ya ben baktım da bolcum sizin eylül ekim gelinleri topiğinde de hamişler varmış. gerçekten hızlı çıkmış 2010 gelinleri
ayyy hadi hayırlısı valla ben heyecan yaptım şimdi elfi senin son adet tarihin ne zaman?
kızlar ama adetten 1 hafta önce kanda bakılırsa yine çıkar haberiniz olsn adet gününü beklemenize gerek yok ben olmaz diye düşündüğüm için yaptırmamıştım ama oldu
iste bakkaldan getirsinler cnmnası olsa sizin orda işler kolay, bak ben pötiböre kaldım
benim hamilelikle bi alakası yok ama, nedense göğüs uçlarım acıyor dokununca...büyüyolarmı ne
Ayşecik yaptığın espürük de cuk oturdu yanee
Alo çiko hattı
elfida lazer epilasyona mı gidiyorsun???
valla kızlar burda bakkal yok sanayi çünkü burası..
Canım ben SAT 27 mart
28 günde bir oluyorum 24 nisana bekliyorum ama bugün sanki karnım ağrıyor boşuna evham yapıyorda olabilirim. Bende lazer için şimdi olmamasını istiyordum ama olursada çok sevinirim
Evet canım ....
Ben de gidiyorum da... Kaç seans gittin?? taramalar hariç?
bende de vanilya kokulusu var ama hiç yakmadım yatak odasına, deniycemazıcık ders çalışayım dedim nasıl kaynatmışsınız öyle :))))
size tavsiye ederim; ben hani şu cam bardakalarda mumlar oluyor ya çikolata vanilyakokulu onlardan almştım uyumadan önce yakıyorum yatak odasında... çok güzel romatik oluyor öneririm.
elfimm, domates çorbası sevmiyo benim kocişNektarcım bi domates çorbası yapabilirsin bide ayran yap yanına
hoşgeldin bolkızlarr slmm,
şükür kavuşturanaa yaa bizim internette arada problem oluyo giremiyorum böle bi baktım açılmış nasılsınız bakalım çok özledim sizi:))
benim de abur cubur çekmecem var evde,hep dolu evdeyken hiç bişi çekmiyo canım işteyken hep evdeki çekmeceyi düşünüyodumBen de her markete gidişimde toplarım ne varsa çocuk gibi, ama ilk gün biter hepsi yine aç kalırım
9 seans gittim tüm vucüt. Genitalin üstü ve kol altı bitti gibi bişey. Kollarımda çok güzel oldu bacaklarımda ve genital altında pek bi gelişme yok 15 seanslık almıştım paket halinde. 6 hakkım var hepsini kullanmak istiyorum
Senin kaç seans oldu. Bide makinenin adı ne?
Ben alexandrite lazere gidiyorum. 3 seans gittim; çok azaldı hatta bacaklarımdakiler bitti gibi bir şey.. ancak koltuk altı ve genital bölgem içinbir iki seans daha gitmem gerekecek.
bende de vanilya kokulusu var ama hiç yakmadım yatak odasına, deniycem
elfimm, domates çorbası sevmiyo benim kocişayran fikri güzel, patates çorbası mı yapsam ki :26:
hoşgeldin bolben de sorucaktım bebişi, ilerleyen sayfalarda okudum ki iyimişsiniz
benim de abur cubur çekmecem var evde,hep dolu evdeyken hiç bişi çekmiyo canım işteyken hep evdeki çekmeceyi düşünüyodum
canım sıkılıyo, ev işi yapasım da yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?