada halım da makarnamdan nasibini aldı üf bu sakarlığım beni öldürecek

Ya antep'in yemekleri ne güzeldir dimi fundaaaaa

ohh afiyet bal şeker olsunevet canım çok güzell..
nektar ne oldu kız sana biraz fındık fıstık ceviz yeniye trip yaptı ki

hayırdır cnm niye trip yaptı randevu yok diye mi (

ohh afiyet bal şeker olsunevet canım çok güzell..
nektar ne oldu kız sana biraz fındık fıstık ceviz yeniye trip yaptı ki
evet kızlar yaa, dün gece okadar sırnaştı şirinlikler yaptı
beni uyukluyodum, randevu beklentisi vardı ondan

fındık fıstık çikolata evet fundam hafta sonu için yesem iyi olucak

evet kızlar yaa, dün gece okadar sırnaştı şirinlikler yaptı
beni uyukluyodum, randevu beklentisi vardı ondan

fındık fıstık çikolata evet fundam hafta sonu için yesem iyi olucak

ye canım biz fıstıklı baklava yediğimizde :89::89luyodu şaşırdıkbenim randevular iptal hastayım bu haftagece gemi geldi yazık ya

Fundam randevular normal tatlım yaa hiç sıklaşmadı, nedense bende bu ara bi pasiflik var
dün gece hatta kociş bana sırtını dönüp uyudu, işe giderken de trip yaptı

dünde benimki sırnaştı, hadi cumalayalım diye..ama bende aynı senin gibiyim , bi üşengeçlik ki sorma..bide buhafta uykumu alamadım hiç, sabahları zor kalkıyorum diye olmaz dedim...

cumartesi cicilerini giyceksin ozaman diye söz aldı benden :)) öle uyudu :))
gel şöle göğsümde dur 2 dk bari diyo
bu aralar hiç gitmiyomuşum hemen uyuyomuşum

ye canım biz fıstıklı baklava yediğimizde :89::89luyodu şaşırdıkbenim randevular iptal hastayım bu haftagece gemi geldi yazık ya

Gerçekten farkediyor mu ya Ben de geçen hafta çok baklava falan yemiştim ondan mı sık sık yapar olmuşuz o zaman

funda :)) geçenlerde baklava almış, yediler yemekten sonra kaynanamlar falan ...bana kaş göz işareti yapıyo annesigillerde

iyimiş canım her gün aramışın işte. birşey olmaz. evleriniz yakın da değildi yanlış hatırlamıyorsam. yarın giderken birşeyler yap götür bence, senin için yaptım dersin

benimki de çok trip yapar ben olmaz deyince falan. günümüz kötü geçer, hemen duygu sömürüsü yapar, sen artık beni istemiyorsun, çekici gelmiyorum sana artık falan die çok komikler ya.
bizimki sabah sıkıştırdı valla, işten gelince yaparsın banyonu hem işin stresi de gider die

ay canım da baklava çekiyo bu aralar, dur söylim gelirken alsın :89:

zuzuş, çalışırken bizim cumartesi randevunun şart olduğu geceydi ama insanın cumartesi en çabuk uykusu geliyo, tüm haftanın yorgunluğu felan cuma erken yat bari, cumartesi gecesi uyuklama

ben de cici giymeye çok üşeniyorum yaa, geçen mavi ciciler var üzerimde, benimkisi hücum vaziyetinde
yaa dur diyorum bişeyler desene? ne diycem diyo.. + maviler sana çok yakışmış falan felan
- maviler sana çok yakışmış aşkım + hayda devam giyesi de gelmiyo insanın

Ben eşimi kıramıyorum ya dün çok uykumda vardı ama bi baktım olan olmuş :))
:89:

Son düzenleme:
Gerçekten farkediyor mu ya Ben de geçen hafta çok baklava falan yemiştim ondan mı sık sık yapar olmuşuz o zaman

funda :)) geçenlerde baklava almış, yediler yemekten sonra kaynanamlar falan ...bana kaş göz işareti yapıyo annesigillerde

baklava olayını birebir yaşadık hemde kaç kezher yediğimizde gülüyoruz artık
zuzu aynısı benim eşimde yaptı tam çıktık kayınvaldemlerden eve gidicez :89:diyo off nerden yedinki dedim bende

Ben bazen kırıyorum yaa, çok sık istediği zaman yapmak gelmiyor içimden, o da fazla ısrar etmiyor napsın

aldır deki canım fıstılı baklava istiyo de akşamada:89::89:var de..bakalım sizde nasıl bi etki yapacak
beni bi şekilde kandırıyo şimdi anlatamam

bugün şekerpare yapim diyorum, oraya götürürüm, şerbetini orda yaparım diyorum
aklıma başka bişi gelmiyo canım..

sabahları randevu isteği hep var yaa, hiç hayır demez her sabah randevu versem

Ben bazen kırıyorum yaa, çok sık istediği zaman yapmak gelmiyor içimden, o da fazla ısrar etmiyor napsın

Bende hep olmaz diyorum çok uykum varsa. Ama sonra nasıl olduysa kandırıyor beni :)) dünde dedim çok uykum var lütfen yatalım önce bi yatağa geçelim sonra yatarız dedi tuttu elimden götürdü :)))

Ay benimkine yok öle paldır güldür Boşa giydim okadar :))
benimki sölüyo Bide ben cicileri giydiğim zaman, gider otururum tek hemen yanımda biter..azcık dururum orda sonra seğsü seğsü başka koltuğa geçerim
Dursam götürcek beni, ama yemezler azcık işkence

Ay çokmu açıldım ne

bende hep olmaz diyorum çok uykum varsa. Ama sonra nasıl olduysa kandırıyor beni :)) dünde dedim çok uykum var lütfen yatalım önce bi yatağa geçelim sonra yatarız dedi tuttu elimden götürdü :)))

kızım kaynanada yok ya.. Adam acısını çıkarıyor..bence bugünleri iyi değerlendir elfiiiirahat rahat giy dolaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…