2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Valla zuzucum 8:30 da evde oluruz hangi ara eyemek yapacaksam bilmiyorum o olmasa mesela eşimle kırardık 2 yumurta içinede sucuk mis gibi valla patates yemeğim kalmışsa pilavda yapabilirim
telide kapalı olmasa dicem margarini dolaptan çıkar oda sıcaklığında kalsın poğaça için

:44:msnden kime dedin...ne alaka bidaha görüşmüceksiniz...
çorba dökme olayımı..kim dökmüştü çorbayı:44:

Msnden görümceme dedim senin psikolojin bozulmuş saol dedi
hasta annene gelip ben daha sizinle görüşmicem mi diceksin
o kadar saçmaladı ki akşam bakalım neler olacak
kendisi döktü herşey şeker olmuş diyo geleyim temizliyim diyorum yok diyor

canım ben becelin yağını kullanıyorum öyle durumlarda...
yumuşak oluyor yaa..dolaptan alıp hemn kullanıyorum...
diğer margarinler sert oluyor çünkü

ömründe bukadar hizmet yapmamıştır napsın, zoruna gitmiş :)))

çok tuhaf bi kişilikleri var anne kızın..boşver naparsa yapsın bırak...
iki gün sonra onlar barışır nasıl olsa anne kıs...

canım ben becelin yağını kullanıyorum öyle durumlarda...
yumuşak oluyor yaa..dolaptan alıp hemn kullanıyorum...
diğer margarinler sert oluyor çünkü
Ben ona hiç dikkat etmiyorum valla bizim almıştım şimdi taş gibidir becel alayım bundan sonra hem daha iyi

ömründe bukadar hizmet yapmamıştır napsın, zoruna gitmiş :)))

çok tuhaf bi kişilikleri var anne kızın..boşver naparsa yapsın bırak...
iki gün sonra onlar barışır nasıl olsa anne kıs...

Aynen öyle sonra kötü olan ben olurum. Ne kadar hastalanamadığım için gergin olsamda susucam bugün

Ay zuzu sağol ya bende hep öyle derim onlar barışır kötü olurum ama niyeyse bugün konuşacaktım dediğini dikkate alıcam karnımda ağrımaya başladı dişimdende öldüm zaten hastayım der susarım

Nektarcım geçmişi okuya okuya mı geliyodun bugün herkesn çenesi düşmüştü :))

Güzel sohbetti

aynen öyle onlar baırışır laflarını unuturlar..sen kötü olursun senin dediklerini vururlar yüzüne...
boşverr hiçççç karışma, eşin girsin istiyosa işin içine ama sen girme derim...

ben eşimin aile meselelerine hiç bulaşmam, bişeymi alıcaklar biyeremi gitcekler..bişey demem, sorarlarsa fikrimi sölerim yinede siz bilirsiniz derim..yoksa bananee

hatta konuşmaya başlayınca bile git mutfağa...
sana laf gelirse zaten eşin gerektiği gibi savunur seni

Kesinlikle savunur laf söyletmez
Bak görümcem yine kocamı kötüledi bana abisi demiş ki niye hergün oraya yemek taşıyoruz
birlikte yememizi istemiyor falan dedi bende bahanelerle geçiştirdimm

Ayy karnım gurulduyor..
Yarenay evdemisin

Bende çıkıyorum iyi akşamlar

aman bırak kopsun elfim valla kafan rahat eder en azından. ama zuzunun dediği gibi sen hiç konuşma. bırak onlar aralarında çözsünler dertlerini. yarın sabahtan bekliyoruz neler olup bitti

Ayy karnım gurulduyor..
Yarenay evdemisin

Bende çıkıyorum iyi akşamlar

zuzuzcum evdeyim. anam geçmişi okuyayım da geleeyim dedim öğleden sonra çeneniz düşmüş ya caramele çok üzüldüm. umarım alışırlar birbirlerine de böyle devam etmez evlilikleri.

ben de bu akşam dolma yapcam. gideyim de başlayım hazırlıklarına. sonrasında bi de spor yapcam

kızlar bugün bi ara girdim çıktım hiç vaktim olmadı öğleden sonra eve geldim camları sildim çamaşırları yıkadım :s bir de mutfak dolapları düzelti. Akşam fırsat bulabilrsem de yatak odasındaki çekmeceleri düzeltecem.

Hafta sonu eşimin amcasını yemeğe davet etmiş kayınvalidem bize. ama öyle bir vakit ki ne öğlen ne de akşam olacak... Öğleden sonra gelsinlermiş... Nedenine gelince görümcem o gün günübirliğine buraya geliyor; o da bulunsun diye... Bu arada görümcem gelinlik provası için geliyor. o gün onunla ben de gidecektim. Kayınvalidem yemekleri annenle biz yaparız siz gidin diyor :/

slm kızlar turkcelde sorun vardı eşime ulaşamadım alışveriş yapamadık aklıma ciğer geldi tavuk ciğeri aldım yol üzeri. geldim onu kızarttım bide bulgur pilavı yaptım patates yemeğide vardı yedik öyle . deminde yarın için çorba yaptım çünkü eve girer girmez k.validem yine aç kaldım dedi yemek vardı dedim canım onu istemedi dedi bende bi çorba yapayım bari dedim yarın için.

görümcemde gelmiş bi annesine bakıp gitmiş bişey dememiş öyle fevri davranıp kararlar alıyor sonra uygulamıyor. K.validem yattı kocişimle oturuyoruz dedim size bi yazayım

İyi geceler

Son düzenleme:
sirken sizin adınıza kayınvalidenizmi davet etmiş:44:

elfii nearıyon kız burdaa :)) gelişmeler neler

günaydın kızlar... bugün perşembe. hafta sonuna hatta ay sonuna az kaldıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…