birinde benim bilgisayardan bişeye bakıcaktı eğildi kokusu geldi burnumatam öpücektim baktım kamera karşımda
eve gitmek istiyorumm:84:
kitabıma başlamk istiyorum
eve gitmek istiyorumm:84:
kitabıma başlamk istiyorum
kuytu köşe yokmu oraya çağar orda sıkıştır
Bende önce bitireceğin kesin zuzum bi fırsat bulamıyorum daha yemek yapıcam hala aklımda bi yemek yok
Bende önce bitireceğin kesin zuzum bi fırsat bulamıyorum daha yemek yapıcam hala aklımda bi yemek yok
evdeki yiyecekleri gözden geçir
Caramel hadi bizim hatırımıza bugünde alttan alan sen ol kocişinle barış yarında gel bize anlat
portakal ağacı diye bir sitede tarifler güzel orası bana çok yardımcı oluyor tavsiye ederim
elfii belli olmaz canım :)))
funda öyle kötü oluyor yaa, kardeşlerim bizdeyken dikkat etmemiz gerekiyor, ytağa girdiğimzde diyo ay aşkım azdaha şunu yapcaktım zor tuttum kendimi diyoo
fundacım galiba sorun orda bu hafta alışveriş yapmadım ha bugün ha yarın derken hafta ortasına geldik bugün eşimle gidicez markete o zaman karar veririm galiba yemeğe
elfii hadi akşama ne yemek var bölümüne gidelim gel
Fundacım kaynanam mide ameliyatı olmuş gibi onu yemem bunu yemem diyor yoksa aklıma geldi gidebilirdik dışarı. Sebze tarzı bişey yapamda yesin
Görümcemde akşama bize gelecekmiş bi daha onunla görüşmicekmişiz son konuşmasını yapacakmış eşimi aradım dedim ki sana küfür de etse karşılık verme psikolojisi baya bozulmuş
Msnden onada öyle dedim saol dedi :))
Yarın anlatırım sanırım akşama kıyamet kopacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?