- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
ne geldi acaba sana zuzu
ay çok güldüm bu fıkraya
Temel, dursun'a arabasının öyküsünü anlatiyordu:
Temel: - "bir gün otostop yapiy......ordum ki önümde, bu arabayla, mini etekli güzel bir bayan durdu ve beni arabasina aldı.
Bir süre gittikten sonra kadın arabayi kuytu bir köşeye çekti.mini etegini yukari çekip, dudaklarini islatti ve.. Benden ne istersen alabilirsin” dedi.. - " ben de arabasını aldım."
dursun : "iyi etmişşin temel, zaten mini etek sana hiç yakışmazdı.''
annelik sitesindenmi ne başvuru yapmıştım
öyle denemelik omu geldi acaba :))))
bide eşimin çalıştığı yerden bi kadın zayıflama ilacı sipariş etmişti eşinden gizli..benm adresi verdiler..
benim favorilerim şebo ve hayko
annelik sitesi ne kızbiderlerin gelmişte olabilir
:118::118::118::118::122::122::122::122::124::124::124:
Huhhh cana geldim
ben de geldim ama buralar ıssız kalmış herkes yemekte anlaşılan.
yemekten dönen herkese benden birer bardak suuuu
ben daha yemeğimi yeni sipariş ettim.
Ben cumaları geç yiyorum acıktım
Bugün sıcak içecek yok mu cnm, tamam suyu tercih ederim zaten teşekkürlerrr
Merhaba kızlarrrrrrrrrrr. Bugün erken kalkıcam diye şartladım kendimi ama yok anacım gözüm açılmıyor. Saati yarım saat daha geçe kuruyorum gözlerimin kapanmasıyla uykuya dalıyorum hemen. En son saat 11.45ti attım artık kendimi yataktan güya erken kalkıcaktımNeyse mutfağı toparladım akşam savaş alanına dönmüş yine. Hava mis gibi bugün bütün camları açtım evi havalandırıyorum. Yarınki dersim de iptal resmi tatil olduğu için. Zuzuş senin de iş olmaz o zaman yarın dimi??
Bugün sıcak içecek yok mu cnm, tamam suyu tercih ederim zaten teşekkürlerrr
Evde ekmek kalmamış ben de daha kahvaltı etmedim muz yedim su içtim, ayyyyy muzun üstüne su içmişim farkında diilim bağırsakları bozmayayım
Makarna yapıcam kendime kahvaltı olarak başka bişey yok çünkü evde.
evde ekmek kalmamış ben de daha kahvaltı etmedim muz yedim su içtim, ayyyyy muzun üstüne su içmişim farkında diilim bağırsakları bozmayayım
Makarna yapıcam kendime kahvaltı olarak başka bişey yok çünkü evde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?