- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
sabah erken saate randevulaşın AlishiamBizde de ışıklar kapalı olur genelde, en az ışık veren şey neyse o açılır görünmesin diyeSabah yapalım artık özledim karanlıkta bişey görünmüyor diyo bi de geçenlerde
:44: tansiyonunla ilgili sorunun yok dimmi elfiKızlar benim yüzüm yanıyor klimayı kapatıncada üşüyorum ne oluyor bana yaaa
sabah erken saate randevulaşın Alishiam
:44: tansiyonunla ilgili sorunun yok dimmi elfi
Tansiyonum genelde düşüktür. Bi kaç kere hapşurdum şimdi inş. grip flan olmam
azıcık ders çalışayım dedim nasıl kaynatmışsınız öyle :))))
size tavsiye ederim; ben hani şu cam bardakalarda mumlar oluyor ya çikolata vanilyakokulu onlardan almştım uyumadan önce yakıyorum yatak odasında... çok güzel romatik oluyor öneririm.
Ben bi çikolata yiyeyim en iyisi
ben üşüyorum kızlar yaa nası giyiyosunuz bu havada :26:
Kızlar benim yüzüm yanıyor klimayı kapatıncada üşüyorum ne oluyor bana yaaa
Bi çiko da bana lütfeeeeeeeeeen. Çikolatam da kalmamış evde, kakaolu pötibör var onunla idare edeyim
700 ml lik şişemi bitirdim akşama kadar 1,5 lt yaparım ben bu gidişle
azıcık ders çalışayım dedim nasıl kaynatmışsınız öyle :))))
size tavsiye ederim; ben hani şu cam bardakalarda mumlar oluyor ya çikolata vanilyakokulu onlardan almştım uyumadan önce yakıyorum yatak odasında... çok güzel romatik oluyor öneririm.
adaşım ya bizim huylarımız da aynı demek ki. ben de kış boyunca hiç giymedim, hala da giymiyorum. ne zaman tshirt giymeye başlarız o zaman diyorum ben de
Hoşgeldin cnm nasılsın özlettin kendini.kızlarr slmm,
şükür kavuşturanaa yaa bizim internette arada problem oluyo giremiyorum böle bi baktım açılmış nasılsınız bakalım çok özledim sizi:))
Benim çekmecemi görsen mini market :))
hoşgeldin bol merak etmiştik seni iyisin dimi bi sorun yok
bebiş nasıl?
kızlarr slmm,
şükür kavuşturanaa yaa bizim internette arada problem oluyo giremiyorum böle bi baktım açılmış nasılsınız bakalım çok özledim sizi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?