- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
elfida kayınvaliden sizdemi yaşıyor yoksa hasta olduğu içinmi sizde
K.validemi aradım dedi ki çorba içiyorum ama sanki pilav olmuş şehriyesini çok koymuşsun akşama salçalı sıcak su ile sulandırırım dedim bende . İçimi bastırsın diye içiyorum işte dedi :)
K.validemi aradım dedi ki çorba içiyorum ama sanki pilav olmuş şehriyesini çok koymuşsun akşama salçalı sıcak su ile sulandırırım dedim bende . İçimi bastırsın diye içiyorum işte dedi :)
Elfi sen anlattıkça benim içim şişiyor. Nası bi insan bu kayınvaliden ya, tamam hasta ama bu kadar da nazlı olunmaz ki... Bebek sanki her şeyi istiyor, her şey tam istediği gibi olsun istiyor. Oldu canım!!!! Ben çok sabırlıyımdır herkes aynı şeyi söyler, ama bilmiyorum bu kadının bu tavırlarına dayanabilir miydim :26:
başa gelen çekiliyor işte ayşem..
belki bizim başımızda olsaydı (ALLAH korusun :) ) bizde çekicektik,busabırla
başa gelen çekiliyor işte ayşem..
belki bizim başımızda olsaydı (ALLAH korusun :) ) bizde çekicektik,busabırla
Eşim beni mutlu etmesini biliyor ya :) mesaj atmış sen biliyormusun? diye neyi yazdım bende. Sonra o kadar güzel bi mesaj attı ki sizinle paylaşayım
çok güzel olduğunu sana bakınca içimdeki güllerin sulandığını yanında yürürken ayaklarımın altında sanki bulutların olduğunu yanında uyurken ki mutluluğumu..
eşim beni mutlu etmesini biliyor ya :) mesaj atmış sen biliyormusun? Diye neyi yazdım bende. Sonra o kadar güzel bi mesaj attı ki sizinle paylaşayım
çok güzel olduğunu sana bakınca içimdeki güllerin sulandığını yanında yürürken ayaklarımın altında sanki bulutların olduğunu yanında uyurken ki mutluluğumu..
böyle bi eş bütün sıkıntıları unutturur walla dimi elfim
varrrNaber
Elfi sen eşin hatrına annesine katlanıyosun eğer eşin böyle olmasa sen o kayınvaldeyi hiç çekmezdin
varrrnaber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?