Fundam randevular normal tatlım yaa hiç sıklaşmadı, nedense bende bu ara bi pasiflik var
dün gece hatta kociş bana sırtını dönüp uyudu, işe giderken de trip yaptı
ketçap mayonez mısırBu arada halım da makarnamdan nasibini aldı üf bu sakarlığım beni öldürecek
Ya antep'in yemekleri ne güzeldir dimi fundaaaaa
elfim hadi pazartesi regl var mı yok mu yazarsın, hayırlısı olsun canım
yarenim, ayağını kırdığı günün ertesi gittik işte
her gün arıyorum.. şimdi aradım bu gece gelseniz iyi olucak ama cumartesi geliyosanız siz bilirsiniz şartlandırmayın kendinizi dedi :44:
Fundam randevular normal tatlım yaa hiç sıklaşmadı, nedense bende bu ara bi pasiflik var
hayırdır cnm niye trip yaptı randevu yok diye mi(
evet kızlar yaa, dün gece okadar sırnaştı şirinlikler yaptıohh afiyet bal şeker olsunevet canım çok güzell..
nektar ne oldu kız sana biraz fındık fıstık ceviz yeniye trip yaptı ki
evet kızlar yaa, dün gece okadar sırnaştı şirinlikler yaptı
beni uyukluyodum, randevu beklentisi vardı ondan
fındık fıstık çikolata evet fundam hafta sonu için yesem iyi olucak
ye canım biz fıstıklı baklava yediğimizde :89::89luyodu şaşırdık benim randevular iptal hastayım bu hafta gece gemi geldi yazık ya
Ben eşimi kıramıyorum ya dün çok uykumda vardı ama bi baktım olan olmuş :))
elfim hadi pazartesi regl var mı yok mu yazarsın, hayırlısı olsun canım
yarenim, ayağını kırdığı günün ertesi gittik işte
her gün arıyorum.. şimdi aradım bu gece gelseniz iyi olucak ama cumartesi geliyosanız siz bilirsiniz şartlandırmayın kendinizi dedi :44:
ay canım da baklava çekiyo bu aralar, dur söylim gelirken alsın :89:ye canım biz fıstıklı baklava yediğimizde :89::89luyodu şaşırdık benim randevular iptal hastayım bu hafta gece gemi geldi yazık ya
zuzuş, çalışırken bizim cumartesi randevunun şart olduğu geceydi ama insanın cumartesi en çabuk uykusu geliyo, tüm haftanın yorgunluğu felandünde benimki sırnaştı, hadi cumalayalım diye..ama bende aynı senin gibiyim , bi üşengeçlik ki sorma..bide buhafta uykumu alamadım hiç, sabahları zor kalkıyorum diye olmaz dedim...
cumartesi cicilerini giyceksin ozaman diye söz aldı benden :)) öle uyudu :))
gel şöle göğsümde dur 2 dk bari diyo
bu aralar hiç gitmiyomuşum hemen uyuyomuşum
:89:Ben eşimi kıramıyorum ya dün çok uykumda vardı ama bi baktım olan olmuş :))
Gerçekten farkediyor mu yaBen de geçen hafta çok baklava falan yemiştim ondan mı sık sık yapar olmuşuz o zaman
funda :)) geçenlerde baklava almış, yediler yemekten sonra kaynanamlar falan ...bana kaş göz işareti yapıyo annesigillerde
funda :)) geçenlerde baklava almış, yediler yemekten sonra kaynanamlar falan ...bana kaş göz işareti yapıyo annesigillerde
bende hiç kıramıyorum bu konuda
ay canım da baklava çekiyo bu aralar, dur söylim gelirken alsın :89:
zuzuş, çalışırken bizim cumartesi randevunun şart olduğu geceydi ama insanın cumartesi en çabuk uykusu geliyo, tüm haftanın yorgunluğu felancuma erken yat bari, cumartesi gecesi uyuklama
ben de cici giymeye çok üşeniyorum yaa, geçen mavi ciciler var üzerimde, benimkisi hücum vaziyetinde
yaa dur diyorum bişeyler desene? ne diycem diyo.. + maviler sana çok yakışmış falan felan
- maviler sana çok yakışmış aşkım + hayda devamgiyesi de gelmiyo insanın
:89:
Ben bazen kırıyorum yaa, çok sık istediği zaman yapmak gelmiyor içimden, o da fazla ısrar etmiyor napsın
bugün şekerpare yapim diyorum, oraya götürürüm, şerbetini orda yaparım diyorumiyimiş canım her gün aramışın işte. birşey olmaz. evleriniz yakın da değildi yanlış hatırlamıyorsam. yarın giderken birşeyler yap götür bence, senin için yaptım dersin
benimki de çok trip yapar ben olmaz deyince falan. günümüz kötü geçer, hemen duygu sömürüsü yapar, sen artık beni istemiyorsun, çekici gelmiyorum sana artık falan dieçok komikler ya.
bizimki sabah sıkıştırdı valla, işten gelince yaparsın banyonu hem işin stresi de gider die
Ben bazen kırıyorum yaa, çok sık istediği zaman yapmak gelmiyor içimden, o da fazla ısrar etmiyor napsın
ay canım da baklava çekiyo bu aralar, dur söylim gelirken alsın :89:
Zuzuş, çalışırken bizim cumartesi randevunun şart olduğu geceydi ama insanın cumartesi en çabuk uykusu geliyo, tüm haftanın yorgunluğu felanCuma erken yat bari, cumartesi gecesi uyuklama
Ben de cici giymeye çok üşeniyorum yaa, geçen mavi ciciler var üzerimde, benimkisi hücum vaziyetinde
yaa dur diyorum bişeyler desene? Ne diycem diyo.. + maviler sana çok yakışmış falan felan
- maviler sana çok yakışmış aşkım + hayda devamGiyesi de gelmiyo insanın
:89:
bende hep olmaz diyorum çok uykum varsa. Ama sonra nasıl olduysa kandırıyor beni :)) dünde dedim çok uykum var lütfen yatalım önce bi yatağa geçelim sonra yatarız dedi tuttu elimden götürdü :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?