2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yok canım genital için başlamıştım ince değil..devam edicem..1.5 ayda çıkıyo senindemi öyle

Evet benimde öyle 14 mayısta seansım var şu an yok daha çıkmadı son seansı alex ile yaptı azalma yok dedim zaten çok şikayetçiyim ordan alex isticem bundan sonrası için genital ve kol altına

fnda dökülme olmadı mı? benimkler hep döküldü; şimdi çıkanlar da çok az tek tük.
ay ne güzel geri çıkmadımı..benim belli bölgede az bi dökülme var
ayy yaptırdıktan sonra tamamen dökülüyoda 1.5 ay çıkmıyo ya süper oluyo
bide benim canım acıyo sizinde öyle oluyomu

ben de çok istiyorum malum bölge için lazer. inşallah ülkeme dönünce artık

ablam da şöle demişti diye hatırlıyorum ; 1 seansı 70 lira..

1 seans kaç dk sürüyor

ay ne güzel geri çıkmadımı..benim belli bölgede az bi dökülme var
ayy yaptırdıktan sonra tamamen dökülüyoda 1.5 ay çıkmıyo ya süper oluyo
bide benim canım acıyo sizinde öyle oluyomu

Ben genital bölgeye yaptırmadan önce emla krem kullanıyorum uyuştuğundan pek anlamıyorum diğer bölgere de alıştım

ablam da şöle demişti diye hatırlıyorum ; 1 seansı 70 lira..

1 seans kaç dk sürüyor

bölgeye ve tüylerin yoğunluğuna göre degişiyor: ilk gittiğimde yarım bacak koltuk altı bikini bölgesi için 350 lira ödedim. ama son gittğimde hepsi için 125 ödemiştim.

zuzucum fiyattan çok makine önemli Ipl ise 70 tl si çöpe gidiyor. Seans başı dediği saat olarak değil ama atıyorum yarım bacaksa ne kadar sürerse o bi seans oluyor. Sadece iğneli epilasyonda saat başı oluyor. Aslında en etkilisi iğne. Benim yüzümde sarılar vardı onları bile bitirdim iğneli ile . Ama acısı çok fazla ve çok uzun sürüyor

özel msj için 10 dk beklemeye sinir oluyorum ...

olduk olcağımız kadar funda

vardır tatlım ama buranın fiyatları çok uçuk. misal sadece bikini bölgesi siri 35 tl. bacak 35 tl. koltuk altı 15 tl.

lazerin fiyatlarını sormak dahi istemiyorummm

bölgeye ve tüylerin yoğunluğuna göre degişiyor: ilk gittiğimde yarım bacak koltuk altı bikini bölgesi için 350 lira ödedim. ama son gittğimde hepsi için 125 ödemiştim.

fundacım alex etkili ama benim tüylerimi görmüyort onun için diot seçtim ben

yarenay ne kadar pahalıymış
elfi lazerde tüylerin koyu olması lazımmış etkili olması için
emla bana hiç etki etmiyo ağda yapmadan önce sürerdim ..sirken ucuzmuş ya ben oraya sadece 150 veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…