2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

K.validemi aradım dedi ki çorba içiyorum ama sanki pilav olmuş şehriyesini çok koymuşsun akşama salçalı sıcak su ile sulandırırım dedim bende . İçimi bastırsın diye içiyorum işte dedi :)

Elfi sen anlattıkça benim içim şişiyor. Nası bi insan bu kayınvaliden ya, tamam hasta ama bu kadar da nazlı olunmaz ki... Bebek sanki her şeyi istiyor, her şey tam istediği gibi olsun istiyor. Oldu canım!!!! Ben çok sabırlıyımdır herkes aynı şeyi söyler, ama bilmiyorum bu kadının bu tavırlarına dayanabilir miydim :26:

K.validemi aradım dedi ki çorba içiyorum ama sanki pilav olmuş şehriyesini çok koymuşsun akşama salçalı sıcak su ile sulandırırım dedim bende . İçimi bastırsın diye içiyorum işte dedi :)

tabi tabi bende yedim deseydin
istediğini yaptırdı halen burun kıvoırıyor yaa..önce bi eline sağlık dee

Şehriye çorbaları zaten dolaptan çıkınca ilk bi katı gibi gözükürr ısıtırsın sulanır akşam ben pişirirken tam olmuş dedim ama o diyorki pilav gibi olmuş

başa gelen çekiliyor işte ayşem..
belki bizim başımızda olsaydı (ALLAH korusun :) ) bizde çekicektik,busabırla

başa gelen çekiliyor işte ayşem..
belki bizim başımızda olsaydı (ALLAH korusun :) ) bizde çekicektik,busabırla

Belki de canım :44:Gerçi insan huyunu bilince alışıyordur bi süre sonra duymuyordur artık. Ben bazen eşime öyle yapıyorum, duymuyorum saçma sapan söylediği şeyleri

Eşim beni mutlu etmesini biliyor ya :) mesaj atmış sen biliyormusun? diye neyi yazdım bende. Sonra o kadar güzel bi mesaj attı ki sizinle paylaşayım

çok güzel olduğunu sana bakınca içimdeki güllerin sulandığını yanında yürürken ayaklarımın altında sanki bulutların olduğunu yanında uyurken ki mutluluğumu..

böyle bi eş bütün sıkıntıları unutturur walla dimi elfim

vayy vayy eşin amma romantikmiş

böyle bi eş bütün sıkıntıları unutturur walla dimi elfim

Alalhım öyle romantik bi tipide yok bazen çok şaşırtıyor beni

Anneannesi çok hasta her an kötü haberi gelebilir sen biliyomusun deyince korktum neyi yazdım ama kaç kere aradım msj yazdığı için meşgule atıyordu dedim kesin bişey oldu :)) Mesaj gelince rahatladım

Elfi sen eşin hatrına annesine katlanıyosun eğer eşin böyle olmasa sen o kayınvaldeyi hiç çekmezdin

Elfi sen eşin hatrına annesine katlanıyosun eğer eşin böyle olmasa sen o kayınvaldeyi hiç çekmezdin

Olabilir canım hiç neden katlanıyorum diye sormadım kendime. Sadece benimde eşim vefat etmiş olsa çocuklarım beni atsa bi köşeye diye düşündüm hep. O kadarda kötü değil aslında ama işte işin içine kızı girdimi evimizin huzuru kalmıyor kızı bi kaç gün uzak durunca bizden üçümüz çok mutluyuz koltuğu açıp birlikte uzanıp dizi bile izliyoruz

elfii ya seninki çok romantik yada bizimkiler odun:44:
ortası yokmu bunun
..

ben bazen takılırım eşime...eve gelmeden biraz yontun öyle gel :))))
marangoz ya benimki
bide kerestelerin arasında kala kala iyice odunlaştın aşkım diyorum..sağol bebeğim diyo yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…