saol tatlım geçmişe bakamdım hiç iyiyim çok şükür bel ağrılarım dışında pztsi işe gelemedim çok kötüydüm ara ara kötü yokluyo sadece bu ağrılar bel fıtığım var bide benim zorlıcak gibi gözüküyor bakalım hayırlısı bebişim ii çok şükür haftaya 2'li testimiz olacakve belki cinsiyetide görecez heyecanla bekliyoruz işte
oh ohh ne güzel..
Bol senin belirtilerin nelerdi..elfii ve ayşe de biraz şüphe ediyolar kendilerinden :)))
oh ohh ne güzel..
Bol senin belirtilerin nelerdi..elfii ve ayşe de biraz şüphe ediyolar kendilerinden :)))
Sirken çalışmaların ne durumda:126:
aa gerçekten zuzu bol'a soralım dimi?
Bol'cum benim dün sabah mide bulantım oldu en son regl tarihim de 2 Nisan. Sence hamileysem bu kadar kısa zamanda belirti gösterir mi?:26:
cnm olabilir inan belli olmuyo benim adetten 1 hafta sonra göğüslerde şişkinlik olmuştu mesela ozamn bebiş olmuş belirti erken olabiliyo yani sen haftaya bi test yaptır bakalım ben 1 hafta kala evde yaptım negatif çıkmıştı sonra tam adet günü yapmıştım biliyosunuz ozamn pozitifti:)kaçamakmı oldu sizdede:)
Bol gelmiş hoş geldin canımcım
çikolata falan dediniz bak canım çekti
hadiyaaaaaaaa
inanmıyorum:)) okumadım geçmişi ya valla benim göğüslerde bi ağrım olmuştu ve şişmişti sonra bide öksürüyodum mesela midem bulanıyodu ve 2 kez de baş dönmem olmuştu ee kızlardaki belirtiler neler?
dün baya güzel çalıştım; 3 sayfa da yazdım hatta. Tez gibi bastıracakmışım. Her gün 2-3 sayfa yazsam bu iş 10 güne kalmadan biter :d
Benim göğüslerimde ağrı yokta çok hassas sanki gıdıklanıyor gibi :) midem bulanıyor sadece.
Ay ne biliim biz bilerek bişi yapmadık tabi ama
Ben de adetim gelmezse o zaman yapayım testi diyorum bakalım cnm :26:
Benim göğüslerimde ağrı yokta çok hassas sanki gıdıklanıyor gibi :) midem bulanıyor sadece.
Benim hamilelikle bi alakası yok ama, nedense göğüs uçlarım acıyor dokununca...büyüyolarmı ne
Ayşecik yaptığın espürük de cuk oturdu yanee
Alo çiko hattı
Benim göğüslerimde de bi halt yok eskiden nasılsa aynı
ayyy hadi hayırlısı valla ben heyecan yaptım şimdi elfi senin son adet tarihin ne zaman?
kızlar ama adetten 1 hafta önce kanda bakılırsa yine çıkar haberiniz olsn adet gününü beklemenize gerek yok ben olmaz diye düşündüğüm için yaptırmamıştım ama oldu
saol tatlım geçmişe bakamdım hiç iyiyim çok şükür bel ağrılarım dışında pztsi işe gelemedim çok kötüydüm ara ara kötü yokluyo sadece bu ağrılar bel fıtığım var bide benim zorlıcak gibi gözüküyor bakalım hayırlısı bebişim ii çok şükür haftaya 2'li testimiz olacakve belki cinsiyetide görecez heyecanla bekliyoruz işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?