2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydın kızlar ben çıktıktan sonrada baya sohbet koyulaşmış ay elfi senin adına çok üzülüyorum canım görümcen iyice saçmalamaya başladı..annesi hepinizin psikolojisini bozmuş çok zor baş etmek allah sana güç kuvvet sabır versin...
sağlam bünyen varmış..
kızlar ben bugün yola çıkıyorumay inşallah hava güzel olurda güzel vakit geçiririm

canım ne güzel ya. ailenin yanına gideceksin. Allah'ım bana da göstersin o günleri inşallah. her anının tadını çıkar canım. inşallah hava çooook güzel olur

canım ne güzel ya. ailenin yanına gideceksin. Allah'ım bana da göstersin o günleri inşallah. her anının tadını çıkar canım. inşallah hava çooook güzel olur

sağol yarenaycım valla okadar özledimki anlatamam..inşallah sende yakın bi zamanda gidersin..benim annem gelmişti hatırlıyomusun sende keşke benim annemde gelebilse falan demiştin annen ablan için gelmişti görmüştün..belki bi vesile olur sende gidersin izmire

inşallah canım

:))) Akşamları insan görmek ne güzel buralarda. Savaş çıkmadı mı yani elfi görümcen konuşmadı demek ki aman iyi olmuş deli midir nedir

Öyle bi bakayım dedim hergün net başında olduğum için evde görmek bile istemiyorum :) Cadı akşam harekete geçmemiş sabahta sordum yapmış işlerinin bi kısmını kapının önünü temizlemiş komposto dökülmüştü ya

fundacım eşimin sayesinde baş ediyorum gücümde kuvvetimde o. Öncelikle allah sağ salim gitmeni nasip etsin sonra anneciğine kavuşmasını nasip etsin. Hava kötü bile olsa sıkma canını ailenle yine güzel geçer

ne güzel söylemişin elfi gücüm kuvvetimde o demişin
sağol canım evet onların yanında oluyumda başka bişey istemiyorum

kızlar hızlı ve öfkeli serisinin son filmine bilet aldım fırsat sitesinden 2 kişi 10 tl eşime mesaj attım süpersin hayatım yazmış.

enişteme de sinir oldum yine. ablam dedi alayım mı biz de gideriz, adam "o çocuk filmi" dedi ya kızın da hevesini kursağında bıraktı gıcık

ben aldığımda 88. kişiydim ve şuanda bitti biletler. yazık ablama ya. ama biz ona söylemiştik kendinden 17 yaş büyük biriyle evlendiğinde bunları yaşayabileceğini. hep flört döneminde olduğu gibi olacak sandı. şimdi yaş farkı ortaya çıkmaya başlıyor yavaş yavaş

bu arada seni bu saatte burda görmeyi neye borçluyuz nektarcım

ne alaka ya ne çouk filmisiiyi yapmışın canım..aksiyon sanırım dimi ben pek sevmiyorum aksiyon tarzı filmler eşim sever

evet canım aksiyon filmi. biz kocişle severiz aksiyonları. e bi de arabalar olunca işin içinde eşim için muhteşem bir film oluyor

ay yaşı çok büyükmüş ya 16 yaş çok fazlayazık etmişablan kendine

canım valla biz uyardık onu çok. hatta ailemiz karşı çıktı, yok dedi olmaz dedi. ama kimseyi dinlemedi maalesef. flört döneminde ablamın üstüne titrerdi eniştem, ne istese yapardı. hep öyle gidecek sandı ama öyle olmuyor işte. ablam daha 29 yaşında düşünsenize.

bu arada seni bu saatte burda görmeyi neye borçluyuz nektarcım
kardeşime bizde kaldı gece, sabah okula uğurladım, kahvaltı yaptık, ama uyukluyorum şimdi 1-2 saat yatsammı geri napsam :114:
ay yaşı çok büyükmüş ya 16 yaş çok fazlayazık etmişablan kendine
17 p

çokmuş yaş farkları yaa :44:

Son düzenleme:

kıyamam ya :26:görüntü olarak nasıl biri enişten ilk evliliğimi ablan..ablan ne diyo peki şimdi yarenay keşke dinleseymişim falan diyomu yoksa mutlumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…