2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

oh ohh ne güzel..
Bol senin belirtilerin nelerdi..elfii ve ayşe de biraz şüphe ediyolar kendilerinden :)))

tşk ederim kızlar valla buraya giremeyince nasıl sıkıldım anlatamam size diyodum kızlar kaynatıyodur şimdi ne güzel yine nette problem olmazsa burdayız şimdilik bebişimizle:))

oh ohh ne güzel..
Bol senin belirtilerin nelerdi..elfii ve ayşe de biraz şüphe ediyolar kendilerinden :)))

aa gerçekten zuzu bol'a soralım dimi?

Bol'cum benim dün sabah mide bulantım oldu en son regl tarihim de 2 Nisan. Sence hamileysem bu kadar kısa zamanda belirti gösterir mi?:26:

oh ohh ne güzel..

hadiyaaaaaaaa
inanmıyorum:)) okumadım geçmişi ya valla benim göğüslerde bi ağrım olmuştu ve şişmişti sonra bide öksürüyodum mesela midem bulanıyodu ve 2 kez de baş dönmem olmuştu ee kızlardaki belirtiler neler?

aa gerçekten zuzu bol'a soralım dimi?

Bol'cum benim dün sabah mide bulantım oldu en son regl tarihim de 2 Nisan. Sence hamileysem bu kadar kısa zamanda belirti gösterir mi?:26:

cnm olabilir inan belli olmuyo benim adetten 1 hafta sonra göğüslerde şişkinlik olmuştu mesela ozamn bebiş olmuş belirti erken olabiliyo yani sen haftaya bi test yaptır bakalım ben 1 hafta kala evde yaptım negatif çıkmıştı sonra tam adet günü yapmıştım biliyosunuz ozamn pozitifti:)kaçamakmı oldu sizdede:)

Ay ne biliim biz bilerek bişi yapmadık tabi ama
Ben de adetim gelmezse o zaman yapayım testi diyorum bakalım cnm :26:

Son düzenleme:

Benim göğüslerimde ağrı yokta çok hassas sanki gıdıklanıyor gibi :) midem bulanıyor sadece.

Benim hamilelikle bi alakası yok ama, nedense göğüs uçlarım acıyor dokununca...büyüyolarmı ne

Ayşecik yaptığın espürük de cuk oturdu yanee
Alo çiko hattı

Ay ne biliim biz bilerek bişi yapmadık tabi ama
Ben de adetim gelmezse o zaman yapayım testi diyorum bakalım cnm :26:

Benim göğüslerimde ağrı yokta çok hassas sanki gıdıklanıyor gibi :) midem bulanıyor sadece.

ayyy hadi hayırlısı valla ben heyecan yaptım şimdi elfi senin son adet tarihin ne zaman?
kızlar ama adetten 1 hafta önce kanda bakılırsa yine çıkar haberiniz olsn adet gününü beklemenize gerek yok ben olmaz diye düşündüğüm için yaptırmamıştım ama oldu

Benim hamilelikle bi alakası yok ama, nedense göğüs uçlarım acıyor dokununca...büyüyolarmı ne

Ayşecik yaptığın espürük de cuk oturdu yanee
Alo çiko hattı

ben de istiyorum alo çiko hattı yaa, imza toplayalım buraya da getirsinler o uygulamayı

Walla cnm kan tahlili artık geçti bugün cuma adetimi bekliyim ben en iyisi, gerçi üstüne görme falan da oluyor ne biliyim. Ben de olmaz diye düşünüyorum olmazsa da sevinicem erken çünkü daha bizim için:44:

ya ben baktım da bolcum sizin eylül ekim gelinleri topiğinde de hamişler varmış. gerçekten hızlı çıkmış 2010 gelinleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…