2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Oturduğum yerde başım dönüyor ama zaten tansiyon düşüklüğü var bende ona yoruyorum içimden ağlamak geliyor niyeyse. Kahvaltımı iyi yaptığım halde açlıktan ölüyormuş gibiyim şu an. Ama yemeğe gidince pek bişey yemiyorum

kızlar size bir şey soracam. Profilimize koyduğumuz resimler sadece arkadaşlar tarafından mı görüebiliyor yoksa genele açık mı oluyor?

izin al hastaneye git

niye üzülüyosun..saat kaçta otobüsün..sevinçli ve heyecanlı olman lazım..üzülmee
hem aileni görüceksişn hemde işten yırttın kzım ohh negüzelll

niye üzülüyosun..saat kaçta otobüsün..sevinçli ve heyecanlı olman lazım..üzülmee
Hem aileni görüceksişn hemde işten yırttın kzım ohh negüzelll

izlediğim videodan oldu sanırım zuzu üzerimde bi duygusallık var anlam veremiyorum belkide eşim yok ya ondan..keşke burda olup o yolcu etseydi beni
Neyse sevinmem lazım uzun zaman oldu ggitmeyeli bide geri dönüş var

Cnm belirtilerin falan da var aslında garip bişey olmuş bu ay nedense gerçi stresten falan da olabilir ama test yaptırsan iyi olur yakınlarınızda sağlık ocağ falan varsa 2 dk izin al yaptır. :44:
bütün dünya benim olsa bitane annem etmez
Cnm yaaa aynen öyle
kızlar size bir şey soracam. Profilimize koyduğumuz resimler sadece arkadaşlar tarafından mı görüebiliyor yoksa genele açık mı oluyor?
Bildiğim kadarıyla sen istemezsen herkes göremiyor cnm, sadece arkadaşların görebiliyor. Sanırım albümü yaparken bi ayarlar var oradan yapılıyordu.

kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr herkese merhabaaaa,

güzel haberlerim var size barıştık bizzz kocişleeeeeee

dün sizlerinde yardımlarıyla yumuşak yumuşak davranışlar yaptım, aile terapistine gitmekten falan bahsrettim, gerçi benim terapistlik bir sorunum yok sen git kendini düzelt dedi bana ama olsun, ben hiç snirlenmeden sakin sakin konuştum onunla haklısın aşkım ben gideyim sorun bendeki seni hiç mutlu edemiyorum dedim, oda bana hiçbişey demedi ama çok duygusal baktı

sonra akşam evde hep konuşmaya çalıştım onla o bana cevap vermiyor ama ben sanki cevap veriyormuş gibi kendi kendime konuştum
sonra tv izlerken elime dokundu bende fırsat bu fırsat dedim sokuldum hemen

şimdi çok mutluyum, hafif bir soğukluk var ama onu atlatırız sorun değil en büyük kısmını hallettik

birde dün bana sorun sende diyince ona dedimki;
haklısın aşkım sorun bende sen zaten ulu yüce bir insansın senin ne sorunun olacak ki dedim böyle acındırık küçük emrah modlarında, bir yarım saat güldük buna durdu durdu güldü gözümüzden yaş geldi gülmekten, buda aramızı yumuşattı tabiii,

valla üstümden yük kalkmış gibi ohhh bee dünya varmışşş vallahii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…