2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Caramel hadi bizim hatırımıza bugünde alttan alan sen ol kocişinle barış yarında gel bize anlat

elfii belli olmaz canım :)))

funda öyle kötü oluyor yaa, kardeşlerim bizdeyken dikkat etmemiz gerekiyor, ytağa girdiğimzde diyo ay aşkım azdaha şunu yapcaktım zor tuttum kendimi diyoo

elfii belli olmaz canım :)))

funda öyle kötü oluyor yaa, kardeşlerim bizdeyken dikkat etmemiz gerekiyor, ytağa girdiğimzde diyo ay aşkım azdaha şunu yapcaktım zor tuttum kendimi diyoo

fundacım galiba sorun orda bu hafta alışveriş yapmadım ha bugün ha yarın derken hafta ortasına geldik bugün eşimle gidicez markete o zaman karar veririm galiba yemeğe

alışmamız lazım aslında çocuğumuz olursada dikkat etmemiz lazım ..valla bende kendimi bazen zor tutuyorum zuzuallah sevgimizi hiç eksik etmesin kızlar
kolay şeyler seç elfi yorma kendinihatta imkanınız varsa dışarda yeyin..gerçi ay sonu ama

Fundacım kaynanam mide ameliyatı olmuş gibi onu yemem bunu yemem diyor yoksa aklıma geldi gidebilirdik dışarı. Sebze tarzı bişey yapamda yesin

Görümcemde akşama bize gelecekmiş bi daha onunla görüşmicekmişiz son konuşmasını yapacakmış eşimi aradım dedim ki sana küfür de etse karşılık verme psikolojisi baya bozulmuş
Msnden onada öyle dedim saol dedi :))

Yarın anlatırım sanırım akşama kıyamet kopacak

Fundacım kaynanam mide ameliyatı olmuş gibi onu yemem bunu yemem diyor yoksa aklıma geldi gidebilirdik dışarı. Sebze tarzı bişey yapamda yesin

canım 7 de çıkıyosun..ee nezamn gitcn alışverişede nezamn gelip yapıcan yorgun argın...
ne bulduysa onu yesin yaa...
şeytan diyo kır iki yumurta koy önüne..töbe töbe yaaa

:44:msnden kime dedin...ne alaka bidaha görüşmüceksiniz...
çorba dökme olayımı..kim dökmüştü çorbayı:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…