2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Ay çok güldüm bu fıkraya

Temel, Dursun'a arabasının öyküsünü anlatiyordu:

Temel: - "Bir gün otostop yapiy......ordum ki önümde, bu arabayla, mini etekli güzel bir bayan durdu ve beni arabasina aldı.

Bir süre gittikten sonra kadın arabayi kuytu bir köşeye çekti.Mini etegini yukari çekip, dudaklarini islatti ve.. Benden ne istersen alabilirsin” dedi.. - " Ben de arabasını aldım."

Dursun : "İyi etmişşin Temel, zaten mini etek sana hiç yakışmazdı.''

süpppppppppeeeeer

annelik sitesi ne kızbiderlerin gelmişte olabilir

yok ben ona üye olmadım..

:)) ya tam adını hatırlamıyorum, annelik ve hamilelik le ilgili hediye kitap veren bi site vardı ordan üye oldum..
Kargo parasını veriyosun bitek o :))

ben de geldim ama buralar ıssız kalmış herkes yemekte anlaşılan.

yemekten dönen herkese benden birer bardak suuuu

Merhaba kızlarrrrrrrrrrr. Bugün erken kalkıcam diye şartladım kendimi ama yok anacım gözüm açılmıyor. Saati yarım saat daha geçe kuruyorum gözlerimin kapanmasıyla uykuya dalıyorum hemen. En son saat 11.45ti attım artık kendimi yataktan güya erken kalkıcaktım Neyse mutfağı toparladım akşam savaş alanına dönmüş yine. Hava mis gibi bugün bütün camları açtım evi havalandırıyorum. Yarınki dersim de iptal resmi tatil olduğu için. Zuzuş senin de iş olmaz o zaman yarın dimi??

ben de geldim ama buralar ıssız kalmış herkes yemekte anlaşılan.

yemekten dönen herkese benden birer bardak suuuu

Bugün sıcak içecek yok mu cnm, tamam suyu tercih ederim zaten teşekkürlerrr

hangi iş kıss

için dışın makarna oldu
daha geçen sen değilmiyin :))

ekmek öylesen getirmezlermi ben fırını arıyorum kaçtane istiyosam söylüyorum eve getiriyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…