canım ne güzel ya. ailenin yanına gideceksin. Allah'ım bana da göstersin o günleri inşallah. her anının tadını çıkar canım. inşallah hava çooook güzel olur
sağol yarenaycım valla okadar özledimki anlatamam..inşallah sende yakın bi zamanda gidersin..benim annem gelmişti hatırlıyomusun sende keşke benim annemde gelebilse falan demiştin annen ablan için gelmişti görmüştün..belki bi vesile olur sende gidersin izmire
:))) Akşamları insan görmek ne güzel buralarda. Savaş çıkmadı mı yani elfi görümcen konuşmadı demek ki aman iyi olmuş deli midir nedir
günaydın kızlar ben çıktıktan sonrada baya sohbet koyulaşmış ay elfi senin adına çok üzülüyorum canım görümcen iyice saçmalamaya başladı..annesi hepinizin psikolojisini bozmuş çok zor baş etmek allah sana güç kuvvet sabır versin...
sağlam bünyen varmış..
kızlar ben bugün yola çıkıyorumay inşallah hava güzel olurda güzel vakit geçiririm
Öyle bi bakayım dedim hergün net başında olduğum için evde görmek bile istemiyorum :) Cadı akşam harekete geçmemiş sabahta sordum yapmış işlerinin bi kısmını kapının önünü temizlemiş komposto dökülmüştü ya
fundacım eşimin sayesinde baş ediyorum gücümde kuvvetimde o. Öncelikle allah sağ salim gitmeni nasip etsin sonra anneciğine kavuşmasını nasip etsin. Hava kötü bile olsa sıkma canını ailenle yine güzel geçer
kızlar hızlı ve öfkeli serisinin son filmine bilet aldım fırsat sitesinden 2 kişi 10 tleşime mesaj attım süpersin hayatım yazmış.
enişteme de sinir oldum yine. ablam dedi alayım mı biz de gideriz, adam "o çocuk filmi" dedi yakızın da hevesini kursağında bıraktı gıcık
ay yaşı çok büyükmüş ya 16 yaş çok fazlayazık etmişablan kendine
kardeşimebu arada seni bu saatte burda görmeyi neye borçluyuz nektarcım
17ay yaşı çok büyükmüş ya 16 yaş çok fazlayazık etmişablan kendine
canım valla biz uyardık onu çok. hatta ailemiz karşı çıktı, yok dedi olmaz dedi. ama kimseyi dinlemedi maalesef. flört döneminde ablamın üstüne titrerdi eniştem, ne istese yapardı. hep öyle gidecek sandı ama öyle olmuyor işte. ablam daha 29 yaşında düşünsenize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?