2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yaa kızlarr kaçgündür, adet olucakmışım gibi ara ara karnıma bi ağrı giriyor..
üşüttüm mü ne halbuki dikkat ediyorum ama:2:

ben kendi araızda acaba çay mı olsun yemek mi derken bana çay olsun oyle yorulma dedi.

ama arayıp çocuklar yemeğe bekliyorlar sizi demiş zuzum :/

ben kendi araızda acaba çay mı olsun yemek mi derken bana çay olsun oyle yorulma dedi.

ama arayıp çocuklar yemeğe bekliyorlar sizi demiş zuzum :/

kaynanana neymiş yaa....o da kendince kendi milletine ayıp olmasın diye senin adına konuşmuş...
ozaman yapsın yemekleri getirsin ...
sana başka onlara başka konuşmak olurmu..kendimi söledi size böle böle dedim diye...

...
tamm iki tencere yemeği yapamıcakmısın, elbette yaparsın ama böyle emrivakileri sevmiyorum yaa..

kıyamam ya :26:görüntü olarak nasıl biri enişten ilk evliliğimi ablan..ablan ne diyo peki şimdi yarenay keşke dinleseymişim falan diyomu yoksa mutlumu

canım ablam öyle kolay kolay kabullenmez hatalarını. ama hamile kaldığında da tam sevinememişti. nereye kadar gideriz böyle bilmiyorum, mutlu değiliz falan demişti. bi de eniştemin küslüğünden bahsetmiştim daha önce fundam, sen burda mıydın bilmiyorum ama. küstüğü zaman duvar olur eniştem, günlerce hatta haftalarca konuşmayabilir. o yüzden idare edilmesi, katlanılması zor bir insandır. bazen çok mutlular ama genelde mutlu değil ablam. söylemese de ben anlıyorum. eşim bana çiçek getirince, masa hazırlayınca falan hep içi bir buruk oluyor. anlıyorum gözlerinden.

mesela cumartesi akşamı mesai kalmıştık biz. eşim mumlar, çiçekler falan güzel bir sofra hazırlamıştı bana. ablam duyunca bir değişik oldu. yüzünden anlaşıldı hemen. eniştem yapmaz hiç böyle şeyler çünkü.

yaa kızlarr kaçgündür, adet olucakmışım gibi ara ara karnıma bi ağrı giriyor..
üşüttüm mü ne halbuki dikkat ediyorum ama:2:

canım havalardan üşütmüşündür. ayaklarına dikkat et. ben bu aralar evde bazen terliksiz geziyorum mesela sıcak diye ama yapmamak lazım. belki sen de böyle yapmışsındır bir ara. ya da banyodan çıkınca üşütmüşündür farkında olmadan.

nasilsiniz nasil gidiyor ???

iyidir sinemcim senden naber?

evet ben burdaydım canım olayları hatırlıyorum..eniştende amma kafasızmış ha gencecik kızla evlenmiş dahada kıymetini bilmiyo..sen eşinin yaptıklarını ablana çok fazla anlatma üzülmesin yazık sen anlatınca o dahada çok beklenti içine girer kavgaları artar..ablan artık o insanı seçmiş onunla mutlu olmasını bilecek ve onun iyi yönlerini görüp kötü yönlerini görmezden gelecek

yarenay evet üşüttüm dememkki..ama üşütmek istemiyorum yaaa bu sefer adetimde çıkıyor bütün acısı

Aşkın yaşı olmaz derlerde o kadar fark olunca mutlaka bi yerden patlak veriyor. Bencede ablana anlatma sende gel burda bize anlat yada arada eniştende varken söyle belki o da benim neyim eksik der

hiç zannetmiyorum elfi..ona da ' çocuk işleri' der geçer..ablası daha da üzülür...
en iyisi anlatmamak....

günaydn kızlar,
yarenaycım üzüldm ablanın durumuna ama kızların dediği gibi bencede anlatma istersen ablana eşinin yaptığı güzellikleri insan ister istemz özeniyo gerçekten zoruna gidiyo ve bu kez dahada çok düşünüyo neden böyle diye..

Aşkın yaşı olmaz derlerde o kadar fark olunca mutlaka bi yerden patlak veriyor. Bencede ablana anlatma sende gel burda bize anlat yada arada eniştende varken söyle belki o da benim neyim eksik der

hiç zannetmiyorum elfi..ona da ' çocuk işleri' der geçer..ablası daha da üzülür...
en iyisi anlatmamak....

canım ben anlatmasam da eve geliyor çiçekleri görüyor. ablamlar 5 senelik evli. eniştem hediye falan alır da çiçek sadece 1 kere almış o da satıcı burnumuza sokmuştu diyor ablam. biz eşimle sarılırken annemin yanında, eniştem "biraz ağır olun annenizin yanında" falan diyen bir tip. annem de "ben çocuklarımı böyle görünce mutlu oluyorum" dedi ama anlayana tabii. öyle sofra falan hazırlamaz hayatta.

ablam da beklentilerini azaltmayı öğrenmeye başladı ama sıfıra indirmek de zor tabii. bakalım herşeyin hayırlısı Allah'tan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…