2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Canım ben SAT 27 mart
28 günde bir oluyorum 24 nisana bekliyorum ama bugün sanki karnım ağrıyor boşuna evham yapıyorda olabilirim. Bende lazer için şimdi olmamasını istiyordum ama olursada çok sevinirim

Benim sanki regli dönemlerim yaklaşırken içime bir tane canavar kaçıyor... çok alıngan oluyorum olur olmaz her şeyden kavga çıkarmaya çalışıyorum allahtan eşim anlayışlı da fazla üstüme gelmiyor.Ama ben onun çok üstüne gidiyorum.

iste bakkaldan getirsinler cnm nası olsa sizin orda işler kolay, bak ben pötiböre kaldım

benim hamilelikle bi alakası yok ama, nedense göğüs uçlarım acıyor dokununca...büyüyolarmı ne

Ayşecik yaptığın espürük de cuk oturdu yanee
Alo çiko hattı

valla kızlar burda bakkal yok sanayi çünkü burası..

valla kızlar burda bakkal yok sanayi çünkü burası..

Tühhh olmadı o zaman. Eve giderken alırsınız o zmn canım. Belki de o zamana kadar isteğin geçer.

Kızlar ben artık kaçıyorum öğrencim gelir az sonra toparlanayım. Yine girerim gitmemiş olursanız zaten bi saatcik sürecek

Canım ben SAT 27 mart
28 günde bir oluyorum 24 nisana bekliyorum ama bugün sanki karnım ağrıyor boşuna evham yapıyorda olabilirim. Bende lazer için şimdi olmamasını istiyordum ama olursada çok sevinirim

az kalmış cnm senin ozamn kısmet bekleyelim bakalım ozamn benim lazerde yarım kaldı zaten memnunda değildim sonra devam ederima artık..

Uykum geldi...
öğleden beri aynı iş var elimde Topu topu yarım saatlik iş bide

Size takıldım gene...
Ay şunu bitireyim fenalık geldi artık gelirim yine....

Ben de gidiyorum da... Kaç seans gittin?? taramalar hariç?

9 seans gittim tüm vucüt. Genitalin üstü ve kol altı bitti gibi bişey. Kollarımda çok güzel oldu bacaklarımda ve genital altında pek bi gelişme yok 15 seanslık almıştım paket halinde. 6 hakkım var hepsini kullanmak istiyorum

Senin kaç seans oldu. Bide makinenin adı ne?

bende de vanilya kokulusu var ama hiç yakmadım yatak odasına, deniycem

Nektarcım bi domates çorbası yapabilirsin bide ayran yap yanına
elfimm, domates çorbası sevmiyo benim kociş ayran fikri güzel, patates çorbası mı yapsam ki :26:

kızlarr slmm,
şükür kavuşturanaa yaa bizim internette arada problem oluyo giremiyorum böle bi baktım açılmış nasılsınız bakalım çok özledim sizi:))
hoşgeldin bol ben de sorucaktım bebişi, ilerleyen sayfalarda okudum ki iyimişsiniz

Ben de her markete gidişimde toplarım ne varsa çocuk gibi, ama ilk gün biter hepsi yine aç kalırım
benim de abur cubur çekmecem var evde,hep dolu evdeyken hiç bişi çekmiyo canım işteyken hep evdeki çekmeceyi düşünüyodum

canım sıkılıyo, ev işi yapasım da yok

Ben alexandrite lazere gidiyorum. 3 seans gittim; çok azaldı hatta bacaklarımdakiler bitti gibi bir şey.. ancak koltuk altı ve genital bölgem içinbir iki seans daha gitmem gerekecek.

Ben alexandrite lazere gidiyorum. 3 seans gittim; çok azaldı hatta bacaklarımdakiler bitti gibi bir şey.. ancak koltuk altı ve genital bölgem içinbir iki seans daha gitmem gerekecek.

Benim tüylerim sarı diye alexandrite görmedim diot benim makinem. Alex daha iyi ama

saol cnm sende çıktın heralde işten hayırlısı olsn inşallh daha iyilerini bulursn..

bende bu yaz çıksın kışın gidicem lazere..kollarım için

ya ben çikolata yerken dişim ağrıyor ya...sanki arkadaki sişimin içi boşmuşda hepsi oraya doluyo sızlıyo yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…