2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Bizde de ışıklar kapalı olur genelde, en az ışık veren şey neyse o açılır görünmesin diye Sabah yapalım artık özledim karanlıkta bişey görünmüyor diyo bi de geçenlerde
sabah erken saate randevulaşın Alishiam
Kızlar benim yüzüm yanıyor klimayı kapatıncada üşüyorum ne oluyor bana yaaa
:44: tansiyonunla ilgili sorunun yok dimmi elfi

sabah erken saate randevulaşın Alishiam

:44: tansiyonunla ilgili sorunun yok dimmi elfi

Sabah sabah da en sevmediğim şeydir ama geçenlerde yaptık hevesini aldı azcık :))

Elficim üşüme benim adet belirtilerimdendir genelde ama yüzün neden yanıyor onu bilemiyorum:44:

Tansiyonum genelde düşüktür. Bi kaç kere hapşurdum şimdi inş. grip flan olmam

inşallah :26: dikkat et canım, sabah bıcı yaptın çıktın üşüdün mü acaba ondandır belki..

kızlar ben gidip mutfağımı bi topliycam, daha kahvaltı bulaşıkları duruyo
tavuk çıkartıyım buzluktan, tavuklu pilavın yanına ne yapsam ki ben ya :26:

su içmedim hiç, şişemi doldurayım..hadi herkes bi bardak su içsinn
gelirim birazdan

azıcık ders çalışayım dedim nasıl kaynatmışsınız öyle :))))

size tavsiye ederim; ben hani şu cam bardakalarda mumlar oluyor ya çikolata vanilyakokulu onlardan almştım uyumadan önce yakıyorum yatak odasında... çok güzel romatik oluyor öneririm.

Ay sabah sabah mı olurmuş yaaa..benimkide mırıldanıyoda bi yüz versem ister, hadi yazın neysede..hoş yaz bile olsa uyurum daha iyi :))

geçenlerde işte o da söleniyodu..yaz gelsin bakarız dedim..hıı diyo yazı da gördük, çok yapıyon ya Dedi bana

..ay vanilyalı çikolatalımı,, ay burda yok galiba hiç denk gelmedim..normal mum var:44:

ben üşüyorum kızlar yaa nası giyiyosunuz bu havada :26:

adaşım ya bizim huylarımız da aynı demek ki. ben de kış boyunca hiç giymedim, hala da giymiyorum. ne zaman tshirt giymeye başlarız o zaman diyorum ben de

Kızlar benim yüzüm yanıyor klimayı kapatıncada üşüyorum ne oluyor bana yaaa

canım üşütmüşündür. dikkat et. havalar bir garip ya bu aralar, dengemiz bozuldu. ben de öyleyim. bi terleyip ceketi çıkıyorum, sonra üşüyüp geri giyiyorum. ortası yok vücut ısımın

kızlarr slmm,
şükür kavuşturanaa yaa bizim internette arada problem oluyo giremiyorum böle bi baktım açılmış nasılsınız bakalım çok özledim sizi:))

Bayılırım muma, çikolatalısına ben de denk gelmedim hiç, meyve kokulu olanları var genelde. Ama çikolatalı tam olur gerçekten yatak odasına

adaşım ya bizim huylarımız da aynı demek ki. ben de kış boyunca hiç giymedim, hala da giymiyorum. ne zaman tshirt giymeye başlarız o zaman diyorum ben de

Walla ya yaz gelsin diye sabırsızlıkla bekliyorum. Hele o yorganı üstümden atıp rahat rahat uyumayı nasıl özledim. Soğuktan yapışıp kalıyorum yorgana. Evde uzanıp tv izlerken bile mutlaka polarım üstümdedir.
kızlarr slmm,
şükür kavuşturanaa yaa bizim internette arada problem oluyo giremiyorum böle bi baktım açılmış nasılsınız bakalım çok özledim sizi:))
Hoşgeldin cnm nasılsın özlettin kendini.
Benim çekmecemi görsen mini market :))

Ben de her markete gidişimde toplarım ne varsa çocuk gibi, ama ilk gün biter hepsi yine aç kalırım

hoşgeldin bol merak etmiştik seni iyisin dimi bi sorun yok

bebiş nasıl?

saol tatlım geçmişe bakamdım hiç iyiyim çok şükür bel ağrılarım dışında pztsi işe gelemedim çok kötüydüm ara ara kötü yokluyo sadece bu ağrılar bel fıtığım var bide benim zorlıcak gibi gözüküyor bakalım hayırlısı bebişim ii çok şükür haftaya 2'li testimiz olacakve belki cinsiyetide görecez heyecanla bekliyoruz işte

kızlarr slmm,

Hoşgeldin kızz..merak ettik seni....
Nasılsın .hamişlikj nasıl gidiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…